Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@15:05:19 GMT

۴۵۰ شهر کشور در معرض سیل قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۳۹۵۲۴۸

۴۵۰ شهر کشور در معرض سیل قرار دارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، منصور رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع در مراسم امضای تفاهم نامه تأسیس مرکز بین المللی مدیریت جامع منابع زیستی، اظهار داشت: ۴۵۰ شهر کشور در معرض سیل قرار دارد و در ۲۰ سال گذشته ۳ هزار و ۵۰۰ سیلاب در کشور تجربه شده است؛ تبادل تجربه با کشورهای مختلف در حوزه کنترل فرسایش خاک و آبخیزداری می‌تواند کمک شایانی به جلوگیری از سیلاب در کشور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ۱۲۵ میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض فرسایش آبی قرار دارد و به خاطر اهمیت منابع آب و خاک باید جلوی فرسایش آن‌ها گرفته شود.

منصور با اشاره به اینکه تاکنون در ۳۰ میلیون هکتار از اراضی کشور با پروژه‌های آبخیزداری از فرسایش خاک جلوگیری شده است، گفت: با هر هکتار اجرای پژوه آبخیزداری، ۵۳۰ مترمکعب ذخیره آب صورت می‌پذیرد.

رئیس سازمان جنگل‌ها و مراتع ادامه داد: در این حوزه فقط اقدامات وزارت جهادکشاورزی کافی نیست و نیاز به اقداماتی جامع است که امیدواریم مرکز بین الملل مدیریت جامع آبخیزداری با تبادل اطلاعات در سطح بین المللی موجبات گسترش توانایی ایران در حوزه آبخیزداری را فراهم آورده است.

تقابل تجارب زیست محیطی با تأسیس مرکز مدیریت جامع

کاظم خاوازی نیز در این مراسم اظهار داشت: در قالب این تفاهم نامه تجارب زیست محیطی از طریق این مرکز مدیریت با کشورهای مختلف مورد تبادل قرار می‌گیرد. این موضوع، در حوزه‌های حفظ منابع آبی و خاکی و جلوگیری از فرسایش آن‌ها بسیار مهم است.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: در کشورمان دانشمندان بسیاری در حوزه آبخیزداری در دانشگاه و پژوهشگاه‌ها مشغول فعالیت هستند و دانش بومی موجود در کشور را می‌توانیم با دانش جدید و فناوری‌های نوین از طریق این مرکز تلفیق کنیم.

وی گفت: تبادل علمی بسیار خوبی بین ایران و کشورهای دیگر از طریق این مرکز در حوزه آبخیزداری صورت می‌پذیرد که در نهایت این موضوع می‌تواند توسعه پایدار بخش کشاورزی را در پی داشته باشد.

پیشرفت خوبی در زمینه‌های تخصصی مربوط به آب داشتیم

همچنین در این مراسم ایوبی دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران گفت: مساله آب و خاک امروزه در جهان از اهمیت خاصی برخوردار است و رفتار ملت با آب نشان دهنده فرهنگ و تمدن آنهاست.

وی ادامه داد: در ایران شاهد پیشرفت بسیار خوبی در زمینه‌های تخصصی مربوط به آب هستیم که تأسیس این مرکز اجازه می‌دهد، تجربه خود را با کشورهای اطراف در میان بگذاریم و از دانش آن‌ها در این حوزه نیز استفاده کنیم.

کد خبر 5031230

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سیلاب سیل بازار سهام قیمت دلار ویروس کرونا بانک مرکزی ایران قیمت نفت تولید نفت بورس وزارت جهاد کشاورزی شاخص کل بورس وزارت صنعت معدن و تجارت قیمت یورو بازار سهام اسیا نهاده های دامی قیمت طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۵۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی نسبت به بروز آفات سن و بیماری زنگ زرد گندم هشدار داد و گفت: گندمزارهای ۱۳ استان کشور در معرض تهدید این آفات قرار دارد.

به گزارش مشرق، «سهراب سهرابی» درباره تولید و خرید گندم کشور افزود: اکنون مزارع گندم استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، چهارمحال بختیاری، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، قزوین، کردستان، کرمانشاه، همدان، لرستان و مرکزی در معرض تهدید آفت سن و زنگ زرد قرار دارد.

مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: انتظار می رود کشاورزان برای مقابله با این آفت و بیماری همچون گذشته با همکاران ما در مراکز خدمات کشاورزی مشورت بگیرند تا بتوانند آنها را کنترل و مدیریت کنند.

وی گفت: در صورتی که کشاورزان با این آفات مقابله نکنند، به‌طور قطع با کاهش درآمد مواجه شده و در نهایت کاهش تولید گندم روبه‌رو می شویم.

سهرابی تصریح‌کرد: همچنین کشاورزان مزارع گندم آبی استفاده از آبیاری دوره ای را در دستور کار خود قرار دهند تا تولید با مشکل روبه‌رو نشود.

این مسوول میزان تولید و خرید گندم در سال جاری را همچون سال گذشته دانست و افزود: برآورد می شود امسال از ۶ میلیون هکتار سطح زیرکشت گندم آبی و دیم حدود ۱۳.۵ میلیون تن گندم تولید و ۱۰.۵ میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.

به گفته وی، استان خوزستان بزرگترین تولیدکننده گندم کشور است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • مهار ۷۰ میلیون متر مکعب روان آب در سازه‌های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • ۷۰ میلیون مترمکعب رواناب در خراسان جنوبی ذخیره شد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • جلوگیری از سقط عمد ۳ هزار مورد جنین سالم در کشور
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • سهم ۲۴ درصدی آبخیزداری از کل حوزه‌های سیل خیز کشور/ اعتبار کافی نیست
  • جاده چالوس یکطرفه شد/بارش باران در جاده‌های ۱۰ استان
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