Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز، امیر دریادار حبیب الله سیاری چهارشنبه ۲ مهر در نشست با هیئت رییسه دانشگاه صنعتی شیراز در چهلمین سالگرد هفته دفاع مقدس، گفت: اگر بخواهیم استقلال، تمامیت ارضی و امنیت خود را حفظ کنیم باید برای جنگ‌های آینده آماده شویم و بدانیم محور جنگ‌های آینده علم و دانش است.

وی افزود: در آینده آنچه در میدان جنگ حاکم است، علم و دانش است و هر کشوری علم و دانش و فناوری و ابزار برتر و بهتری داشته باشد، قطعا در میدان جنگ پیروز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تهدید برای ما همیشه وجود دارد و تاریخ ثابت کرده هیچ گاه نمی‌توان تصور کرد که تهدید نیست.

معاون هماهنگ کننده ارتش تأکیدکرد: امروز جمهوری اسلامی ایران در مقابل استکبار جهانی قد علم کرده و محکم ایستاده است، دشمن به طرق مختلف تهدیداتی علیه ما داشته، دارد و خواهد داشت، به همین دلیل برای اینکه بتوانیم استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و امنیت خود را حفظ کنیم نیاز داریم توانمندی‌های دفاعی را افزایش دهیم.

سیاری بهترین دفاع را آمادگی برای حمله دانست و اضافه کرد: با توجه به پشت سر گذاشتن هشت سال دفاع مقدس تجربه ثابت کرده است، تهدیدات آینده با تهدیدات فعلی متفاوت است؛ همانطور که تهدید‌های فعلی با قبل متفاوت است.

امیر دریادار سیاری افزود: نوع عملکرد دفاعی ما امروز با دوران مقدس کاملا متفاوت است، قطعا باید بدانیم آینده نیز نسبت به حال متفاوت است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: در حوزه دفاع و برای حفظ استقلال، تمامیت ارضی، انقلاب و ارتقای سطح امنیت جمهوری اسلامی ایران در جهان باید به فکر حال و آینده باشیم.
 
وی ادامه داد: باید تهدیدات ۲۰ سال آینده را بشناسیم و برای مقابله با این تهدید‌ها برنامه ریزی کنیم، باید پبش بینی کنیم که در چه مسیری حرکت کنیم که در آینده بتوانیم در مقابل این تهدید‌ها پاسخگو باشیم.

سیاری تصریح کرد: اگر صلح می‌خواهیم باید آماده جنگ باشیم یعنی باید توان بازدارندگی بالا باشد و آنقدر قوی باشیم که دشمن فکر تعرض به ما را نداشته باشد.

معاون هماهنگ کننده ارتش تأکیدکرد: تهدید فعلی و آینده را بشناسیم و از تجربیات جنگ گذشته استفاده کنیم. سناریو‌های آینده را خوب تجزیه و تحلیل کنیم و خودمان را برای آینده آماده کنیم.

وی اظهار داشت: اگر دوران گذشته قدرت بدنی مطرح بود امروز قدرت فکری مطرح است، جنگ در دریا به طور کامل جنگ علم است، نه دشمن ما را می‌بیند و نه شما دشمن را می‌بینید، تنها از طریق حاکمیت علم و دانش می‌توان در این جنگ پیروز شد.

سیاری افزود: امروز توان موشکی یک ابزار کاملا بازدارندگی است، اما قطعا می‌دانیم هر موشکی، موشک نیست، داشتن یک موشک با برد بلند و هوشمند و نقطه زن و مقاوم در مقابل جنگ‌های الکترونیک مهم است.

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: نوع جنگ و تهدید و ابزار و نوع شبکه فرماندهی و کنترل متفاوت است. جنگ‌ها مدل شبکه‌ای پیدا کرده است.

سیاری افزود: آنچه که امروز کمک می‌کند که توان دفاعی بالا برود، تکیه بر علم و دانش است که با آن تجهیزات، سلاح‌ها و ابزار مورد نیاز متناسب با تهدید‌های آینده تهیه می‌شود. 

معاون هماهنگ کننده ارتش ادامه داد: برای برخورداری از توان دفاعی در آینده، تنها فعالیت نیرو‌های مسلح و صنایع دفاعی نباید باشد، بلکه باید از توان شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها نیز در این زمینه استفاده کرد.

وی تأکید کرد: امروز نیز از علم موجود در کشور بهره می‌بریم و دانشگاه‌ها و استادان دانشگاه و شرکت‌های دانش بنیان کمک می‌کنند و از آنان بهره می‌بریم.

سیاری اظهار داشت: یک تیم متخصص از معاونت جهاد و تحقیقات از ستاد ارتش به دانشگاه صنعتی شیراز خواهند آمد و به صورت فنی و تخصصی با کار‌های این دانشگاه آشنا می‌شوند تا از این توانمندی‌ها بهره گرفته شود.

 

میزان

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: دریادار سیاری دشمن جنگ معاون هماهنگ کننده ارتش علم و دانش تهدید ها جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس یوسف زاده در نشست شورای مسکن شهرستان ساوه اظهار کرد: با توجه به اینکه شماری از واحدهای پروژه نهضت ملی مسکن این شهرستان به صورت تحویل موقت به متقاضیان واگذار شده است، انتظار است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی نیز در اسرع وقت نسبت به محوطه سازی این پروژه اقدام کند.

وی افزود: پروژه ۳۸۴ واحدی نیز در هفته آینده آماده تحویل موقت به متقاضیان است که به مرور قرارداد واگذاری انجام می‌شود.

مدیر کل راه و شهرسازی استان مرکزی بیان کرد: در پروژه ۴۸۴ واحدی نیز با توجه با درصد بالای پیشرفت فیزیکی پروژه، تعدادی از واحدها به صورت موقت به متقاضیان تحویل شده است و مقرر شد طی مکاتبه‌ای با بانک عامل نسبت به آزاد سازی مبالغ باقی مانده اقدام تا شاهد تکمیل کامل این پروژه و تحویل به تمام متقاضیان باشیم.

کد خبر 6088610

دیگر خبرها

  • پروژه ۳۸۴ واحدی مسکن ساوه هفته آینده آماده تحویل موقت است
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • خطیر: استقلال انشاالله برای قهرمانی سوم در آسیا آماده می‌شود
  • احتمال رفع فیلتر گوگل‌پلی/رونمایی و پرتاب ماهواره‌های جدید
  • ربات انسان‌نمای تسلا سال آینده آماده فروش می‌شود
  • مدیر یووه: تکلیف آلگری را آخر فصل مشخص می‌کنیم
  • جهاد تبیین امسال در راس امور قرار گیرد
  • اردوغان: عراق درباره آب مطالباتی از ترکیه دارد
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم