Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@20:31:06 GMT

خرما؛ فرصتی که تبدیل به تهدید شد

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۸۸۷۷۹

خرما؛ فرصتی که تبدیل به تهدید شد

به گزارش افکارنیوز،

ابراهیم رضایی در نشست میز صادرات خرما که در وزارت امور خارجه برگزار شد، با انتقاد شدید از وضعیت نامطلوب قیمت و بازار خرما اظهار داشت: کشاورزان و باغداران به شدت از این وضعیت ناراضی هستند و در بازدیدی که در روزهای گذشته از باغات خرما داشتم از نزدیک دیدم مشکلات آنها همچنان حل نشده باقی مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: سوال اساسی این است که چرا وقتی خرما گران می‌شود همه تلاش دارند تا قیمت آن را کاهش دهند و حال که قیمت پائین آمده است، کسی خود را مسئول نمی‌داند. 

 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: رفع مشکلات خرما راه حل دارد؛ در این شرایط که اقتصاد نفتی ضربه دیده است، محصولات کشاورزی بهترین جایگزین برای نفت است و باید صادرات این محصولات را گسترش دهیم. 

وی با تاکید بر اینکه خرما کالای اساسی نیست و کسی نباید نگران گران‌شدن آن باشد، افزود: خرما یک فرصت است اما با بی‌تدبیری برخی مسئولان و سیاستگذاران در حال تبدیل شدن به تهدید است.

رضایی خاطرنشان کرد: توقع ما از وزارت خارجه، ایجاد بازارهای جدید برای خرما است که تقاضای خارجی هم برای آن وجود دارد.

وی خواستار فعال شدن رایزنان بازرگانی برای فروش محصولات کشاورزی خصوصا خرما شد و تصریح کرد: صادرات خرما از طریق ریل هزینه کمتری دارد و باید مد نظر قرار گیرد.

نماینده دشتستان با تاکید بر اعزام هیئت‌های تجاری ایران به خارج از کشور و دعوت از تجار خارجی برای حضور در ایران، افزود: بسته بودن برخی از مرزها از دیگر مشکلاتی است که باید برای رفع آن تلاش شود.

وی خواستار تسهیل در بازگشت ارز و ارائه بسته‌های حمایتی برای صادرات خرما شد و افزود: عوارض سال قبل برای خرما ضربات بزرگی به صادرات آن زد که امیدواریم امسال تکرار نشود.

رضایی با تاکید بر حمایت از صادرکنندگان، اظهار داشت: وزارت خارجه باید مسیر صادرات را هموار کند تا مشکلات حمل و نقل و بازاریابی مرتفع شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اتاق بازرگانی نباید فقط اتاق واردات باشد بلکه باید بر صادرات متمرکز شود.

وی با تقدیر از تلاش صادرکنندگان خرما، گفت: صادرکنندگان خرما نیز مراعات حال کشاورزان و باغداران را کنند و فقط دنبال منفعت خود نباشند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: صادرات خرما خرما کالای اساسی خرما خرما کالای اساسی صادرات خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۸۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.
 
به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 
 
این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائيل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.  الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 
 
او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 
 
الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.
 
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.
 
اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.
 
الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود.
 
جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اجلاس امنیتی سن‌پترزبورگ؛ فرصتی برای تبیین اهداف ایران بعد از «وعده صادق»
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • باقری: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • افزایش اعتراضات دانشجویی در آمریکا به اقدامات اسرائیل علیه غزه/ رییس مجلس نمایندگان آمریکا رییس دانشگاه کلمبیا را تهدید کرد
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • کشور‌های همسایه خراسان رضوی فرصتی برای رونق صادرات هستند