Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خوزستان، معاون محیط‌زیست طبیعی گفت: به دنبال تماس یکی از شهروندان اهوازی، یگان حفاظت محیط‌زیست شهرستان اهواز از این منازل ۳ راس آهو با جنسیت دو راس ماده و یک راس نر تحویل گرفتند. برای تعیین تکلیف با توجه به شرایط دست‌آموز بودن این آهوان که توان بازگشت به طبیعت را نداشتند و همچنین مشخص شدن زیستگاه آهوها، کار نمونه‌برداری ژنتیک، خون، بافت و سرگین آنها در حال بررسی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه درخت ژنتیک گونه آهوی میشداغ تهیه شده و کد ژنتیک این گونه هم‌اکنون در این اداره‌کل موجود است و در صورت مطابقت این گونه بعد از انجام کارهای ویژه و توان بازگشت به طبیعت توسط اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست خوزستان به طبیعت بازگردانده خواهد شد.

سیدعادل مولا افزود: این آهوان هم‌اکنون در سلامت کامل بسر می‌برند و برای بازگشت به طبیعت باید حداقل دو ماه دور از انسان و در شرایط طبیعی نگهداری شوند تا توان بازگشت  و خلق و خوی وحشی خود را باز یابند. احتمال اینکه این آهوان باردار باشند، زیاد است و اگر نسلی از آنها  ایجاد شود با شیوه نگهداری دوباره خلق و خوی طبیعی و وحشی خود را حفظ خواهند نمود. برای شناسایی ژنتیک کارشناسان اداره کل با اساتید دانشگاه چمران دانشگاه شهید چمران و حتی تماس کارشناسی با محققان خارجی برای شناسایی ژنتیک و زیستگاه طبیعی در حال انجام  است. وی دلیل مشخص شدن ژنتیک را جلوگیری از اختلال ژنتیک آهوان با سایر گونه‌های  موجود در منطقه عنوان نمود.

معاون محیط‌زیست طبیعی ضمن قدردانی از از فعالان و دوستداران طبیعت گفت: امروز شاهد این هستیم که افراد داوطلبانه گونه‌های حیات‌وحشی را که در اختیار دارند برای بازگشت به طبیعت به اداره‌کل حفاظت محیط‌زیست تحویل می‌دهند و این امر باید گسترش یابد چرا که جایگاه حیات‌وحش در طبیعت است.

وضعیت جسمانی گونه‌ها خوب است و در شرایط قرنطینه در یکی از زیستگاه‌های طبیعی نگهداری می‌شوند.

کد خبر 551645 برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش استان خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: حیوانات حیات وحش استان خوزستان سازمان حفاظت محیط زیست حفاظت محیط زیست بازگشت به طبیعت اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۳۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی از آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، یوسف یوسفی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات محیط زیست استان در راستای جمع‌آوری پسماند و نخاله‌های ساختمانی، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان متولی حفاظت از طبیعت، اجرای طرح ملی "مسیر سبز - ایران پاک " را با هدف اجرای طرح‌های پاکسازی طبیعت، به ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی شهری، روستایی و تفرج‌گاه‌ها راه‌اندازی و اجرای آن را به تمام استانداران 31 استان کشور ابلاغ کرده است.

وی ابلاغ طرح پاکسازی طبیعت را راهکاری برای کاهش پخش و پراکنش انواع پسماندها از جمله پلاستیک، کاغذ، ضایعات و نخاله‌های ساختمانی و تخلیه غیرمجاز پسماندهای صنعتی و ویژه در حاشیه محورهای مواصلاتی، مناطق ساحلی، دریایی و سایر زیستگاه‌های طبیعی کشور برشمرد و گفت: اجرای طرح پاکسازی طبیعت علاوه بر کاهش آلودگی‌های بهداشتی و تخریب محیط زیست، سبب می‌شود گستره وسیعی از طبیعت از وجود زباله در امان بماند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در راستای اجرای طرح ملی مسیر سبز ایران پاک با مشارکت دستگاه‌های متولی و گروه‌های خودجوش استان مرکزی،  در بازه زمانی یک ماهه مقدار 480 هکتار از اراضی استان و به مقدار حدود 90 تن پسماند و نخاله ساختمانی جمع آوری و به محل دفن بهداشتی و مجاز منتقل شده است.

یوسفی خاطرنشان کرد: براساس ماده هفت قانون مدیریت پسماندها، مدیریت اجرایی تمامی پسماندها غیر از صنعتی و ویژه در شهرها، روستاها و حریم آنها به عهده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، و در خارج از حوزه دهیاری‌ها و شهرداری‌ها بر عهده بخشداری‌ها قرار دارد و باید نسبت به به این امر توجه داشته باشند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • بازدید رایگان از موزه تاریخ طبیعی محیط زیست گیلان در روز ملی موزه‌ها
  • جمع آوری ۹۰ تن پسماند و نخاله ساختمانی در پویش مسیر سبز ایران پاک
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • ۹۰ تُن پسماند و نخاله ساختمانی در استان مرکزی جمع‌آوری شد
  • ساماندهی ۹۰ تن نخاله ساختمانی با اجرای یک پویش در استان مرکزی
  • باید از برگزاری تورهایی که مسئولیتی در قبال حفاظت از طبیعت ندارند، جلوگیری شود
  • زنده گیری و رهاسازی سه سر تمساح در جنوب سیستان و بلوچستان
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهده پلنگ ایرانی در زیستگاه‌ های لرستان
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان