Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نهاد اقتصادی سازمان ملل پیش بینی کرد که تولید ناخالص داخلی هند ممکن است به دلیل تبعات مالی بحران کرونا ۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۰ کاهش یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (آنکتاد) پیش بینی کرد که تولید ناخالص داخلی هند ممکن است به دلیل تبعات مالی بحران کرونا 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 درصد در سال 2020 کاهش یابد.

بر اساس "گزارش تجارت و توسعه 2020" که توسط آنکتاد منتشر شد، انقباض اقتصاد هند به دلیل اختلالات ناشی از بحران کرونا ممکن است سال آینده از بین برود، اما می تواند صدمات جبران ناپذیری به این اقتصاد وارد کند.

بحران مالی کرونا تقریباً یک چهارم اقتصاد هند را از بین بردضربه سنگین ویروس کرونا به اقتصاد هنداقتصاد هند در اوج بحران کرونا 25 درصد کوچک شد

این گزارش تخمین می زند که در سال 2020 اقتصاد هند 5.9 درصد کوچک شود و سال آینده 3.9 درصد رشد کند.

آنکتاد به هند هشدار داده است که اشتباه گذشته خود را در اعلام اقدامات ریاضت اقتصادی تکرار نکند.

این گزارش گفت که در میان کشورهای گروه 20، آرژانتین، برزیل، هند، مکزیک و آفریقای جنوبی همه در سالهای گذشته محدودیت های ریاضت اقتصادی را اعمال کرده اند اما اکنون در تلاشند تا به منابع مالی قابل اعتماد دسترسی پیدا کنند.

این نهاد تجاری سازمان ملل محدودیت های سختگیرانه در پی شیوع کرونا را مسئول رکود شدید در سال جاری میلادی دانسته است.

در مورد هند، سناریوی پایه آنکتاد یک رکود شدید در سال 2020 است چرا که اقدامات سختگیرانه دولت این کشور برای جلوگیری از گسترش ویروس باعث شد بسیاری از فعالیت های تولیدی در سراسر کشور متوقف شود.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار هند اقتصاد اخبار هند اقتصاد بحران کرونا سازمان ملل اقتصاد هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • واکنش عجیب طراح برنامه اقتصادی رییسی به وضعیت هزینه‌کرد دولت/ جبراییلی هم به شادی بی‌دلیل خبرگزاری دولت اعتراض کرد
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • تامین ۷۰ درصدی لوله و اتصالات کشاورزی از تولیدکنندگان داخلی
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است