Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجازه بدهید به این شکل شروع کنیم؛

تمامی سازمان‌ها و کسب و کارها، دارایی‌هایی دارند که برای خرید آنها منابع مالی صرف می‌کنند، این دارایی‌ها به مرور زمان با افزایش نرخ قیمت‌ها به دلیل تورم، شامل «افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی» می‌شوند و به نوعی سرمایه اولیه شما را افزایش می‌دهند. حالا تصور کنید که این دارایی خودش بتواند در مدیریت سرمایه و مدیریت کسب و کار به شما کمک کند، کاملا واضح است که سرمایه گذاری در بورس، طلا و ارز پر ریسک هستند و احتمال بازگشت سرمایه مشخص نیست اما نرم افزار یکپارچه مالی و اداری، مدلی از دارایی است که با وجود صرف منابع مالی برای خرید آن، به دلیل توانایی در مدیریت سرمایه فعلی، در طی زمان علاوه بر اینکه هزینه صرف شده برای خودش را به راحتی باز می‌گرداند، در افزایش سرمایه و پیشرفت کسب و کار نیز به خوبی یاور شما خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه گذاری در نرم افزار یکپارچه مالی و اداری، می‌تواند جلوی هدر رفت منابع مالی و زمانی سازمان یا کسب و کار را بگیرد. احتمالا این سوال برای شما به وجود می‌آید که چطور سرمایه گذاری در نرم افزار می‌تواند باعث رشد و افزایش سرمایه کسب و کار شود؟  

در ادامه با بررسی مزایای استفاده از بهترین نرم افزارهای حسابداری، مالی و اداری جواب این سوال را خواهیم یافت؛

جلوگیری از هدر رفت زمان و بهره وری:

زمانی که قصد رشد و توسعه کسب و کار خود را دارید، هر کاربر مجموعه شما باید در بالاترین سطح بهره‌وری باشد. به دلیل عدم درگیری کاربران و مخاطبان با چندین سیستم مختلف، زمان صرف شده کاهش یافته و همچنین نیازی به خرید تعداد زیادی سیستم سخت افزاری نیست. بنابراین در صرف هزینه برای سرور، نگهداشت، بکاپ و مستقر کردن یک کاربر برای آن، صرفه جویی خواهد شد که منجر به افزایش بهره‌وری سیستم‌ها می‌شود.

جلوگیری از کاهش رضایت مشتریان:

امروزه، مشتریان توقع سرعت و دقت بالا در زمان خرید و یا دریافت خدمات را دارند. اگر سیستم‌های یکپارچه  مالی و اداری نداشته باشید و دچار پیچیدگی‌های زمان‌بر و مشکل ساز شوید، شک نکنید به مرور زمان مشتریان و مخاطبان خود را از دست خواهید داد.

افزایش سرعت رشد مجموعه:

با وجود نرم افزارهای مالی و اداری یکپارچه به دلیل وجود نظم فرآیندهای مدیریت حسابداری و داده‌ها، توسعه سازمان به مکان‌های مختلف و اضافه کردن کانال‌های فروش فرعی، راحت‌تر و با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

روی کدام نرم افزار مالی سرمایه گذاری کنیم؟

جواب این سوال به فاکتورهای زیادی بستگی دارد، ولی بهتر است که قبل از خرید نرم افزار یکپارچه مالی و اداری یا تغییر نرم افزار قدیمی به نرم‌افزار جدید ابتدا چند سوال از خودتان بپرسید؛  

کسب و کار شما در  چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند؟   چقدر بودجه دارید؟   کدام مدل نرم افزار مالی و اداری به درد شما می‌خورد؟

کسب و کار شما در  چه حوزه‌ای فعالیت می‌کند؟

یک کارگاه تولیدی و یک شرکت بازرگانی را در نظر بگیرید؛

قطعا یک کارگاه تولیدی با یک شرکت بازرگانی تفاوت‌های اساسی با هم دارند که در انتخاب نوع نرم افزار مورد نظرشان تاثیرگذار است؛ به همین دلیل باید به خوبی تشخیص دهید که در کجای بازار قرار دارید تا متوجه شوید کدام نرم افزار مالی و اداری ویژگی‌های متناسب با کسب و کار شما را دارد {شناخت کافی برای خرید نرم افزار یکپارچه مالی ندارید؟ نگران نباشید حساب رایان پارس شما را راهنمایی می‌کند}

چقدر بودجه دارید؟

بودجه یکی از اصلی‌ترین پارامترهای انتخاب هر محصول یا خدمت به شمار می‌رود. به عبارت ساده‌تر هرچقدر بودجه بیشتری داشته باشید، توانایی خرید نرم افزار بهتری خواهید داشت اما گران بودن همیشه به معنی بهترین بودن نیست. قطعا وجود یک قیمت منطقی در کنار ویژگی‌های مناسب می‌تواند گره گشای هر کسب و کاری باشد. این نکته را هم فراموش نکنید که صرف هزینه برای نرم افزار، از دست رفتن پول نیست بلکه سرمایه گذاری بلند مدتی است که منجر به سوددهی قطعی در آینده می‌شود.

کدام مدل نرم افزاری به درد شما می‌خورد؟

بعد از اینکه دو مرحله بالا را گذراندید، یعنی هم نیازهای خودتان را شناختید هم بودجه مورد نظرتان را برای تخصیص به نرم افزار تعیین کردید، باید بتوانید تفاوت نرم افزارهای یکپارچه و سیستم جامع نرم افزاری را تشخیص دهید.

به احتمال زیاد، همه ما حداقل یک بار با نرم افزارهای Word، Excell و... کار کرده‌ایم، تمامی این نرم افزارها به تنهایی می‌توانند کارهای زیادی انجام دهند اما، نکته اینجاست که این نرم افزارها در قالب یک پکیج به اسم آفیس (Office)، ارائه می‌شوند که می‌توانند با یکدیگر به خوبی تعامل داشته باشند؛ به این مدل نرم افزارها، «نرم افزار یکپارچه» می‌گویند.

حالا پکیج نرم افزار یکپارچه‌ای را در نظر بگیرید که اختصاصی برای یک حوزه خاص یا یک سازمان خاص ساخته شده است و می‌تواند تمامی نیازهای صفر تا صد آن بخش را با هم برطرف کند، به این نرم افزارها «سیستم جامع نرم افزاری» می‌گویند.

از تمامی صحبت‌هایی که انجام دادیم به این جمع بندی می‌رسیم:

اگر دارای کسب و کاری کوچک هستید، احتمالا تنها چند نرم افزار از پکیج نرم افزارهای یکپارچه مالی (مثل حسابداری مالی، انبار، فروش و...) کار شما را راه می‌اندازد.

اما اگر مدیریت سازمان یا کسب و کار بزرگی را بر عهده دارید، نیاز به استفاده از مجموعه کامل نرم افزارهای یکپارچه مالی و اداری خواهید داشت.

سازمان‌هایی مثل شهرداری‌ها یا بانک‌ها که در یک حوزه تخصصی کار می‌کنند نیز باید به دنبال سیستم جامع نرم افزار مالی و اداری باشند.  

اگر هنوز هم شک دارید که بهترین نرم افزار حسابداری، مالی و اداری برای کسب و کار شما چیست، مقاله لینک شده را مطالعه کنید.

سخن آخر

شواهد نشان می دهد بسیاری از کسب وکارها به دلیل عدم آگاهی تصمیم گیران و مدیران از نحوه عملکرد و ویژگی‌های نرم افزارهای مالی و اداری، در انتخاب این نرم افزارها دچار تردید و درنهایت شکست می‌شوند. هیچکس بهتر از شما به کسب و کار یا سازمانتان واقف نیست. بنابراین از تولیدکنندگان نرم افزارهای مالی و اداری بخواهید قبل از اینکه خرید کنید، به شما ثابت کنند که می توانند نیازهای شما را در محیط کسب و کارتان برآورده کنن. شرکت حساب رایان پارس با تجربه دو دهه فعالیت در زمینه نرم افزارهای یکپارچه مالی و اداری، آمادگی ارائه پیشنهادات جذاب برای سرمایه گذاری شما در نرم افزار مورد نیاز سازمانتان را دارد و برای این کار قبل از فروش نرم افزار، مشاوره رایگان و مناسب به شما ارائه خواهد داد.

۲۱۲۱

کد خبر 1435905

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: نرم افزار یکپارچه مالی نرم افزارهای یکپارچه یکپارچه مالی و اداری نرم افزارها سرمایه گذاری نرم افزار مالی کسب و کار شما نرم افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۶۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم

مصطفی صفاری گفت: اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی که از عوامل خارجی است کاهش پیدا کند می‌توان پیش‌بینی کرد، امسال شاهد بهبود شاخص‌ها در بورس خواهیم بود.

مصطفی صفاری کارشناس مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: شوک‌های سیاسی کوتاه مدت هستند و سریعا از بین می‌روند. اما شوک‌های اقتصادی اینطور نیستند و اثر بلند مدت دارند، گرچه اگر شوک سیاسی تبدیل به شوک اقتصادی شود، اثر آن بلند مدت می‌شود.

صفاری در ادامه بیان کرد: مرداد سال ۹۹ که ارزش بازار ۴۳۰ میلیارد دلار شده بود، سقوط وحشتناکی را تجربه کرد. پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری ارزش بورس به ۲۲۰ میلیارد دلار رسیده بود و آقای رئیسی قول دادند که به این وضعیت رسیدگی کنند. اما به دلیل برخی سیاست‌های اقتصادی که در این دولت انجام شد و شوک‌های سیاسی که اتفاق افتاد، ارزش بورس به ۱۲۰ میلیارد دلار رسید.


این کارشناس اقتصادی درباره وضعیت آینده بازار بورس گفت: هرچقدر که حوادث سیاسی کمتر اتفاق رخ دهد، طبیعی است که انتظار داشته باشیم بازار سرمایه جاماندگی خود را برطرف کند. دو سال است که شاخص بورس جا مانده است. پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران این است که اگر شوک‌های سیاسی و اقتصادی صورت نگیرد، امسال شاهد افزایش شاخص بورس خواهیم بود. البته در قانون بودجه امسال مواردی ذکر شده بود که مخالف صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های بورس است امیدواریم مجلس جلوی آن‌ها را بگیرد.


وی درخصوص اعتراض شرکت‌های تامین سرمایه درباره بند ۳ بودجه ۱۴۰۳، گفت: قانون بند ۳ این بود که افراد حقیقی تا ۵۰ میلیارد و افراد حقوقی تا ۵۰۰ میلیارد مشمول معافیت‌های مالیاتی می‌شوند و بیش از این مقدار باید مالیات بپردازند. واقعیت این بود که اکثر صندوق‌های سرمایه‌گذاری، نهاد‌های مالی و هزار فعال بازار گفتند که این قانون مخالف سرمایه‌گذاری غیرمستقیمی است که قانونگذار تعیین کرده بود. در واقع قرار بود که این قانون کمک‌کننده باشد و این موضوع را برای بازار سرمایه مستثنی کنند.

وی در پایان گفت اگر بازار بورس مثبت شد، مردم مانند سال ۹۹ سریعا سرمایه خود را وارد بازار نکنند و از طریق سبدگردان‌های یا سرمایه‌گذاری غیرمستقیم وارد بازار سرمایه شوند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • افزایش انگیزه سرمایه انسانی، اولویت وزارت نفت
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی