Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا خمر گفت: هشت سال جنگ تحمیلی با گروه های مردمی مدیریت شد، برای فشنگ، تانک، رادار، هلی کوپتر در مضیقه بودیم اما ملت غیرتمند ایران مقابل آنها ایستادگی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضا خمر یکی از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس در گفت و گو با عصرهامون، با اشاره به اینکه در سال 57 در کارهای انقلابی فعالیت داشته است، بیان کرد: پس از آنکه وارد جهاد و سپس بسیج شده بود به علت اینکه نیروی ویژه بسیج بوده از اعزام وی به جبهه خود داری می کردند چرا که خود استان سیستان و بلوچستان منطقه جنگی محسوب می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان اینکه زمان آن فرا رسیده بود که عازم خدمت مقدس سربازی شود، گفت: جهاد و بسیج را رها کردم و به خدمت سربازی رفتم که پس گذراندن دوران آموزشی، به جبهه اعزام و در یگان ویژه هوا برد نیروی زمینی ارتش در شیراز مشغول به خدمت شد.

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس اضافه کرد: بزرگ ترین عملیات تاریخ جنگ ایران که عملیات بیت المقدس بود از 11 اردیبهشت ماه آغاز و تا سوم خرداد ادامه داشت، منتج به آزاد سازی خرمشهر شد که در این عملیات نیز حضور داشته است.

وی با اشاره به اینکه در زمان حضور در جبهه خط شکن و خط نگهدار بوده است، ادامه داد: خط شکن به افرادی گفته می شد که به خط دشمن حمله و پیش روی می کنند و خط نگهدار به نیروهایی گفته می شد  که خط تازه گرفته شده را تثبیت و نگه می داشتند.
 
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس خاطر نشان کرد: پس از عملیات بیت المقدس، برای خط نگهداری  به منطقه فکه اعزام و به مدت دو ماه در آنجا مشغول به فعالیت بود و سپس برای آموزش درجه داری به گیلان غرب اعزام و به عنوان گروهبان یکم وظیفه خدمت کرده است.

روزهای سخت و نفس گیر جنگ تحمیلی

خمر تصریح کرد: در منطقه سومار و در عملیات مسلم بن عقیل نیز حضور داشته که با ادقام  با لشکر 27 محمد رسول الله، عملیات با موفقیت انجام و تا 3 کیلومتری شهر مندلی عراق پیشروی و تثبیت شد، با توجه به فاصله اندک با نیروهای عراقی جنگ به صورت سلاح انفرادی انجام می شد که به گونه ای جنگ سخت و نفس گیر بود که در طول این دو ماه حتی یک بار هم نتوانستن پوتین هایشان را در پا در آورند.

وی با توجه به اینکه یگالن ویژه هوا برد شیراز واحدی بود که در تمام عملیات ها پیش رو بود، در مناطق خطرنان این واحد جهت دفاع در منطقه مستقر می شد تا منطقه به دست نیروهای دشمن نیوفتند، گفت:  پس از تحویل خط به دیگر نیروهای نظامی، عراق تا پل هفت دهنه پیش روی  کرد اما در زمانی که خط دست نیروهای هوابرد شیراز بود عراق با انجام 30 پاتک و گارد ریاست جمهوری نتوانست خط را پس بگیرد.
 
این رزمنده هشت سال دفاع مقدس بیان کرد: پس از آن به عنوان اطلاعات عملیات لشکر عاشورا و هم رزم شهیدان مهدی و حمید باکری مشغول به خدمت بوده و تا آخرین روز خدمت به عنوان خط نگهدار منطقه جنوب فعالیت داشته است.
 
خمر گفت: پس از خدمت سربازی مجدد وارد جهاد و از آنجا دوباره به جبهه و به منطقه فاو اعزام  شد که در سال67 عراق و دیگر نیروهای ائتلاف فاو را به اشغال خود درآوردند و شیمیایی شده است.
 
بازهم وارد میدان می شوم


وی با اشاره به اینکه اگر باز هم جنگ شود باز هم به خاطر دفاع از کشور و اسلام به میدان می رود، اضافه کرد: هشت سال جنگ تحمیلی درس مقاومت، عزت و هیهات منه الذله می دهد.

رزمنده هشت سال دفاع مقدخاطر نشان کرد: هیچ اختلافی میان برادران اهل سنت و شیعه وجود ندارد اما این سیاست  غلط است که به برخی ها شیعه، سنی، فارس و بلوچ گفته می شود، در منطقه جنگی همه فدای همدیگر می شدیم، اقوام ایران در قالب ملت معنا پیدا می کنند  و به تنهایی معنی نمی دهند، در زمان جنگ برای پیکر یک شهید چند نفر دیگر شهید می شدند و تفاوتی میان شیعه و سنی در آن زمان نبود.

خمر با اشاره به اینکه باید قدر دان زحمات رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس باشیم، اذعان کرد: افرادی که میان ارتش، سپاه و بسیج اختلاف افکنی می کنند، مفسد فی الارض هستند، چرا که همه فرزندان ایران هستند و تفاوتی میان ارتش و سپاه و دیگر نیروها وجود ندارد.

وی افزود: در زمان جنگ تحمیلی عراق 200 کیلومتر به خاک کشور پیش روی داشته بود که جهت باز پس گیری خاک کشور از عراق و 75 کشور دیگر که به عراق تسلیحات، تجهیزات و تدارکات جنگی می دادند، خون جوانان زیادی به زمین ریخته شد.

در جهان عزتمند هستیم

این رزمنده هشت سال دفاع مقدس گفت: گرچه در کشور فقر و گرانی بیداد می کند اما با تمام این تفاسیر در جهان امنیت داریم و عزتمند هستیم، افغانستان، عراق، بحرین و عربستان و دیگر کشور ها را بررسی کنید که آیا عزت و اقتدار دارند؟

خمر با بیان اینکه عربستان با تمام ثروتی که در اختیار دارد به گاو شیرده امریکا تبدیل شده است و نیروهای آن در حال بمباران دیگر ملت ها است، اضافه کرد: امام خمینی (ره) جبهه را دانشگاه می دانست، در جبهه خدا، قدرت الهی و امداد های غیبی به عینه مشاهده می شد و این موارد شعر، حکایت، تصور و وهم نیست.

وی با توجه به حضور سه و نیم درصدی جمعیت ایران آن زمان در جنگ تحمیلی، بیان کرد: داوطلبین در روز دوم جنگ به گونه ای زیاد بود که از سرشماری و اعزام آنها قاصر بوده اند.

مدیریت جنگ تحمیلی با نیروهای مردمی

به گفته این رزمنده هشت سال دفاع مقدس، هشت سال جنگ تحمیلی با گروه های مردمی مدیریت شد، برای فشنگ، تانک، رادار، هلی کوپتر در مضیقه بودیم اما ملت غیرتمند ایران مقابل آنها ایستادگی کرد.

خمر با بیان اینکه برخی از مادران  هفت پسر و پنج جوان خود را فدای کشور کرده اند، تصریح کرد: 26 ماه در جبهه حضور داشته، در اعزام به جبهه و جنگ هیچ اجباری نبوده حتی در شب های عملیات نیز نیروها مجبور به رفتن به خط مقدم نبودن هر فردی با اختیار و با توجه به دین و عرق وطن پرستی در جنگ حضور داشته و از کشور و ناموس خود دفاع کرده است.

وی ادامه داد: در طول هشت سال جنگ تحمیلی یک وجب از خاک ایران کم نشد اما در سده های گذشته یک میلیون کیلومتر مربع کشور را از دست داده ایم. 

  انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: رزمنده هشت سال دفاع مقدس هشت سال جنگ تحمیلی حضور داشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت

عثمان خان جدون طی سخنانی در نشست شورای امنیت با موضوع فلسطین و خاورمیانه تاکید کرد که توقف نسل‌کشی در غزه، جلوگیری از تشدید جنگ و احیای روند صلح برای حل مساله فلسطین از وظایف اصلی شورای امنیت سازمان ملل است.

وی اظهار داشت: ما شاهد آنچه بیم آن را داشتیم، هستیم. اسرائیل درصدد گسترش جنگ غزه است که به شدت صلح و امنیت خاورمیانه و صلح جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سفیر پاکستان افزود که پس از تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری، لبنان، یمن و عراق، تجاوز به سرکنسولگری ایران در دمشق نیز صلح منطقه‌ای را به خطر انداخته است.

وی خواستار خویشتنداری و تنش‌زدایی در خاورمیانه شد و تاکید کرد: تا زمانی که ماشین جنگی اسرائیل در کشتار مداوم مردم غزه متوقف نشود، خطر بزرگی برای گسترش خشونت و جنگ وجود خواهد داشت و نه تنها خاورمیانه بلکه فراتر از آن را فرا خواهد گرفت.

عثمان جدون افزود: عضویت فلسطین در سازمان ملل گامی در جهت اصلاح بی عدالتی تاریخی و تایید حق تعیین سرنوشت آنها خواهد بود. همچنین این یک واقعیت سیاسی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به حل و فصل مناقشه فلسطین شامل تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف کمک کند.

وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت
  • انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین
  • انگلیس درصدد راه‌اندازی گنبد آهنین
  • ماموستا فخری در تبیین حقایق انقلاب از علمای پیشتاز بود
  • سفر وزیر دفاع به قزاقستان
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس برای مصوبه تشکیل سازمان سپند
  • بازدید نمایندگان مجلس از بخش‌های فضایی و موشکی وزارت دفاع
  • بازدید نمایندگان کمیسیون امنیت ملی مجلس از بخش های فضایی و موشکی وزارت دفاع / رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست
  • پیشرفت رو به جلو صنعت دفاعی قابل مشاهده و اندازه گیری هست