Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@04:28:21 GMT

عجیب‌ و غریب‌ترین رشته‌های دانشگاهی در جهان

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۰۷۰۴۳

«باورش سخت است اما هستند افرادی که در رشته‌هایی مثل «مدیریت دوشیدن شیر گاو»، «سیمپسون‌ها و فلسفه» و حتی «دیویدبکام‌شناسی» تحصیل می‌کنند!

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان در ادامه نوشت: «به تازگی هم یک مرد ژاپنی به اولین نفر در جهان تبدیل شده که مدرک کارشناسی‌ ارشد در رشته مطالعات نینجا را به دست آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توانسته پس از گذراندن دوره‌هایی شامل هنرهای رزمی پایه و چگونگی بالا رفتن از کوه‌ها بدون این‌ که شناسایی شود، به این مدرک دست یابد. «گنیچی میتسوهاشی» ۴۵ ساله، چندین سال از عمرش را صرف مطالعه تاریخ، سنت‌ها و تکنیک‌های مبارزه نینجاها در دانشگاه مایه در ژاپن کرده است. به همین بهانه و در پرونده امروز زندگی‌ سلام با عجیب‌ و غریب‌ترین رشته‌های دانشگاهی دنیا آشنا خواهید شد؛ رشته‌هایی که می‌تواند ذهنیت همیشگی‌تان به درس و دانشگاه را عوض کند و به چالش بکشد.

مطالعات نینجا

نینجاها در واقع ماموران مخفی رازآلود و ماهری بودند که در جامعه فئودالی ژاپن فعالیت می‌کردند و ماموریت‌هایی مانند ماموران مخفی و جاسوسان امروزی را انجام می‌دادند. «گنیچی میتسوهاشی» که به تازگی موفق به کسب مدرک کارشناسی‌ارشد در رشته مطالعات نینجا شده، چنان به سبک زندگی و تاریخچه نینجاها علاقه‌مند است که به مناطق کوهستانی ایگا در ۲۲۰ مایلی توکیو سفر کرده تا سبک‌ زندگی یک نینجا را بهتر درک کند. اکنون این استاد نینجا خود برنج و سبزیجاتش را می‌کارد و یک مهمانخانه محلی را اداره می‌کند. او تحصیل در رشته نینجا در مقطع کارشناسی ارشد را در سال ۲۰۱۸ آغاز کرد، یک سال پس از آن‌ که دانشگاه «مایه» یک مرکز تحقیقاتی بین‌المللی درباره نینجا را در منطقه ایگا راه‌اندازی کرد که اولین مرکز تحقیقاتی با تمرکز بر مطالعات نینجا در سراسر جهان به شمار می‌آید. جدای از تاریخ، دانشجویان این رشته ،سبک‌های سنتی مبارزه و مهارت‌های بقای نینجاها، شامل هنرهای رزمی پایه و چگونگی عبور از مناطق کوهستانی را بدون این که دیده شوند آموزش می‌بینند. میتسوهاشی می‌خواهد تحصیلات خود را در رشته مطالعات نینجا در مقطع دکترا ادامه دهد.

آداب تماشای تلویزیون

ما عمده اوقاتی که جلوی تلویزیون می‌نشینیم، برنامه خاصی نداریم و ساعات هیچ کاری نکردن‌مان را به نشستن جلوی تلویزیون اختصاص می‌دهیم. پس طبیعتا خیلی عجیب خواهد بود که بشنویم رشته دانشگاهی به‌ نام «آداب تماشای تلویزیون» وجود دارد. اما واقعیت دارد و این عنوان یک رشته دانشگاهی است که در دانشگاه مونت کلیر ایالت نیوجرسی آمریکا تدریس می‌شود. در این دوره آموزشی درباره نقشی که رسانه تلویزیون در زندگی امروز بشر دارد، مباحثی مطرح می‌شود و دانشجویان یاد می‌گیرند چطور مخاطب جدی تلویزیون باشند. با در نظر گرفتن این نکته که تماشا کردن تلویزیون این روزها، جزء جدانشدنی زندگی مدرن امروزی شده و  بر روند زندگی خانواده‌ها تأثیرگذار است، این رشته می‌تواند برای افزایش دانش و آگاهی بسیار مفید باشد.

استخراج شیره درخت افرا

با این‌ که زندگی ما عمدتا تبدیل به زندگی شهری شده اما علاقه به گل و گیاه چیزی است که در وجود خیلی از ما دیده می‌شود تا جایی که بالکن‌های کوچک خودمان را هم به یک باغچه کوچک تبدیل می‌کنیم. البته بعضی گیاهان به دلیل خواص دارویی یا کاربردهای دیگر می‌توانند گران‌قیمت و حتی پول‌ساز باشند. یکی از این درختان افراست. این درخت دارای شیره بسیار گران‌قیمت و ارزشمندی است‌. به همین دلیل دانشگاه آلفرد نیویورک، برای افرادی که به گیاهان و مخصوصا درخت افرا علاقه دارند دوره آموزشی ارائه می‌دهد و دانشجویان در این دوره آموزشی، بیشتر بر تولید شربت افرا و بررسی روند تغییرات فرایند تولید این شربت تمرکز دارند.

تربیت هکر

یکی از عجیب‌ترین رشته‌هایی که در برخی دانشگاه‌های خارجی تدریس می‌شود، آموزش چگونگی هک کردن است. بد نیست بدانید این رشته مخرب نیست و برای اهداف مهم‌تری به‌ وجود آمده که در بحث حفظ امنیت آن کشور بسیار اهمیت دارد. حتما می دانید که دو نوع هکر داریم، هکر بد یا کلاه‌سیاه که برای خرابکاری دست به هک کردن سیستم‌ها می‌زند و هکر خوب یا کلاه‌سفید که برای مقابله با این نوع هکرها، با فنون هک آشنا می‌شود. به این معنا که در بعضی کشورها برای اقدامات امنیتی به تربیت هکرهای حرفه‌ای می‌پردازند تا بتوانند در مواقع لزوم از وجود آنها بهره ببرند.

دلقک‌شناسی

دلقک‌ها بازیگران عجیبی در دنیا هستند. یا افراد به شدت طرفدار آنها هستند و از شوخی‌ها و مسخره‌بازی‌های آنها لذت می‌برند، یا گروهی دیگر به شدت از دلقک‌ها بدشان می‌آید و حتی می‌ترسند. فوبیای دلقک یکی از معروف‌ترین ترس‌های دنیاست ولی با این حال، فلسفه پشت زندگی یک دلقک به شدت مورد توجه جامعه‌شناسان قرار می‌گیرد، این که دیگران را بخندانی، حتی اگر خودت کوهی از غم باشی. کسی که برای اولین بار ایده ایجاد چنین رشته‌ دانشگاهی به سرش زد، دکتر فرانسیس بوزو بود. این فکر نشات‌گرفته از جریانی به عنوان «باهات شوخی ندارم» بود و به مرور تبدیل به یک رشته دانشگاهی شد.

هری‌پاترشناسی

چندی پیش خبری منتشر شد که دانشگاه اوهایو یک سری واحدها و دوره‌های دانشگاهی را برای شخصیت معروف و جهانی هری پاتر برگزار می‌کند. در این دوره‌ها، استادان روی تکنیک‌های ادبی و ریشه‌های فرهنگی که یک رمان دارد تمرکز می کنند و آنها را درس می‌دهند. محوریت این دوره جدید بر داستان‌های هری پاتر بود. هری پاتر نام مجموعه‌ای از رمان‌های سبک خیال‌پردازی است که توسط نویسنده معروف انگلیسی، جی.کی.رولینگ نوشته شده ‌است. این کتاب‌ها به شرح ماجراهای یک جادوگر نوجوان به نام هری پاتر به همراه بهترین دوستانش، رون ویزلی و هرماینی گرنجر، در مدرسه علوم و فنون جادوگری هاگوارتز می‌پردازند.

جادوگری

پس از اشتیاقی که هری پاتر در بین جوان‌ها و نوجوان‌ها به راه‌ انداخت، آموزشگاهی در انگلیس راه‌اندازی شد که جادوگری را آموزش می‌دهد البته به‌ صورت خیالی. از آنجایی که مدرسه جادوگری بوث‌ول حال و هوای کتاب‌های هری‌ پاتر را در ذهن مخاطب تداعی می‌کند، با مدرسه‌ای طرف هستیم که جوان‌های زیادی به آن مراجعه می‌کنند و مشغول ماجراجویی و تجربه رازهای دنیای جادوگران می‌شوند. جالب این‌جاست که مکان برگزاری کلاس‌های آموزشی نیز در قلعه‌ای زیبا و باشکوه با نام هرستمن‌زو برگزار می‌شود که قلعه‌ای باستانی است و دور این قلعه یک خندق عمیق نیز حفر شده است.

سیمپسون‌ها و فلسفه

اگرچه این رشته فقط طی یک دوره دو واحدی در دانشگاه کالیفرنیا در برکلی تدریس می‌شود اما واقعیت این است که فلسفه موجود در این مجموعه تلویزیونی، گواهی بر تاثیر این نمایش است. مجموعه پویانمایی سیمپسون‌ها از سال ۱۹۸۹ از تلویزیون پخش می‌شود که بعضی‌ها مدعی هستند که خیلی از مسائل را پیشگویی کرده است و همین موضوع، هرازچندگاهی در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود. جان دونالدسون، استاد فلسفه می‌گوید: «سریال سیمپسون‌ها نمایشی درباره زندگی است و با موقعیت‌هایی سروکار دارد که به زندگی ما نزدیک است و بر موضوعاتی دست می‌گذارد که در زندگی روزمره با آنها سروکار داریم؛ پس چندان هم عجیب نیست برخی مسائل مطرح شده در آن، به واقعیت تبدیل شوند!»

دیویدبکام‌شناسی

«پروفسور آلیس کشمور» ۱۸ سال پیش یعنی در سال ۲۰۰۰ برای افرادی که به شدت به دیوید بکام، فوتبالیست معروف انگلیسی علاقه‌مند بودند، طرحی ارائه کرد که بر اساس آن رشته «دیویدبکام‌شناسی» در دانشگاه «استنفورد» ایجاد و آموزش داده شود. هدف او از این طرح این بود که دانشجویان از «بکام» اخلاق ورزشی بیاموزند و دروسی مبنی بر زندگی حرفه‌ای این ستاره فوتبال ارائه و تدریس شود. هر چند کار وی با مخالفت‌های رسانه‌ای مواجه شد اما هم‌اکنون با پیگیری‌های او، دانشجویان انگلیسی می‌توانند در این رشته تحصیل و مباحث مربوط به ورزش، رسانه و فرهنگ ورزشی را مطالعه کنند. وی در گفت‌وگویی در دفاع از ایجاد این رشته جدید مدعی شده: «رشته مطالعات فیلم نیز در ابتدا از نظر بسیاری بی‌فایده بوده در حالی‌ که امروزه مورد استقبال تعداد زیادی از دانشجویان قرار گرفته است.»

بهداشت شخصی و خودآرایی

یکی از رشته‌های عجیب و در عین حال جالبی که در دانشگاه‌های آلمان تدریس می‌شود، رشته بهداشت شخصی و خودآرایی است. دانشجویان این رشته، مطالبی را درباره رعایت درست بهداشت شخصی و اطلاعاتی را درباره مواد شیمیایی می‌آموزند تا بتوانند در بحث خودآرایی دانش بیشتری داشته باشند و به سلامت خود آسیب نزنند. واضح است که رعایت بهداشت شخصی، یکی از موثرترین عوامل برای کاهش احتمال مبتلا شدن افراد به بیماری‌های مختلف است اما متاسفانه بعضی افراد آن را جدی نمی‌گیرند. در ضمن و به طور مثال کار ساده‌ای مثل مسواک زدن برای موثر بودن، نیاز به دانستن یک سری نکات برای انجام آن به شیوه صحیح دارد.

مدیریت ماجراجویی

یکی دیگر از رشته‌های عجیب و غریب دانشگاهی در دنیا در دانشگاه ایالتی پلیموث انگلیس تدریس می‌شود، رشته‌ای عجیب اما پرطرفدار به نام مدیریت ماجراجویی. فراگیران این رشته با تحصیل در آن با مبانی صخره‌نوردی، اصول قایقرانی و نکات بیابان‌گردی آشنا می‌شوند. عنصر و مولفه مهم در یادگیری و موفقیت در این رشته، هیجان، کنجکاوی و ماجراجویی دانشجویان است. در این رشته به افراد می‌آموزند چگونه با قرار گرفتن در معرض خطر و ماجراجویی در موقعیت‌های مخاطره آمیز به رشد شخصیت و شکوفایی و توانایی خود بپردازند تا خطرات کمتری، جان و حتی روان آنها را تهدید کند.

مدیریت و طراحی گل

جالب است بدانید در انگلیس و آمریکا، رشته‌ای دانشگاهی به نام مدیریت گل وجود دارد. دانشجویان این رشته تحصیلی مایل به کسب اطلاعات علمی درباره صنعت گل و گیاه هستند و با دوره‌هایی از قبیل تزیینات گل، گلدان، تئوری رنگ و به طور کلی روش‌های کاشت و مراقبت از گل و بسیاری از فنون علمی و سنتی در این حوزه آشنا می‌شوند. دانشگاه ایالتی می‌سی‌سی‌پی در کشور آمریکا، سالانه تعدادی دانشجو در این رشته جذب می‌کند. دانشگاه مایرکلو هم رشته‌ای تحت عنوان طراحی گل دارد. در این رشته طراحی و آناتومی گل‌ها و برنامه‌ریزی کسب و کار برای دانشجویان این رشته تدریس می‌شود. جالب است که بدانید کلاس‌های درس، خوابگاه‌ها و حتی سرویس‌های بهداشتی این دانشگاه هم مملو از انواع گل و گیاه است.

رابین‌هودشناسی

همان رابین‌هودی که در جنگل‌های شروود در حال جدال با داروغه بود، هم‌اکنون یکی از واحدهای درسی رشته تاریخ آن‌ هم در مقطع کارشناسی‌ ارشد است. رشته رابین‌هود در دانشگاه «ناتینگهام» تدریس می‌شود. در رشته رابین‌هود شناسی، آوازهای خوانده ‌شده در این فیلم، نقد و بررسی می‌شوند. در پایان دوره‌ تحصیلی، دانشجویان رابین‌هودشناس درباره آوازهای قهرمانان قرون‌ وسطی نیز تحقیق می‌کنند. در رشته «رابین‌هودشناسی» همچنین سرگذشت و سبک‌ زندگی این شخصیت که نکات جالب و کمتر شنیده شده‌ای دارد، نقد و بررسی می‌شود.

روان‌شناسی اسب‌سواری

این روزها اهمیت برخورداری از روانی سالم برای موفق شدن در هر کاری بر کسی پوشیده نیست اما شاید به نظر شما، تاثیر آن در اسب‌سواری آن‌ قدر مهم نباشد که یک رشته تحصیلی در این باره ایجاد شود. با این حال و در یکی از دانشگاه‌های انگلیس، افراد می‌توانند این رشته را انتخاب کنند و در آن ادامه تحصیل بدهند. در رشته روان‌شناسی اسب‌سواری، تمرکز بر درک بهتر رابطه اسب و انسان همچنین رفتار اسب‌سواران است. برای پاس کردن واحدهای درسی این رشته باید سفرهایی به کانادا، استرالیا یا مجارستان داشته باشید و با اسب‌ها سر و کله بزنید.

مدیریت دوشیدن شیرگاو

ما که این روزها مصرف ‌کننده لبنیات به شمار می‌رویم و از مراحل فراوری و رسیدن محصول به دست‌مان با خبر نیستیم به احتمال زیاد دوشیدن شیر گاو را کاری ساده و آسان می‌دانیم. ولی جالب است بدانید برای همین مسئله به ظاهر ساده، یک رشته دانشگاهی ایجاد شده است. این رشته در دانشگاهی در انگلیس به وجود آمده است. دانشجویان این رشته دانشگاهی، طی یک دوره دو ساله در دانشکده کشاورزی با مهارت‌های شیردوشی و البته مدیریت آن آشنا می‌شوند. افرادی که این رشته را می‌گذرانند ضمنا مهارت‌های اقتصادی مرتبط با رشته‌شان، باید و نبایدهای قانونی و نکات مدیریتی راه‌اندازیِ یک شرکت لبنیاتی را هم فرا می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه دانشجویان این رشته مطالعات نینجا رشته دانشگاهی رشته مطالعات تدریس می شود بهداشت شخصی سیمپسون ها هری پاتر دوره ها یک رشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد

رییس دانشگاه شاهد برنامه‌ها و اقدامات دو ساله این دانشگاه را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد صبح امروز در نشست خبری  با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد در سال 1369 با دستور امام خمینی(ره) تاسیس و در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. دانشکده‌های این دانشگاه در گذشته در سطح شهر تهران پراکنده بود که در حال حاضر تجمیع و در مجاورت مرقد مطهر امام مستقر شدند.

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون 10 دانشکده دارد که 4 دانشکده در حوزه پزشکی و 6 دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند.

چلداوی خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم‌اکنون 38 رشته کارشناسی، 40 رشته دکتری و 2 رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی و  6 هزار دانشجو دارد.

وی با اشاره به حضور 2 ساله خود در جایگاه ریاست این دانشگاه به اقدامات این دوره اشاره کرد و گفت: اقدامات مهمی در این 2 سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه 10 برابر شده است هر چند پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها مظلوم است انا سعی کردیم پژوهانه استادان را هم  10 برابر کنیم. همچنین آزمایشگاهی با هزینه 5 میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه  فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است، افزود: 20 میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در 2 سال، 17 برابر شده و مبلغ آن‌ها هم 14 برابر شده و از نظر پژوهشی رشد 2 برابری رخ داده است.

چلداوی از راه اندازی  هزار متر مربع مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی یادآور شد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار کردیم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برگزار شده است.

چلداوی گفت: تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیم در 2 شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود و از این نظر رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم.

وی با یاداوری اینکه پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، افزود: 4 برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی شده  و دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند و در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کردند.

وی از حضور 344 عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون سرانه متوسط مقالات بین المللی دانشگاه شاهد 1.5 مقاله به ازای هر استاد است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت، تاکید کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است.

وی با اشاره به فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد دانشگاهی سیاست‌زده نیست اما منفعل هم نیست. اینکه دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست بلکه حاکی از رشد عقلی و معرفتی دانشجویان و تحلیل درست آنهاست.

رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت از واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه خبر داد و گفت: هم‌اکنون 60 دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان در حال تحصیل هستند. همه این دانشجویان از سوی بنیاد شهید بورسیه شدند و هزینه‌های آنها نیز به دانشگاه پرداخت شده است.

وی با اشاره به بورسیه دانشجویان کشورهایی نظیر پاکستان و عراق از سوی آمریکا به نقش مهم ایران به عنوان کشور اصلی محور مقاومت اشاره کرد و گفت: سال آینده از 12 کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که 200 نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرویی با تفکر اسلامی و پرورش یافته برای کمک به جبهه مقاومت و امام زمان است. 

چلداوی یادآور شد: قصد داریم 20 هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد سال گذشته 25 درصد بود و امسال حدود 30 درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش 20 درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید بیشتر صرف حقوق و دستمزد کارکنان می شود.

حیدری رییس دانشکده پزشکی این دانشگاه نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی این دانشگاه گفت: در 2 سال گذشته  شاهد توجه و سرمایه گذاری بر مقوله پزشکی و توسعه و بهبود فعالیتهای رشته‌های پزشکی دانشگاه شاهد هستیم.

وی از تجهیز آزمایشگاههای جامع مربوط به دانشکده پزشکی و تعمیرات اساسی ساختمان های پرستاری و دندانپزشکی این دانشگاه خبر داد و گفت: در طی این دو سال روح تازه ای به حوزه علوم پزشکی دانشگاه شاهد دمیده شده و طب ایرانی، پرستاری در این دانشگاه رشد کرده است.

وی از تدوین برنامه 5 ساله دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد خبر داد و از حضور بهتر و توجه بیشتر به دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته پزشکی دانشگاه شاهد در این دو سال  ابراز رضایت کرد.

عباسی، معاون دانشجویی دانشگاه شاهد نیز از رشد 120 درصدی  خدمات و فعالیت های دانشجویی این دانشگاه نظیر مرکز مشاوره خبر داد‌.

یکی از مسئولان این دانشگاه نیز با اشاره به فعالیت های گروه جهادی پزشکی شهید سلیمانی این دانشگاه این گروه را برترین گروه جهادی و موکب فرهنگی، پزشکی دانشگاه در سال  1402 دانست و گفت: موکب فرهنگی اجتماعی شهید سلیمانی در راهیپایی اربعین و در عوارضی قم خدمات مختلفی را به  زوار ارائه می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • عزاداری زنان با لباس‌های عجیب و غریب در خیابان
  • (ویدئو) روایتی عجیب از زندگی طراحان سوالات کنکور
  • نشست هم اندیشی روسای دانشگاه‌ها و تشکل‌های دانشگاهی گیلان
  • واکنش وزارت خارجه به اعتراضات دانشگاهی در آمریکا
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • گردش مالی عجیب و غریب فیلترشکن‌ فروش‌ها | پول‌های مردم کجا می‌روند؟
  • رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • راه‌اندازی رشته اینترنت اشیاء در قوچان