Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-26@09:30:31 GMT

قیمت کدام کالاها افزایش یافت؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۲۵۳۱

قیمت کدام کالاها افزایش یافت؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بر اساس این آمار بیشترین افزایش قیمت در مرداد امسال مربوط به برنج پاکستانی باسماتی درجه یک بوده که قیمت آن با ۹۵.۸ درصد افزایش از ۱۰ هزار و ۶۰۰ تومان در مرداد سال قبل به ۲۰ هزار و ۸۰۰ تومان در ماه مشابه سال جاری رسیده است.

البته قیمت برنج تایلندی، داخلی هاشمی درجه یک و طارم اعلا نیز در این مدت به ترتیب ۳۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲، ۱۵.۷ و ۱۴.۸ درصد افزایش داشته و در مرداد امسال به حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰، ۲۶ هزار و ۲۰۰ و ۶۷۰۰ تومان رسیده است.

قیمت گوشت مرغ هم با ۲۳.۴ درصد افزایش از ۱۴ هزار و ۳۰۰ تومان در مرداد سال قبل به حدود از ۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان در مرداد امسال رسیده است.

اما قیمت گوشت گوساله و گوسفندی در این مدت ۷.۳ و ۰.۳ درصد کاهش یافته و قیمت آن‌ها در دومین ماه تابستان امسال به حدود ۷۹ هزار و ۳۰۰ و ۹۸ هزار و ۱۰۰ تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت این دو محصول در مرداد سال قبل به ترتیب حدود ۸۵ هزار و ۶۰۰ و ۹۸ هزار و ۴۰۰ تومان بوده است.

در این میان قیمت شکر سفید و شکر بسته ۹۰۰ گرمی در مرداد امسال به ترتیب ۶۹.۱ و ۵۵.۸ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش یافته، به‌طوری‌که قیمت هر کیلوگرم شکر سفید و هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر در مرداد امسال به حدود ۸۸۰۰ و ۸۴۰۰ تومان رسیده است.

البته قیمت همه اقلام یاد شده در مرداد امسال نسبت به ماه قبلش افزایش یافته و میزان افزایش قیمت‌ها طی یک ماه هم بین ۱.۲ درصد (برنج طارم اعلا) تا ۱۶.۴ درصد (برنج تایلندی) بوده است.

 

پربیننده ترین گرانی دوباره مرغ و لبنیات در راه است؟ افت ۳۷.۵درصدی صادرات در پنج ماهه اول۹۹/ تولید ۱۶کالای صنعتی افزایش یافت عرضه لوازم خانگی قاچاق در فروشگاه‌های تهران چرا آجیل گران شد؟ افزایش دو هزار تومانی شیر

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت کالا قیمت گوشت قیمت برنج کالای اساسی برنج داخلی سبد معیشتی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت مرداد امسال سال قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۲۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، تولید ناخالص داخلی ضعیف ایالات متحده و افزایش تورم در این کشور به نفع فلز در بحبوحه کاهش تقاضای دلار است؛ به طور کلی، طلا در یک محیط ریسک گریز در برابر دلار آمریکا در حال سود بردن است.

قیمت هر اونس طلای جهانی براساس دلار آمریکا پس از انتشار داده‌های اقتصاد کلان ایالات متحده آمریکا نوساناتی را تجربه کرد. این کشور تخمین اولیه تولید ناخالص داخلی سه ماهه اول را منتشر کرد که نشان می‌دهد اقتصاد با سرعت سالانه ۱.۶ درصد در سه ماه منتهی به مارس رشد کرده است، که ۲.۵ درصد مورد انتظار را از دست داده و بسیار ضعیف‌تر از ۳.۴ درصد ثبت شده در سه ماهه آخر سال ۲۰۲۳ است.

علاوه بر این، دفتر تحلیل اقتصادی (BEA) گزارش داد که شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی (PCE) با سرعت سالانه ۳.۴ درصد برای سه ماهه رشد کرد که بسیار بالاتر از ۱.۸ درصد قبلی و بزرگترین افزایش در یک سال بود. در چند کلمه، رشد کاهش یافت، اما در حالی که تورم افزایش یافت، اقتصاد به رشد خود ادامه داد. چنین سناریویی کاهش احتمالی نرخ بهره از سوی فدرال رزرو را بیشتر به تاخیر می‌اندازد. در ابتدای هفته گذشته دلار آمریکا افزایش یافت. با این حال، دلار نتوانست حرکت خود را حفظ کند زیرا داده‌های اقتصادی ایالات متحده در طول هفته ناامیدکننده بود.

در حال حاضر هر اونس طلای جهانی ۸ دلار و ۶۲ سنت افزایش قیمت را تجربه کرده‌است و به قیمت ۲ هزار و ۳۳۹ دلار در هر اونس رسیده‌است.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899714

دیگر خبرها

  • دلار ریخت، طلا جهش کرد/ ورق در بازار طلا و ارز برگشت؟
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • سوم فروردین؛ تلخ ترین روز تصادفات نوروزی امسال / افزایش شمار جانباختگان در معابر درون شهری
  • قیمت درهم امارات امروز سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۱۱.۶ درصدی اهدای خون در قم
  • تکلیف افزایش قیمت برق روشن شد
  • قیمت بلیط استانبول به تبریز مرداد 1403
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • اهدای خون در فروردین‌ماه امسال ۱۱.۶ درصد افزایش یافته‌است