Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان رویکرد کمیته امداد اصفهان در شور عاطفه های امسال را تامین ملزومات آموزش غیرحضوری اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۸ هزار و ۸۲۹ دانش آموز نیازمند تحت حمایت این نهاد هستند که با توجه به تغییراتی که همه گیری ویروس کرونا در شیوه آموزشی مدارس ایجاد کرده و افزایش سهم کلاس های غیرحضوری، به تبلت و گوشی هوشمند نیاز فوری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسعلی زارعان، در مراسم نمادین شور عاطفه ها در مدرسه زنده یاد اعتباری ناحیه شش اصفهان، با بیان اینکه رویداد ملی شور عاطفه ها امسال از بیست و دوم شهریور ماه آغاز شده است، اظهار کرد: برگزاری این رویداد با شعار «همدل می شویم برای مهربانی در مهر» تا یازدهم مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی رویکرد کمیته امداد اصفهان در شور عاطفه های امسال را تامین ملزومات آموزش غیرحضوری اعلام کرد و گفت: بیش از ۱۸ هزار و ۸۲۹ دانش آموز نیازمند تحت حمایت این نهاد هستند که با توجه به تغییراتی که همه گیری ویروس منحوس کرونا در شیوه آموزشی مدارس ایجاد کرده و افزایش سهم کلاس های غیرحضوری، به تبلت های آموزشی و سایر موارد مشابه آن نیاز فوری دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و اطلاع رسانی کمیته امداد، قائم مقام کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به آمادگی همه جانبه این نهاد برای دریافت کمک های مردم استان در این رویداد بزرگ، گفت: روش های مشارکت الکترونیکی از جمله کد دستوری #۱*۰۳۱*۸۸۷۷* تلفن نیکوکاری ۰۹۶۸۸۷، پایگاه اینترنتی emdad.ir و شماره کارت ۶۰۶۳۷۳۷۰۰۰۰۰۲۵۰۹ نزد بانک قرض الحسنه مهر ایران در این زمینه در اختیار هم استانی های عزیز قرار دارد.

مهدی اسماعیلی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌ و پرورش نیز با بیان اینکه شور عاطفه ها یکی از فرصت های خوب تربیتی برای رشد و مسئولیت پذیری اجتماعی دانش آموزان است، گفت: به ویژه که در این ایام ما می توانیم با گرامیداشت هفته دفاع مقدس  به دانش آموزانمان ایثار و ایثارگری را در بحث شور عاطفه ها و کمک به دانش آموزان نیازمند و خانواده هایی که در این شرایط دچار مشکل معیشتی شده اند را یادآوری کنیم.

وی همچنین گفت: کمک های که در این رویداد جمع آوری می‌شود با اولویت برطرف کردن نیاز دانش آموزان به وسایل کمک آموزشی و خرید تبلت با همکاری کمیته امداد امام خمینی هزینه می شود.

اسماعیلی با مخاطب قرار دادن مسئولان و مدیران مدارس سراسر استان، گفت: در حالی که امسال به این کمک ها بیشتر نیاز داریم از همکارانمان در مدارس خواهش می کنم که از این فرصت استفاده کنند و شرایط کرونایی مانع آنها در این زمینه نشود.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بازگشایی مدارس در شرایط کرونا شور عاطفه ها کمیته امداد امام خمینی شور عاطفه ها کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۹۸۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، حسین خلج با مدرک دکتری تخصصی مهندسی برق - مخابرات - سیستم از دانشگاه استنفورد آمریکا درباره این طرح توضیح داد: در سال‌های اخیر و با توجه به افزایش حجم اطلاعات در شبکه‌های مخابراتی به‌کارگیری بهینه و هوشمند ساختار‌های نوین بیش از پیش مورد نیاز است. بر همین اساس عملاً هیچ شبکه مخابراتی نمی‌توان یافت که بتواند بدون به‌کارگیری از این ساختار‌ها به‌صورت کارا سرویس ارائه کند.

وی افزود: در این طرح، یک کانال چند کاربره در نظر گرفته می‌شود که در آن قابلیت همکاری میان گره‌های شبکه وجود دارد. این شبکه از طریق یک شبکه وسیع‌تر به ساختار مرکزی شبکه متصل می‌شود. همچنین در این شبکه‌ها مشخصات بده بستان میان نرخ ارسال در کانال و بار ارتباطی در شبکه پشتیبان ارائه می‌شود.

این محقق در ادامه بیان کرد: روش‌های متمرکز برای انجام همکاری، تمام اطلاعات در یک گره تجمیع شده و گره کل داده‌ها را پردازش می‌کند. علاوه بر این موارد، کنترل از طریق این شبکه‌ها هم از اهمیت خاصی به‌خصوص در شبکه‌های نسل پنجم برخوردار است.

وی اضافه کرد: در این طرح به بررسی ساختار‌های نوین به‌کارگیری شبکه‌های این حوزه پرداختیم و کاربرد‌های این حوزه به‌صورت زیربنایی، هم ساختار‌های ابری تلفن همراه و هم ساختار‌های سلولی را که در نسل‌های ۵ و مابعد آن مطرح می‌شوند شامل می‌شود.

خلج تصریح کرد: با گذر شبکه‌های مخابراتی از ساختار‌های سنتی به ساختار‌های نوین که براساس قابلیت‌های انعطاف‌پذیری طراحی می‌شوند، نیاز به شناخت عمیق‌تر این شبکه‌ها اهمیت ویژه‌ای یافته است و به عنوان دو نمونه اصلی این نیاز حیاتی می‌توان به شبکه‌های تلفن همراه نسل پنجم و شبکه‌های زیرساخت اشاره کرد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ساختار‌ها و روش‌های پیاده‌سازی و تخصیص منابع در این ساختار‌ها متفاوتند و نیاز به ابزار‌های جدیدی برای تحلیل، طراحی و پیاده‌سازی دارند.
محققان در حوزه‌های مختلف برق به دنبال بهینه‌سازی انرژی و بهبود کارکرد دستگاه‌های الکترونیکی و مخابراتی هستند و بنیاد ملی علم ایران هم از طرح‌های تحقیقاتی با این موضوعات حمایت می‌کند.

«مدیریت و کنترل توزیع شده بر روی شبکه‌های مخابراتی» عنوان طرح پژوهشی بابک حسین خلج است که با حمایت بنیاد ملی علم ایران به پایان رسانده است.

دیگر خبرها

  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • درخشش اصفهانی‌ها در میان برترین‌های ورزش ایران
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند
  • اجرای طرح تابستانه ویژه مهارت آموزی دانش آموزان سنین 7 تا 18 سال
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت