Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی چین طی هفته گذشته مبلغ خالص ۲۱۰ میلیارد یوان (حدود ۳۱.۱ میلیارد دلار آمریکا) را از طریق عملیات بازار آزاد وارد سیستم بانکی این کشور کرد تا نقدینگی را در سطح معقولی حفظ کند.

به گزارش پول نیوز  به نقل از شینهوا، بانک مرکزی چین طی هفته گذشته مبلغ خالص 210 میلیارد یوان (حدود 31.1 میلیارد دلار آمریکا) را از طریق عملیات بازار آزاد وارد سیستم بانکی این کشور کرد تا نقدینگی را در سطح معقولی حفظ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بانک مرکزی جمهوری خلق چین از 14 تا 18 سپتامبر 480 میلیارد یوان از طریق توافقنامه‌های بازخرید معکوس به بازارها تزریق کرده و 620 میلیارد یوان را نیز از این بازارها جمع آوری کرده است چرا که به همین میزان مدت

توافقنامه بازخرید معکوس فرآیندی است که طی آن، بانک مرکزی اوراق بهادار را از بانکهای تجاری از طریق مناقصه خریداری می کند و توافق می کند که مجدداً آنها را در آینده به فروش برساند.

 

در همین دوره، در مجموع 600 میلیارد یوان از طریق تسهیلات وام میان مدت به بازار تزریق شد در حالی که موعد پرداخت 200 میلیارد یوان تسهیلات وام میان مدت نیز فرا رسید.

 

ابزار مالی "تسهیلات وام میان مدت" در سال 2014 برای کمک به بانک های خصوصی و دولتی برای حفظ نقدینگی از طریق گرفتن وام از بانک مرکزی با استفاده از اوراق بهادار به عنوان وثیقه، ارائه شد.

 

دولت چین متعهد شده است که سیاست پولی محتاطانه ای را به روشی انعطاف پذیر و مناسب تر دنبال کند.

 

بانک مرکزی این کشور در گزارش سیاست پولی سه ماهه دوم خود اعلام کرده است که سیاست پولی را انعطاف پذیرتر و هدفمندتر می کند تا به تعادل بلندمدت بین ثبات رشد اقتصادی و جلوگیری از خطرات بازار دست یابد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پول نیوز اوراق بهادار بانک تجاری ابزار مالی سیاست پولی میلیارد یوان بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۹۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد را بازار سرمایه می‌دانیم که سرمایه اندک مردم جمع و در قالب ابزار مالی در اختیار تولید قرار می‌گیرد و در این صورت زمینه مشارکت جدی و فراگیر مردم را در اقتصاد فراهم کرده‌ایم.

سیدمهدی طبیب زاده در یکصدمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به اینکه تلاش بر این است چگونه شرایط تحقق مشارکت مردم را فراهم کنیم، افزود: یکی از مسائل مهم، بررسی عوامل و موانع عدم مشارکت بخش خصوصی است و در این زمینه کار ریشه‌ای انجام شده تا پایان سال کارنامه قابل قبولی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از راه‌های مشارکت مردم است، گفت: در پی بخشنامه بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی در سال گذشته، بنگاه‌های اقتصادی به شدت با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند و باید فکر جدی برای آن داشت.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان اظهار کرد: تسهیل و تسریع در تامین مالی از بازار سرمایه را از امروز آغاز می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه جاری همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان را برگزار خواهیم کرد و فرصت‌ها در ابعاد اقتصادی و اجتماعی مطرح می‌شود و امیدواریم پیام نوآوری، فناوری و تغییر نگرش را داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • معاملات مسکن در تهران از طریق دلار و بیت‌ کوین!
  • معاملات مسکن در تهران از طریق بیت‌کوین!
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • رانت ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • رانت شیرین ۶۹ میلیارد دلاری برای واردکنندگان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار