Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران گفت: هنوز اخطار جدی مبنی براینکه تغییراتی در ساختار زمین روی داده باشد به شهرداری انعکاس پیدا نکرده و بنیاد تعاون ناجا این اطمینان را داده که از نظر ایمنی و پایداری گود را خطری تهدید نمی‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا گلپایگانی در ادامه نشست خبری مجازی خود، اظهار کرد: در تدوین مقررات و ضوابط، شهرداری تهران در موضوع اصلاح ماده ۱۰۰ قانون شهرداری نسبت به همه وزارتخانه‌ها و نهاد‌هایی که مستقیما مسئولیتی دارند پیشروتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آخرین لایحه‌ای که در کمیسیون زیربنایی دولت در حال بررسی است چارچوب کلی آن توسط همکارانم در اداره کل ماده ۱۰۰ تدوین شده است. در دو سال گذشته شهرداری تهران پیش‌رو در این اتفاق مبارک بوده که امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران تصریح کرد: مقایسه سال ۹۵ و ۹۹ در تخلفات ساختمانی نشان می‌دهد پرونده‌های تخلفی که در مناطق احراز می‌شود و به کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌رسد تقریبا نصف شده است. رویکرد مراقبت و حفاظت و همچنین برخورد جدی با تخلفات ساختمانی منجر به این شده که آمار ورودی پرونده‌های ماده ۱۰۰، ۵۰ درصد کاهش یابد.

وی در ادامه این نشست در پاسخ به پرسشی درباره درج قرارداد‌های بالای ۲۵۰ میلیون تومان در سامانه شفافیت، اظهار کرد: همه قرارداد‌های حوزه معماری مانند سایر حوزه‌ها روی سایت شفافیت شهرداری قرار دارد.

گلپایگانی در پاسخ به پرسشی درباره سرانجام طرح توسعه مجلس شورای اسلامی نیز گفت:طرح توسعه مجلس که به تصویب شورای عالی شهرسازی رسید نسبت به طرح مصوب قبلی تغییر کرد و توسعه این محدوده بسیار کاهش یافت.

وی افزود: پیش از این بالای خیابان مجاهدین محدوده بزرگی جزو محدوده حفاظتی مجلس بود که کلا برداشته شد؛ بنابراین آنچه در حوزه شهرسازی و طرح توسعه مجلس بود تقریبا محدوده را به نصف کاهش داد، اما موضع امنیتی این محدوده در حوزه اختیارات معاونت شهرسازی نیست و در شورای امنیت کشور به تصویب می‌رسد. در واقع آن‌ها رده حفاظتی و امنیتی برای مکان‌ها تعیین می‌کنند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین درباره طرح توسعه دانشگاه تهران نیز گفت: آخرین مصوبه شورای عالی شهرسازی مبنی بر حذف طرح بود که آنچه به تصویب رسید متأسفانه توسط معاونت حقوقی ریاست جمهوری با قانون مغایر تشخیص داده شده و فرآیند موردنظر ما را کند کرد. اما تقریبا سه هفته پیش با مدیریت دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران که متولی تهیه طرح جایگزین شده، جلسه داشتیم و تأکید کردیم دانشگاه تهران صرفا در زمینه‌هایی که مالکیت قطعی دارد می‌تواند طرح تهیه کند و آن‌ها نیز با رویکرد جدید در حال تهیه طرح هستند.

وی در پاسخ به پرسشی درباره اینکه آیا گود برج میلاد نیز شامل اخطار شهرداری تهران خواهد شد یا خیر، گفت: مراحل نهایی تحویل گود در حال سپری شدن است؛ این گود در گذشته یک قرارداد مشارکت داشته و قرار بوده زمین و پروانه آورده شهرداری باشد و طرف مقابل که بنیاد تعاون ناجا بوده، سازنده آن باشد.

گلپایگانی ادامه داد:، اما این امر با مشکلاتی مواجه و همه ساخت وساز‌های بنیاد به دلایلی تعطیل شد که یکی از پروژه‌های آن‌ها مربوط به برج میلاد بود. همزمان با پیگیری‌های حقوقی و فنی و همچنین هماهنگی‌هایی که با بنیاد تعاون داشتیم طرح تفصیلی جدیدی برای محدوده برج میلاد دانشگاه علوم پزشکی و بیمارستان میلاد که یک محدوده ۱۲۰ هکتاری است نوشته شد و به تصویب کمیسیون ماده ۵ رسید.

وی اضافه کرد: رویکرد مواجهه با برج میلاد و فضا‌های پیرامونی کلا تغییر کرد، اما به هر ترتیب به زودی مجموعه گود را باید تحویل بگیریم. یک مهندس مشاور گود را رصد و پایش می‌کند، اما هنوز اخطار جدی مبنی براینکه تغییراتی در ساختار زمین روی داده باشد به شهرداری انعکاس پیدا نکرده و بنیاد تعاون ناجا این اطمینان را داده که از نظر ایمنی و پایداری گود را خطری تهدید نمی‌کند، ولی به محض تحویل این گود که امیدواریم در ماه جاری باشد، تمهیدات لازم برای پایدارسازی را اجرا می‌کنیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه سخنان خود درباره فریز کردن برخی از فضا‌های شهری اظهار کرد: فریز کردن مانند بند ناف نیست که در آینده به کارمان بیاید فضا‌های شهری جزو کالبد شهر هستند و نباید آن‌ها را رها کرد، زیرا نتیجه فریز کردن آن‌ها متروکه‌پروری است. نگاه ویترین‌گونه به شهر می‌گوید بگذار پادگان ۰۶ نیز همینطور بماند، اما در این صورت حتما وارد فرایند فرسودگی و فضای متروکه می‌شود این محدوده یک ظرفیت و ثروت است که باید از آن برای ارتقای کیفیت فضای شهری استفاده کرد.

وی در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت ساختمان پلاسکو نیز گفت: در پروانه‌های ساختمانی موضوع فنی و مالی با یکدیگر دخیل می‌شود به ویژه ساختمان‌هایی که سابقه قدیمی دارند و به قبل از سال ۴۸ مربوط می‌شوند. پلاسکو نیز ساختمانی است که دراثر آتش سوزی بخشی از اسناد و مدارکش از بین رفته و پروانه آن مربوط به دهه ۳۰ بوده است که ضبط و ربط درستی هم نداشته است.

گلپایگانی افزود: اختلافی درباره پارکینگ ساختمان پلاسکو وجود داشت که با مصوبه شورای عالی شهرسازی تعیین و تکلیف و مقرر شد ایمن سازی پارکینگ پاساژ پروانه به بنیاد مستضعفان تحویل داده شود آن‌ها نیز کار‌های مطالعاتی را انجام دادند و مقاوم همزمان با ساخت پلاسکو در دستور کار قرار دارد. مسائل مربوط به نقشه‌ها نیز برطرف شده و ساخت این پروژه زیر نظر پیمانکاری معتبر است، اما درباره حقوق مکتسبه این ساختمان اختلاف نظری بین شهرداری منطقه ۱۲ و بنیاد مستضعفان وجود دارد که برای حل آن در حال گفتگو و رایزنی هستیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اجتماعی شهرداری تهران برج میلاد معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران پاسخ به پرسشی درباره بنیاد تعاون طرح توسعه برج میلاد ماده ۱۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • اطمینان خاطر فعالان اقتصادی با ابزار‌های موثر بانک مرکزی
  • نجم‌الدین شریعتی:ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • ضرورت آماده سازی زیرساخت‌های فرزندآوری در کشور
  • اطلاعیه مهم برج میلاد در مورد یک ادعای جنجالی
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • شهرداری طرح‌ها را به جای پارک لاله به اطراف دانشگاه تهران منتقل کند
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید در تهران