Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@21:29:43 GMT

لزوم بازخوانی حماسه‌ دفاع مقدس

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۱۹۲۸

لزوم بازخوانی حماسه‌ دفاع مقدس

ایسنا/لرستان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: در حال حاضر باید با بازخوانی حماسه دفاع مقدس به یاد بیاوریم که چگونه با وحدت و همدلی توانستیم پرچم نظام جمهوری اسلامی را در برابر مخالفت قدرت‌های دنیا برپا نگه داریم.

محسن رشیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دفاع مقدس عظیم‌ترین اتفاق تاریخ معاصر ایران به شمار می‌رود و یکی‌از درخشان‌ترین قطعات تاریخ ایران و انقلاب اسلامی و ادامه حماسه عظیم عاشورای حسینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جوانان شجاع، مؤمن و انقلابی این آب و خاک که آموزه‌های مکتب اباعبدالله‌الحسین(ع) با گوشت و خون‌شان عجین شده بود، با تأسی از مولا و مقتدای خویش و با روحیه جهادی در برابر دشمن متجاوز تا پای جان ایستادند و همانطور که حادثه عاشورا باعث حفظ اسلام شد، دفاع مقدس نیز باعث تثبیت و به ثمر نشستن درخت انقلاب شده‌است.

رشیدی بیان کرد: اکنون به خود می‌بالیم که میراث‌دار فرهنگ عاشورا هستیم و باید از این ایام سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) به ویژه اربعین حسینی برای ترویج فرهنگ ایثار نهایت بهره را ببریم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان تصریح کرد: برگزاری جشن چهل‌سالگی دفاع مقدس فرصتی برای بیان واقعیت‌ها و حقایق جنگ تحمیلی، یادآوری نقش‌آفرینی اقشار مختلف در پشتیبانی از جنگ، به نمایش گذاشتن وحدت نیروهای مسلح، معرفی الگوی موفق از ایستادگی در برابر استکبار جهانی و پرداختن به نقش ولی مطلقه فقیه در مدیریت بحران‌هاست.

وی با بیان این‌که دفاع مقدس تنها متعلق به قشر و گروه خاصی نیست بلکه به عموم مردم تعلق دارد، عنوان کرد: در آن دوران هشت ساله علاوه‌بر یگان‌های نظامی، نهادها، سازمان‌ها، ادارات و اقشار مختلف اعم‌از روحانی، معلم، دانشجو، دانش‌آموز، کارمند، کارگر، کشاورز و ... به میدان آمدند و شهدا و جانبازان فراوانی را تقدیم انقلاب کردند و آزادگان سرافراز از همه اقشار هستند.

رشیدی با اشاره به نقش زنان در دفاع مقدس، عنوان کرد: نقش بانوان در دفاع مقدس ستودنی است چه آن‌هایی که همسران و فرزندان خود را  به میدان نبرد حق عیله باطل می‌فرستادند و چه آن‌هایی که به‌عنوان پزشک و امدادگر در مناطق جنگی حاضر می‌شدند و یا در بیمارستان‌ها به جانبازان و مجروحین رسیدگی می‌کردند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان ایجاد روحیه وحدت و همدلی را از مهم‌ترین ویژگی‌های  دفاع مقدس دانست و افزود: همه افراد فارغ از گرایش‌های سیاسی و قومی با وحدت و همدلی در آنجا حضور داشتند و از نوجوان سیزده ساله گرفته تا پیرمرد هفتاد ساله سلاح بر دوش، به مقابله با دشمن  تا دندان مسلح که بیش‌از 40 کشور دنیا از او حمایت می‌کردند، ایستادند.

وی ادامه داد: اکنون باید با بازخوانی آن حماسه باشکوه، به یاد بیاوریم که چگونه با وحدت و همدلی توانستیم پرچم نظام جمهوری اسلامی را در برابر مخالفت قدرت‌های دنیا برپا نگه داریم.

رشیدی بیان کرد: اگر امروز جبهه مقاومت روز به روز مقتدرتر و گستره جغرافیایی آن وسیع‌تر می‌شود، نتیجه  تسلیم‌ناپذیری فرزندان غیور ایران زمین و اطاعت از رهنمودهای امام خمینی (ره) است و اگر امروز شاهد ایثار و از خود گذشتگی کادر درمانی در پرستاری از بیماران مبتلا به کرونا و مقابله با این ویروس منحوس هستیم، نشان دهنده وصل شدن آرمان‌های دفاع مقدس به زمان فعلی است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان این‌که از مهم‌ترین سرمایه‌های اصلی یک جامعه پیشکسوتان آن جامعه هستند، عنوان کرد: استفاده از  تجربیات ارزشمند پیشکسوتان می‌تواند گره‌گشای بسیاری از مشکلات باشد و اگر در هر جامعه‌ای به قدر و منزلت این سرمایه توجه شود می‌توان در آن جامعه گام‌های مهمی برای پیشرفت‌های همه جانبه برداشت.

وی افزود: پیشکسوتان دفاع مقدس امانت‌داران آن دوران طلایی و پاسداران این میراث معنوی دوران دفاع مقدس هستند و تجلیل از آن‌ها به معنای تجلیل‌از همه ایثارگری‌ها، رشادت‌ها و فداکاری‌هاست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته دفاع مقدس چهل سالگی دفاع مقدس مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس لرستان وحدت و همدلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌

به گزارش گروه ایثار و حماسه خبرگزاری صداوسیما ؛ پیکر بیست شهید گمنام و تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس، در روز‌های ۱۴ , ۱۵ و ۱۷ اردیبهشت، همزمان با ایام شهادت امام جعفر صادق (ع) در ۹ استان تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   در استان قم، مراسم وداع با پیکر دو شهید گمنام دفاع مقدس پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار می‌شود. پیکر این شهدا، جمعه ۱۴ اردیبهشت در آستانه سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) از ساعت ۱۶:۳۰ در مسجد مقدس جمکران تشییع و خاکسپاری می‌شوند.   مردم استان تهران هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) پیکر ۶ شهید گمنام را در شش نقطه تشییع و به خاک می‌سپارند. خاکسپاری پیکر‌های شهدا در شهرک شهید خرازی، هوافضای سپاه، سازمان زندان‌ها، شهرک دریا، فرماندهی انتظامی تهران بزرگ و ناحیه فناوری رازی (شهر ری) انجام خواهد شد.   در استان البرز همزمان با سالروز شهادت امام ششم شیعیان، پیکر شهید "محمدرضا غضبان احمدی" تشییع و خاکسپاری می‌شود. محمدرضا غضبان احمدی سال ۱۳۵۹ در خرمشهر شهید و جاویدالاثر شده بود.   در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , مردم استان خوزستان پیکر منصور عزیزپور محمدی و غلامعلی عشیری لیوسی از شهدای تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس را بدرقه خواهند کرد. غلامعلی عشیری لیوسی سال ۶۱ در عملیات والفجر مقدماتی (منطقه فکه) و منصور عزیزپور محمدی سال ۱۳۶۳ در عملیات بدر در منطقه شرق دجله به فیض شهادت نائل آمده بودند.   پیکر بسیجی شهید محمدمهدی فانی هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در استان خراسان جنوبی تشییع و خاکسپاری خواهد شد. محمدمهدی فانی سال ۶۲ در منطقه شرهانی شهید و جاویدالاثر شده بود.   مردم استان اصفهان هم در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) , پیکر عباس رمضانی، جواد مراثی و مجتبی نادر تهرانی از شهدای تازه شناسایی شده را تشییع و به خاک خواهند سپرد. عباس رمضانی ۲۷ اردیبهشت سال ۶۵ در منطقه کله قندی مهران، جواد مراثی، سال ۱۳۶۰ در چزابه و مجتبی نادر تهرانی سال ۶۳ در عملیات بدر (شرق دجله) به شهادت رسیده و پیکرشان در منطقه باقیمانده بود.    پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس سید علاءالدین اسدپور هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در زادگاهش روستای آقا جلو شهرستان زرقان استان فارس تشییع و خاکسپاری می‌شود. این رزمنده دوران دفاع مقدس ۲۳ خرداد سال ۱۳۶۷ در عملیات بیت المقدس ۷ (منطقه شلمچه) به شهادت رسیده بود.   همدانی‌ها نیز در سالروز شهادت امام ششم شیعیان پیکر شهید تازه شناسایی شده دفاع مقدس، محمد رنجنوش را تشییع خواهند کرد. محمد رنجنوش ۱۲ اسفند ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی کربلای ۵ (شلمچه) به شهادت رسیده بود.   پیکر شهید محمد شفیع فیضی‌زاده هم شنبه ۱۵ اردیبهشت در ایلام تشییع خواهد شد. این رزمنده دوران دفاع مقدس سال ۱۳۶۲ در عملیات والفجر ۳ به شهادت رسیده بود.   پیکر یک شهید گمنام دوران دفاع مقدس هم دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نیروی زمینی ارتش واقع در بزرگراه شهید بابایی تهران تشییع و خاکسپاری می‌شود.

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر تقویت رویکرد وحدت در استان
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • وداع با جانباز و آزاده سرافراز دوران دفاع مقدس
  • تفحص پیکر هشت شهید دفاع مقدس
  • تشییع و خاکسپاری پیکر ۲۰ شهید دفاع مقدس در ۹ استان‌
  • ورود پیکر ۲ شهید تازه تفحص شده دفاع مقدس به اهواز
  • عکس/ استقبال از پیکر شهید دفاع مقدس در شیراز
  • لزوم امید آفرینی در لرستان/ رسانه‌ها از روی حدس و گمان قلم نزنند
  • از افغانستان متحد دفاع می کنیم
  • ۱۵۲ اثر به جشنواره « افتخار من» در مازندران ارسال شد