Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان از توزیع اقلام اساسی بین سیل‌زدگان تالش خبر داد و گفت: ریزش کوه و سیلاب بسیاری از راه‌های منطقه را مسدود کرده است. - اخبار استانها -

امیر مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، بزرگ‌ترین مشکلی که همچنان در مناطق سیل‌زده شهرستان تالش وجود دارد را کمبود تجهیزات راهداری و ماشین‌آلات سنگین برای رفع انسداد محورها اعلام کرد و اظهار داشت: ریزش کوه و سیلاب بسیاری از راه‌های منطقه را مسدود کرده است و برای رفع آن به ماشین‌آلات سنگین نیازمندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان جمع‌آوری گل و لای و باز کردن مسیرهای شهری و روستایی را از جمله اقداماتی که با روند خوبی در شهرستان تالش در حال انجام است خواند و عنوان کرد: جریان آب، برق، گاز و تلفن بسیاری از مشترکانی که در چند روز گذشته به علت سیلاب قطع شده بود وصل شده و مابقی هم به زودی وصل می‌شود.

مرادی نبود تجهیزات راهداری، بیل مکانیکی، لودر و نظایر این‌ها را برای رفع انسداد مسیرهای روستایی و کوهستانی مناطق سیل‌زده تالش را اصلی‌ترین مشکلی که در منطقه وجود دارد اعلام کرد و گفت: خسارت سیل تالش در حوزه راه و پل بسیار زیاد است و سنگ‌های بزرگ کوهی به پائین دست هدایت شده و جاده‌ها را مسدود کرده‌اند.

اردکانیان: برق 97 درصد مشترکان تالشی وصل شدنماینده تالش در مجلس: خسارت 200 میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های تالش؛ تجهیزات راهداری گیلان فرسوده استنماینده ویژه وزیر کار: کارگران آسیب‌دیده از سیل تالش گیلان بیمه بیکاری دریافت می‌کنند

وی پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران در غرب گیلان را متذکر شد و با بیان اینکه اگر سنگ‌های بزرگ کوهی و این موانع در اسرع وقت برداشته نشوند اوضاع در مناطق سیل‌زده تالش بدتر می‌شود افزود: افزون بر 50 روستا در شهرستان سیل‌زده تالش دچار همین مشکل بوده و مردم به شدت نگران وضعیت آینده هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان با تأکید بر اینکه برداشتن سنگ‌های بزرگ کوهی که در مسیر جریان آب قرار گرفته و یا امکان تردد را ناممکن کرده‌اند تنها با استفاده از ماشین‌آلات سنگین امکان‌پذیر است اظهار داشت: با استاندار گیلان هماهنگی‌هایی انجام شده و قرار است از قزوین دو دستگاه بیل زنجیری راهداری عازم منطقه شود.

مرادی آغاز روند بتن‌ریزی پایه پل تالش از عصر امروز را مورد اشاره قرار داد و با اشاره به اینکه اقدامات مربوط به بازسازی و زیرسازی راه‌ها و پل‌ها به شکل مستمر در شهرستان ادامه دارد عنوان کرد: حجم خسارات بسیار زیاد است و اگر ترمیم نشود در چند روز آینده و با بارش شدید باران آسیب‌بیشتری به منطقه وارد می‌شود.

وی از پیمانکاران بخش خصوصی و همه افرادی که می‌توانند در تأمین ماشین‌آلات سنگین جهت رفع مشکلات مناطق سیل‌زده تالش همکاری کنند درخواست کمک کرد و اظهار داشت: هیچ مشکلی در بحث پرداخت اعتبارات و منابع هم در این زمینه وجود ندارد و مدیریت بحران گیلان آمادگی دارد که جهت همکاری با بخش خصوصی قرارداد منعقد کند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان بازدید نمایندگان ستاد عتبات و عالیات از مناطق سیل‌زده تالش را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه قرار است از این ستاد امکاناتی برای کمک به مردم داده شود ابراز داشت: مشکل قطع گاز چند روستای تالش هنوز برطرف نشده از طرفی جمعیت هلال‌احمر نیز اقلام اساسی را بین مردم توزیع کرده است.

انتهای پیام/614/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل مدیریت بحران استانداری گیلان مناطق سیل زده تالش ماشین آلات سنگین مسدود کرده راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۵۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور

کشاورزیان در جلسه مدیریت بحران تنش آبی شهرستان سمنان گفت : میزان آب دهی چشمه روزیه در سال ۹۸ حدود ۸۰۰ لیتر برثانیه بود، اما امسال به ۳۰۰ لیتر بر ثانیه رسیده است.

کشاورزیان گفت: در حال حاضر ۵۰ درصد چاه‌های آب شهر سمنان بالای ۵۰ سال قدمت دارند که ضروری است بازسازی و مرمت شوند.

وی ترویج فرهنگ بهینه مصرف آب در بین شهروندان را ضروری دانست و درباره مناسب سازی شبکه توزیع آب شهر سمنان گفت: این هفته عملیات زون ۶ و ۷ آبرسانی شهر سمنان به منظور تعدیل و مناسب سازی شبه توزیع آب آغاز میشود.

کشاورزیان همچنین درباره برخورد با شهروندان پرمصرف آب هم گفت: جریمه مازاد مصرف یکی از این برخوردهاست و همچنین قرار است با مصوبه‌ کمیته بحران آب استان ، اشتراک آب شهروندانی که بیش از الگوی مصرف از آب استفاده کنند ، قطع موقت شود.

محمد بهرامی فرماندار سمنان هم گفت : ترویج مدیریت مصرف آب در بین مردم از طریق ظرفیت‌های اطلاع رسانی در دستور کار قرار گیرد.

وی افزود: هماهنگی دستگاه‌های متولی و اجرایی در حوزه مصرف آب ضروری است و باید نگاه و رویکرد ویژه‌ای در حوزه مدیریت منابع آبی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • توجه به تربیت رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • توجه به امر تربیت در کنار آموزش، رکن اساسی سیاست‌های فرهنگی دانشگاه است
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • توزیع اقلام امدادی میان عشایر آسیب‌دیده از بارش باران در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • اعلام نرخ اقلام اساسی بازار سمنان در روز یکشنبه شانزدهم اردیبهشت