Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، هومان خاکپور معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال طرح مرتعداری برای ۱۲۷ هزار هکتار از اراضی مرتعی استان اجرا می‌شود.

او با اشاره به اینکه یک میلیون و ۹۳ هزار هکتار مرتع در استان وجود دارد افزود: برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی مرتعی استان طرح مرتعداری تهیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

دارندگان پروانه‌های چرای دام نسبت به ارائه طرح مرتعداری اقدام کنند

خاکپور اضافه کرد: از این میزان مدیریت ۲۵۰ هزار هکتار اراضی مرتعی به مردم واگذار شده است و امسال نیز مدیریت ۲۷۰ هزار هکتار از مراتع استان به مردم و مرتعداران واگذار می‌شود تا در قالب یک طرح و سند برنامه‌های حفاظتی، اصلاحی، توسعه‌ای و بهره‌برداری بهینه را در این مراتع انجام دهند.

او به افزایش مشارکت مردم و بهره‌بردار در حفظ و حراست از مراتع، کاهش هزینه‌ها و افزایش سرمایه‌گذاری از سوی مردم در مراتع به عنوان مزایای این طرح اشاره کرد و ادامه داد: عملیاتی کردن سایر ظرفیت‌ها از جمله کشت گیاهان دارویی، تولید عسل، زنبودداری، و گردشگری را در این مراتع افزایش دهیم.

خاکپور گفت: در قالب اجرای این طرح‌ها، با سرمایه بهره‌برداران و حمایت تسهیلات بانکی می‌توان ظرفیت‌های بالفعل موجود در مراتع را به سمت اقتصادی شدن مراتع پیش برد و انگیزه مشارکت مردم را در حفظ و حراست از مراتع افزایش دهیم.

او با اشاره به اهمیت بحث حفظ و حراست از جنگل‌های استان افزود: توسعه بحث جنگلکاری اقتصادی در دستورکار قرار دارد که با کشت و توسعه گونه‌های جنگلی سازگار با منطقه از جمله بادام، ملهب و بنه بتوان جنگلکاری اقتصادی را توسعه و وابستگی مردم و جوامع محلی به جنگل را کاهش دهیم.

خاکپور اضافه کرد: تعهد امسال ۴۵۰ هکتار جنگلکاری اقتصادی در اراضی غیرملی و مستثنیات است که زیر کشت زراعت چوب برده شود.

او به افزایش منفت مردم به عنوان یک الگوی تشویقی برای مشارکت مردم در اجرای طرح‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: امسال دو هزار و ۲۰۰ هکتار در شهرستان‌های کوهرنگ، اردل، کیار، لردگان و خانمیرزا طرح جنگل‌کاری اقتصادی با مشارکت جوامع محلی انجا می‌شود.

خاکپور گفت: توسعه گشت گیاهان دارویی در استان با توجه به تنوع گونه‌ای گیاهان دارویی و خوراکی یک ظرفیت است که امسال کشت گیاهان دارویی و گیاهی از جمله کلوس، آنغوذه و باریجه در ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از ارضای مرتعی استان اجرا می‌شود.

او افزود: برای اجرای این طرح با مشارکت مردم و تامین نهاده و بذر توسط منابع طبیعی اجرا می‌شود که بذر در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد تا زمینه رشد اقتصادی کشاورزان، مرتعداران و دامپروران افزایش پیدا کند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی طرح مرتعداری حراست از مراتع جنگلکاری اقتصادی گیاهان دارویی طرح مرتعداری مشارکت مردم هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۲۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری پیش از ظهر امروز در جمع مهندسان و مسئولان نیروگاه و سد کارون چهار، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همواره بر موضوع روایت ایران قوی تاکید دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری افزود: از دوران قاجاریه دیدگاه «ما نمی‌توانیم» در ذهنیت اجتماعی ایران شکل گرفت و به مرور زمان نیز رشد پیدا کرد چراکه برخی نمایندگان مجلس دوره بعد از مشروطیت بر این باور بودند که ایرانیان باید به صورت کامل مشابه غربی‌ها شوند تا به پیشرفت دست پیدا کنند.

وی ادامه داد: رویکرد کلی در طرح روایت ایران قوی این است که توانایی‌های حقیقی ایران در حوزه‌های سدسازی، صنایع موشکی، کارخانجات و… بیان شوند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری عنوان کرد: در زمینه بیان پیشرفت‌های انقلاب اسلامی کتاب‌های بسیاری وجود دارد که دو جلد کتاب «صعود ۴۰ ساله» از جمله آن‌ها است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به شبکه ۱۰۰۰ نفری نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله در چهارمحال و بختیاری، اضافه کرد: اینکه این افراد ۲۰ سال آینده چه احساسی درمورد ایران دارند از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در استان حدود ۵۱ هزار نفر نوجوان وجود دارد که از پایگاه نوجوان محله با آن‌ها ارتباط برقرار کرده و سعی داریم ایران قوی را برای آن‌ها روایت کنیم در همین راستا سال گذشته حدود ۸۰۰ نفر از نوجوانان استان برای بازدید از کارخانجات موفق کشور به استان یزد اعزام شدند.

حجت‌الاسلام والمسلمین طاهری یادآور شد: روایت ایران قوی موجب انتقال حس خوب به نسل آینده می‌شود و برای آن‌ها این تفکر ایجاد خواهد شد که کشور پیشرفت‌های بسیاری داشته و قادر به انجام کارهای بزرگی است و انجام این مهم برای نسل جوان رسالت همگی ما است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوار شدن و اعتماد پیدا کردن به نیروی داخلی ایران از جمله مهم‌ترین پیامدهای اجرای طرح ایران قوی است.

کد خبر 6087688

دیگر خبرها

  • اعتماد به نیروهای داخلی؛ پیامد مهم اجرای طرح ملی ایران قوی
  • اجرای طرح «وارگه دانایی» در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • افزایش تعداد پروازهای فرودگاه شهرکرد
  • افتتاح ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • بهره برداری ۷ طرح برق رسانی در چهارمحال و بختیاری
  • کشف کالاي قاچاق به ارزش ۳ ميليارد ريال در بروجن
  • اجرای ۷ طرح برق‌رسانی در استان چهارمحال و بختیاری
  • اجرای پویش بگذارید کتاب‌ها نفس بکشند در چهارمحال و بختیاری
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری