Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل باشگاه استقلال که قصد خروج از کشور را داشت به دلیل به همراه داشتن مقدار زیادی ارز، در فرودگاه مورد بازجویی قرار گرفت.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

احمد سعادتمند، مدیرعامل باشگاه استقلال شب گذشته به همراه قیم معاون بین‌الملل باشگاه و دو نفر از همراهانش قصد سفر به قطر و اضافه شدن به اردوی استقلال را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهرا مدیرعامل استقلال همراه خود مبلغ قابل توجهی دلار به همراه داشت که برای خروج آن از کشور مجوز نگرفته بود. به همین دلیل، او و دیگر افراد همراهش را به اتاق بازجویی بردند. پس از مدتی، سعادتمند با توضیح، وساطت و تعهد دادن راهی قطر شد، اما قیم معاون باشگاه تا ساعت ۳:۳۰ بامداد در فرودگاه به سر برد.

پلیس فرودگاه پس از وساطت و تعهد مدیرعامل استقلال بخشی از پول را مجوز می‌دهد که با خود به قطر ببرد، اما بقیه پول به تعزیرات تحویل داده می‌شود تا بررسی شود که ماجرای خروج این همه ارز از کشور چه بوده است.

طبق قوانین هر فرد حقیقی و حقوقی تا اندازه‌ای می‌تواند ارز به همراه داشته باشد و بیشتر از آن، نیاز به مجوز بانک مرکزی دارد، اما سعادتمند مجوز نگرفته بود و اقدام او به نوعی قاچاق ارز محسوب می‌شد.

مدیران باشگاه برای رهایی از این مشکل با یکی از اعضای هیئت مدیره تماس می‌گیرند، اما آیا بهتر نبود مدیرعامل استقلال قبل از سفر برای خروج ارز و راهکار آن هم مشورت می‌کرد؟ آیا مدیرعامل استقلال نمی‌دانسته برای خروج ارز از کشور باید مجوز بگیرد؟ آیا باشگاه مشاور حقوقی و بین الملل ندارد که جلوی این اتفاقات را بگیرد؟ چطور ممکن است که مدیرعامل باشگاهی مثل استقلال بدون توجه به قوانین حاکم بر کشور دست به چنین اقدامی بزند؟

هنوز مشخص نشده که دلیل همراه داشتن مبلغ دلار قابل توجه چه چیزی بوده است. ضمن اینکه، بانک‌های داخل کشور مشکلی برای حواله به کشورهایی چون قطر ندارند.

باید از وزارت ورزش و جوانان و هیئت مدیره استقلال پرسید که چطور مدیرعامل باشگاه دست به چنین ندانم‌کاری‌هایی می‌زند و حتی با الفبای قوانین آشنا نیست؟

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: قطر احمد سعادتمند قطر مدیرعامل استقلال مدیرعامل باشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، افزود: تمام این سیگارها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، گفت: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان های ذیربط انجام دهد. 

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت ادامه داد: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار دو وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رویم

وی درباره برخی از تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک صورت گرفته اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود؛ چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت سمی بودن و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده است؛ همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است. افرادی که با وجود تمام اطلاع‌رسانی‌ها صورت گرفته و هشدارهای داده شده، نسبت به مصرف این سیگارها اقدام می‌کنند، با اراده خود از مواجهه با خطرات این محصولات آسیب‌رسان استقبال می‌کنند.

اعتیاد جوانان؛ هدف صنایع دخانی

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کند و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدید نظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند. 

گزارش تخلف فروش سیگارهای الکترونیک به ۱۹۰

وی با بیان اینکه سیگارهای الکتروینک جزو موارد قاچاق هستند، ادامه داد: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • ماجرای رفاقت فرهاد مجیدی و خسرو حیدی؛ در ماجرای درگیری او دخالتی نکردم!
  • در ماجرای مجیدی و سعادتمند در گود نبودم
  • کشف تخم مرغ‌های فاقد مجوز در هشترود
  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • توقیف محموله تلفن همراه آیفون قاچاق در بانه
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • احمد شهریاری مدیرعامل استقلال می‌شود؟! پتروشیمی خلیج فارس آماده جدال حقوقی با صدا و سیما بر سر حق پخش
  • مدیرعامل جدید استقلال ازسوی پتروشیمی خلیج‌فارس