Web Analytics Made Easy - Statcounter

عکس‌ها می‌توانند بهترین نمایش‌دهنده، خاطرات باشند، خاطراتی که زبان از بازگو کردن آن عاجز است و قلم برای به تصویر کشیدن آن ناتوان. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار حوزه فرهنگ حماسه و مقاومت خبرگزاری تسنیم،‌ روزهای جنگ سراسر خاطره است، خاطره‌هایی که بعضاً اشک را از چشم سراریز می‌کند یا گوشه‌ای از لب را می‌گشاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهایی که مردان و زنان غیور با دست‌های خالی در برابر رژیم سفاکِ تا دندان مسلح بعث، ایستادگی کردند تا نگذارند غرور ملی و انقلاب اسلامی دچار خدشه شود. دستانی که هیچگاه نمی‌توان آنها را از یاد برد.

  عکس‌ها می‌توانند بهترین نمایش‌دهنده، خاطرات باشند، خاطراتی که زبان از بازگو کردن آن عاجز است و قلم برای به تصویر کشیدن آن ناتوان. 8 سال دفاع مقدس سراسر حاصل اتفاقات خوش و ناخوشی است؛ هرچند که ناخوشی‌های آن هم سراسر تجربه بود و رستگاری. به همین دلیل خبرگزاری تسنیم در نظر دارد هر روز تصاویری از دفاع مقدس را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارد تا لحظه‌ای خود را در آن صحنه نبرد تصور کرده و سختی‌های رزمندگان را یادآوری کنیم و بدانیم که چه کسانی با خون خود درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کردند تا این درخت تنومند در اختیار ما باشد.

تصویر زیر مربوط به روزهای اولیه آغاز جنگ سراسری عراق علیه ملت کشورمان است؛ یعنی اواخر مهرماه سال 59 که به دلیل حمله‌های وحشیانه عراق، منازل بسیاری از ساکنین شهرهای مرزی آوار و تخریب شده بود. این زن به همراه شوهر و خواهر خود به حراست و پاسداری منزل خود می پردازند تا فردا ملت غیور به پشتوانه این تلاش‌ها بتوانند در برابر مستکبرین جهان قد علم کند.

این زن همچون مردان غیور اسلحه بر دوش گرفته تا دوشادوش مردان نگذارد، یک وجب از خاک کشورمان در تصرف شود. با دست‌های خالی کف خانه خود پناهگاه احداث می‌کند تا در برابر موشک‌های عراقی جان سالم به در ببرد و اسلحه بر دوش گرفته که در جنگ شهری و احتمال ورود بعثی‌ها به مبارزه بپردازد.

بودند شیرزنانی که در هشت سال دفاع مقدس چه در پشت خاکریزها و چه در خط مقدم -به عنوان پرستار- به یاری اسلام و امام خویش پرداختند. امروز نیز هرچند نوع جنگ تغییر کرده و دیگر از توپ، تانک، تفنگ و موشک خبری نیست؛ لکن زنان این مرز و بوم جنگ نرم فعلی را به خوبی شناخته اند و به یاری خدا در این جنگ هم پیروز خواهند شد.

ماجرای برخورد شهید ابراهیم هادی با یک سارقخاطرات 40 سالگی هفته دفاع مقدس|شهیدی که قبل از شهادت نحوه شناسایی پیکر خود را گفته بودخاطرات 40 سالگی هفته دفاع مقدس| روایت یک مادر شهید از وداع با فرزندش

منبع: کتاب عکاسان جنگ-علی فریدونی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آوارگان جنگ شهدای دفاع مقدس هفته دفاع مقدس جنگ شهدای دفاع مقدس هفته دفاع مقدس دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۴۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سردار جلیل وحیدی، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی فعالان مجازی استان آذربایجان‌غربی با موضوع ششمین دوره جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: از نظرات و پیشنهادات در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره استقبال و همچنین از فعالان برتر حوزه مجازی در سطح استان تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این مسابقه در تیر سال‌جاری و با تبیین نقش آذربایجان‌غربی در دفاع مقدس و با توجه به در پیش رو بودن سالروز آزادسازی خرمشهر افزود: استان آذربایجان‌غربی در عملیات آزادسازی خرمشهر نقش بسیار مهمی داشت و پیش‌قراول در این امر بود و برای آزادسازی خرمشهر ۱۰۹ شهید و ۸۰ نفر جانباز تقدیم کشور و انقلاب شد و بیش از ۶۰۰ نفر از رزمندگان آذربایجان‌غربی در آزادسازی خرمشهر حضور داشتند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: عملیات بیت‌المقدس نطفه عطفی در تاریخ دفاع مقدس از نظر اهمیت، بعد و دستاورد بود.

