Web Analytics Made Easy - Statcounter

دونالد ترامپ در حالی در سخنرانی خود خطاب به مجمع عمومی سازمان ملل از نحوه پاسخ دولتش به همه‌گیری کروناویروس تعریف و چین را از بابت "رها کردن طاعون کرونا در جهان" مقصر اعلام کرد که منتقدانش این سخنرانی را صرفا یک "سخنرانی مجازی شبه انتخاباتی" توصیف کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از یاهو نیوز، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در این سخنرانی به پکن حمله کرده و از جهان خواست این کشور را "به خاطر کارهایش پاسخگو کند" و همچنین عنوان کرد که چین پاسخی ناکافی به اولین مورد شناخته شده شیوع کروناویروس جدید در ووهان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر می‌رسد این صحبت‌ها تکرار ادعاهای قبلی این رئیس جمهوری آمریکا پیرامون تلاش‌های چین در قبال مهار همه‌گیری کروناویروس باشد. ترامپ قبلا هم گفته بود، اسناد و مدارکی دیده دال بر اینکه این ویروس از لابراتواری در چین به بیرون درز کرده در حالی که جامعه علمی بین‌المللی این تئوری را عمدتا مردود دانسته و حتی آژانس‌های اطلاعاتی کشور خود او هم این تئوری را رد کرده است.

سوسی دنیسون، کارشناس شورای روابط خارجی اروپا در بیانیه‌ای که برای ایندیپندنت فرستاد تصریح کرد، از نظر او این سخنرانی دونالد ترامپ خطاب به مجمع عمومی نشان می‌دهد که او "نیاز شدید به مهمات در مبارزه انتخاباتی دارد."

دنیسون خاطر نشان کرد، ترامپ همچنان سیاست یکجانبه‌گرایی خشمگینانه را با "هدف قرار دادن چین" در سخنرانی خود ادامه داده و مشخص شد که چطور این رئیس جمهوری آمریکا "اعتماد شهروندان اروپایی به آمریکا را از بین برده است."

ترامپ در این سخنرانی به ویروس کووید-۱۹ با لفظ "ویروس چین" اشاره کرد؛ لفظی که قبلا هم بارها به هنگام مقصر دانستن پکن از بابت همه‌گیری جهانی بیماری مورد استفاده قرار داده است.

ترامپ در سخنرانی خود خطاب به نشست مجمع عمومی سازمان ملل دستور کار خود مشهور به "اول آمریکا" را اشاعه داده در حالی که گفت، اطمینان دارد جهان همه‌گیری کروناویروس را "شکست خواهد داد." ترامپ بر خلاف این سنت این سخنرانی را به صورت زنده در نیویورک ایراد کند آن را به صورت از پیش ضبط شده در واشنگتن ارائه کرد.

در حالی که سخنرانی‌ها خطاب به نشست مجمع عمومی سازمان ملل معمولا ماهیت غیرسیاسی دارند رئیس جمهوری آمریکا به طور مداوم از دستور کار خود و دستاوردهایش در حین این سخنرانی در این رخداد جهانی تعریف کرد. ترامپ در سال ۲۰۱۸ بعد از گفتن این که دولتش "بیشتر از تقریبا هر دولت دیگری در تاریخ دستاورد کسب کرده" با خنده غیرمنتظره جمعیت رهبران حاضر مواجه شد.

دنیسون تاکید کرد: برای ترامپ، اولویت پیروزی مجدد در انتخابات است. آسیب وارده به نهادها و روابط همچون سازمان ملل و ائتلاف ترانس آتلانتیک حتی مورد اشاره قرار نمی‌گیرند.

او گفت: جای تعجبی نیست که بعد از چهار سال حملات لفظی از جانب ترامپ، کمتر از یک نفر از هر ۱۰ اروپایی معتقدند که آمریکا برای رهبری کردن در زمینه مسائل جهانی نظیر کووید-۱۹ مورد اعتماد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مجمع عمومی سازمان ملل همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • آمریکا و اسرائیل دو روی یک سکه
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • حرف دل مردم در تریبون نماز جمعه زده شود
  • اعلام تحریم‌های جدید آمریکا و انگلیس علیه ایران/ افتتاح سرکنسولگری ارمنستان در تبریز/ افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان/ تکذیب از سرگیری مذاکرات با عربستان از سوی انصارالله
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • سخنرانی رئیس جمهور در امامزاده حسن(ع) تهران