Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که بین همه گیری قبلی در برزیل یعنی تب دنگی و همه گیری جدید یعنی کرونا ارتباطی وجود دارد. مشاهده شده که ایمنی ایجاد شده توسط تب دنگی می‌تواند در برابر ابتلا به کرونا نیز مصونیت ایجاد کند.

تب دنگی از طریق پشه‌ای به نام آئدس به انسان منتقل می‌شود و به عنوان « تب استخوان شکن » نیز شناخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بیماری یکی از همه‌گیری‌های اخیر در کشور برزیل بوده و علائمی مانند سردرد، کمردرد و پشت درد، تب معمولاً شدید و در برخی موارد خارش و جوش در قسمت‌های مختلف بدن دارد که بی‌شباهت به علائم کرونا نیست. میگوئل نیکلاس، استاد دانشگاه دوک و تیمش کاملا به صورت تصادفی به ارتباط بین تب دنگی و کرونا پی بردند.

میگوئل نیکلاس در مقایسه جغرافیایی مناطقی که به دو بیماری تب دنگی و کرونا آلوده شده بودند به نتایج جالبی دست یافت.

نیکلاس گفت: مناطقی که با بیماری تب دنگی مواجه شدند، از نظر ویروس کرونا کمتر تهدید شدند. این یافته جالب از احتمال وجود ارتباط ایمنی ایجاد شده تب دنگی برای مقابله با کرونا خبر می‌دهد.

این استاد دانشگاه افزود: اثبات صحت این فرضیه می‌تواند به این معنی باشد که عفونت دنگی یا ایمن سازی با واکسن دنگی تا حدی از شما در مقابل ویروس کرونا محافظت می‌کند.

نیکلاس ادامه داد: در مطالعات گذشته نیز مشخص شده بود کسانی که آنتی بادی بیماری تب دنگی را دارند به طور خودکار آزمایش آنتی بادی کرونای آن‌ها نیز مثبت اعلام شده است در حالی که به کرونا مبتلا نشده‌اند و این بر شگفتی این فرضیه می‌افزاید.

برزیل در فهرست آمار مبتلایان کرونایی در رده سوم و بعد از آمریکا و هند قرار دارد. تاکنون در  این کشور حدود ۴.۵ میلیون نفر کرونایی شناسایی شدند و بیش از ۱۳۸ تن جان خود را از دست داده‌اند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آئدس خارش تب ویروس کرونا تب کرونا بیماری کرونا آئدس تب دنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) هشدار مهم سردار رادان به رؤسای پلیس؛ مراقب باشید!
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب نیش ها باشید!
  • هشدار به مشتریان طلا؛ مراقب این حقه باشید
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • مراقب برق گرفتگی در هوای بارانی باشید
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • مراقب دام کلاهبردان به اسم«فروش سوالات کنکور» باشید
  • تکلیف انتخاب روز تعطیل آخر هفته مشخص شد؟/مراقب جوسازی مافیای خودرو باشید