وحیدی ادامه داد: رزمندگان هیچ‌گاه به راحتی خرمشهر را آزادسازی نکردند، بلکه در طول مسیر ۱۱۰ کیلومتری با چندین موانع روبه‌رو شدند و همه این‌ها را پشت سر گذاشتند و در این عملیات ۱۹ هزار اسیر از رژیم بعث عراق گرفته شد.

وی با یادآوری سرنگون کردن ۳۰ فروند جنگنده دشمن در این عملیات و به غنیمت گرفتن یک بالگرد تصریح کرد: آذربایجان‌غربی کارنامه درخشانی در دفاع مقدس دارد اما در فضای مجازی و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دچار عقب‌ماندگی هستیم.

وحیدی عنوان کرد: ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای عموم جامعه تشریح و تبیین شود و ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، معنوی، دینی و دپیلماسی از جمله این ابعاد هستند که تبیین این موارد موجب حل بسیاری از مشکلات موجود می‌شود و باعث رفع شبهات خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با اشاره به ضرورت توجه به وصیت‌نامه‌های شهدای دفاع مقدس گفت: شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان در سه موضوع مشترک بودند که خانواده‌هایشان را به رعایت عفاف و حجاب تأکید، حراست و پاسداری از ولایت و صاحب شدن از انقلاب را یادآوری کرده‌اند.

وحیدی افزود: هم اکنون این سه محور موضوع هجمه به کشورمان شده است و نتوانسته‌ایم در این حوزه‌ها با در نظر گرفتن وصیت‌نامه شهدا تبیین مناسب در افکار عمومی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ اغلب حاضران در سنینی بودند که هیچ اطلاعی از دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت نداشتند و این یک ضعف بزرگ برای ما بود که نتوانسته بودیم، زحماتی که برای این کشور و انقلاب کشیده شده را برای نسل جوان تبیین کنیم.

وحیدی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم و از سویی در تراز شناسنامه دفاع مقدس آذربایجان‌غربی نتوانسته‌ایم کار کنیم.

وی با بیان شرایط استان در دوران دفاع مقدس و اینکه آذربایجان‌غربی در سه جبهه داخلی و خارجی درگیر جنگ بود، خاطرنشان کرد: سه هزار کیلومتر از جاده‌های استان یا در دست ضدانقلاب بود یا مین‌گذاری می‌کردند و از امنیت کافی برخوردار نبود.

وحیدی با یادآوری ناامنی شهرها و ایثاگری‌هایی که برای برقراری امنیت پایدار انجام شده، ادامه داد: سه روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پادگان مهاباد به دست احزاب ضدانقلاب سقوط کرد و پس از این امر چه بلاهایی که بر سر استان ما نیامد و سال‌ها استان محل جولان اشرار دمکرات و کومله شد.

وی تأکید کرد: دفاع مقدس هنوز هم در این استان ادامه دارد و هنوز هم ما در مقابله با نیروهای ضدانقلاب فعال هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: در سایه خون شهدا امروز یکی از امن‌ترین استان‌های کشور آذربایجان‌غربی است و حتی در صفر مرزی کشور نیز کوچک‌ترین ناامنی را شاهد نیستیم و این از اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده و ضدانقلاب در برابر اقتدار نظام منفعل و مضمحل شده است و بیانات اخیر رئیس اقلیم کردستان و مواضع دولت عراق امیدوارکننده برای رفع کامل ناامنی از مرزهای استان و کشور است.

کد خبر 751668

دیگر خبرها

  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • اسارت مظلوم‌ترین حوزه دفاع مقدس است
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می شود
  • حضور مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • رویداد فرهنگی هنری «باغ راه گفتگو» برگزار می‌شود
  • در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم
  • «سروان شوذب مشکینی» زیر تیغ نقد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • حضور نشر سرو با بیش از ۱۱۳ عنوان اثر در نمایشگاه کتاب تهران