Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهلول تکلوی، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل در دیدار با فرماندار شهرستان نیر به بخش کشاورزی و دامپروری و صنعت دام و طیور به عنوان محور مهم اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: پتانسیل و ظرفیت بالای دامپروری در منطقه نیر و سهم قابل توجه شهرستان در پرورش دام، طیور و آبزیان و فرآورده‌های خــام دامی مرتبـط بــا آن به عنوان ظرفیت بزرگ اشتغال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: بدون تردید موجودیت دامپزشکی استان اردبیل وابسته به تولید کنندگان و بهره برداری است و باید از این ظرفیت‌ها بخوبی استفاده کنیم.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل ادامه داد: تمام تلاش خود را بکار گرفته ایم تا بتوانیم ضمن حمایت حداکثری از تولید کنندگان بویژه تولید فرآورده‌های خام دامی سالم و بهداشتی زمینه توسعه اقتصاد و تحقق اهداف جهش تولید را فراهم نماییم.

تکلوی با بیان اینکه مهمترین شرح وظایف دامپزشکی در سه محور تأمین سلامت غذا و امنیت غذایی، بهداشت و سلامت عمومی جامعه و حفظ و حراست از جمعیت دام و طیور معنی پیدا می‌کند، به وجود بیش از ۸۵۰ نوع بیماری مشترک بین انــسان و دام اشاره کرد و افزود: دامپزشکی در خط مقدم مبارزه با این بیماری‌ها قرار دارد و تا اتفاقی در زمینه شیوع و رخداد این بیماری‌ها در جامعه نیفتد اهمیت و حساسیت کار دامپزشکی مشخص نمی‌شود.

او تصریح کرد: اگر امروز به جرأت ادعا می‌کنیم که هیچ بیماری حادی در منطقه وجود ندارد به همت تلاش شبانه روزی همکاران خدوم دامپزشکی و تمهیدات انجام شده و اقدام پیشگیرانه این اداره کل است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل بر لزوم حمایت بیشتر از دامپزشکی تأکید کرد و گفت: تأمین و تقویت مالی مناسب دامپزشکی قــطعاً تأثیر شگرفی در ارتقاء سلامت و بهداشت عمومی جامعه خواهد داشت.

فرمانـدار شهرستان نیر با بیان اینکـه دامپزشکی ارگانی حیاتی در تأمین امنیت غذایی و سلامت عمومی جامعه است و باید تقویت شود گفت: از هر گونه اقدامی در راستای تأمین سلامت و امنیت غذایی مردم حمایت می‌کنیم.

شجاع اقبالی افزود: خدمات ارزنده دامپزشکی موجب افزایش اعتماد عمومی و احساس امنیت غذایی مردم شده است.

او بیان کرد: از نزدیک با برخی از فعالیت‌های دامپزشکی در منطقه آشنایی کامل داشـته و به مشکلات و مسائل دامپزشکی و حجم فعالیت‌های این اداره کل واقفــم و شخصاً پیگیر مسائل دامپزشکی بـوده و در این راستا از هیچ تلاشی فروگذار نخواهم کرد و تا جائیکه در توان باشد کمک حال دامپزشکی هستم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دامپزشکی استان دام و طیور ایجاد اشتغال جهش تولید دامپزشکی استان اردبیل امنیت غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: این طرح در دانشگاه و با هدف آموزشی و تحقیقاتی راه اندازی شده است.

سعید خلجی افزود: سالن تحقیقاتی پرورش طیور گروه علوم دامی دانشگاه ملایر مجهز به قفس‌های باطری شکل به ظرفیت هزار قطعه جوجه گوشتی، ۴۵۰ قطعه مرغ تخمگذار و ۲۴۰ قطعه مرغ مادر در هر دوره پرورش است.

او تصریح کرد: قابلیت اجرای طرح‌های مختلف آزمایشی این سالن در طیور گوشتی، تخمگذار و مادر، کبک و بلدرچین است و مجهز به قفس‌های باطری سه طبقه دارای آبخوری نیپل و دانخوری تراف با قابلیت تنظیم ارتفاع، منبع آب جهت اندازه‌گیری مصرف آب و سینی‌های جمع‌آوری فضولات گالوانیزه است.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملی ملایر گفت: از قابلیت‌های این سالن امکان انجام انواع آزمایش‌های مربوط به تعیین نیاز مواد مغذی مورد نیاز طیور همچون پروتئین، اسید‌های آمینه، مواد معدنی و ویتامین‌ها و نیز انجام آزمایش‌های مربوط به اندازه‌گیری قابلیت هضم مواد خوراکی و ابقاء مواد مغذی است.
سعید خلجی افزود: سیستم نور سالن از طریق لامپ‌های LED تعبیه شده در ارتفاع مختلف بوده، به نحوی که نور بطور یکنواخت در بین طبقه‌های مختلف قفس‌ها روشنایی ایجاد کند.

او تصریح کرد: سیستم تهویه سالن شامل ۲ عدد فن ۹۰ جهت تخلیه هوا و یک عدد فن ۳۰ برای گردش هوای بین طبقات قفس است و بسته به سن جوجه‌ها توسط تایمر تعبیه شده روشن و خاموش می‌شود.

مدیر گروه رشته علوم دامی دانشگاه ملایر گفت: از مزایای این سالن امکان انجام طرح‌های تحقیقاتی مورد نیاز صنعت طیور با دقت و صحت بالا است و نتایج و داده‌های بدست آمده از آزمایش‌های صورت گرفته بر روی طیور مختلف در این سالن می‌تواند در مزارع تجاری سطح کشور مورد استفاده قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • سامسونگ درباره پتانسیل هوش مصنوعی در دستگاه‌های پوشیدنی آینده خود توضیح می‌دهد
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • فواصل بهداشتی دامپزشکی مانعی برای مجوز‌های دامداری و پرورش طیور
  • ظرفیت های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • تبدیل به ضایعات بیش از ۳ هزار کیلوگرم گوشت مرغ در بیرجند
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • ۴ هزار و ۸۰۰ مجوز دامداری و پرورش طیور رد شد
  • تخلف یک کشتارگاه طیور در استان کرمانشاه