Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان-بیست و هفت عضو اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه ای اعلام کردند که الکساندر لوکاشنکو را به عنوان رییس جمهور قانونی بلاروس به رسمیت نمی شناسند. خبرگزاری میزان – اتحادیه اروپا امروز پنجشنبه، ۳ مهر، از به رسمیت نشناختن ریاست جمهوری «الکساندر لوکاشنکو» بر «بلاروس» خبر داد.   به گزارش «رویترز»، اتحادیه اروپا ضمن انتقاد از مراسم سوگند ناگهانی الکساندر لوکاشنکو به عنوان رییس جمهور بلاروس که روز گذشته انجام شد، این مراسم را برخلاف خواسته مردم خوانده و اعلام کرد وی را به عنوان رییس جمهور بلاروس به رسمیت نمی‌شناسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در بیانیه ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا آمده است «مراسم به اصطلاح تحلیف و حکم جدید ادعایی الکساندر لوکاشنکو فاقد هرگونه مشروعیت است.»   در این بیانیه آمده است «این اقدام به تعمیق بیشتر بحران سیاسی در بلاروس منجر خواهد شد.»   اتحادیه اروپا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین اهداکنندگان کمک مالی به بلاروس، همچنین اعلام کرد در حال بررسی روابط خود با این کشور است؛ به این معنا که می‌خواهد بودجه مستقیم دولت لوکاشنکو را قطع و درعوض به گروه‌های بشردوستانه و بیمارستان‌های این کشور کمک کند.  بیشتر بخوانید:  لوکاشنکو به عنوان رییس جمهور بلاروس سوگند یاد کرد  اتحادیه اروپا ۲۰ مقام ارشد بلاروس را تحریم کرد   رسانه دولتی بلاروس، روز چهارشنبه، ۲ مهر، گزارش داد که لوکاشنکو بار دیگر به عنوان رییس جمهور این کشور، سوگند یاد کرد. گزارش‌ها نشان می‌داد که مراسم تحلیف وی بدون اعلام قبلی انجام شده است.   این مراسم نزدیک به ۶ هفته پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری بلاروس صوت گرفت؛ بلاروس در پی برگزاری انتخابات شاهد تظاهرات و ناآرامی‌های گسترده‌ای بود.   انتخابات ریاست جمهوری بلاروس در روز ۹ آگوست (۱۹ مرداد) برگزار شد و بلافاصله بعد از اعلام نتایج اولیه انتخابات و اعلام شدن نام لوکاشنکو به عنوان پیروز انتخابات، اعتراضات گسترده به نتیجه این انتخابات آغاز شد و همچنان ادامه دارد.   این سیاستمدار بلاروسی که به مدت ۲۶ سال قدرت را در اختیار دارد، با کسب ۸۰ درصد از آرا موفق به پیروزی در انتخابات شد.   در پی بالا گرفتن اعتراضات در بلاروس، کشور‌های غربی و آمریکا مداخله در امور داخلی این کشور را آغاز کرده و تحریم این کشور را بررسی کردند.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل الکساندر لوکاشنکو

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بلاروس تحولات بین الملل الکساندر لوکاشنکو عنوان رییس جمهور الکساندر لوکاشنکو اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند

وزیر امور خارجه سوئد طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از راشاتودی، توبیاس بیلستروم، وزیر امور خارجه سوئد روز دوشنبه طی اظهاراتی اعلام کرد که اتحادیه اروپا قصد دارد ممنوعیت واردات گاز طبیعی مایع(LNG)  را در چهاردهمین بسته تحریمی خود علیه روسیه بگنجاند.

بیلستروم پیش از دیدار با همتایان خود در اتحادیه اروپا در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد که دور بعدی تحریم‌ها ممکن است شامل ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی روسیه و همچنین "اقداماتی برای مهار ناوگان در سایه روسیه" باشد.

روسیه عملاً تمام صادرات انرژی خود را پس از اعمال محدودیت‌های غرب در پی جنگ اوکراین، به سمت آسیا روانه کرده است.

ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌هاصادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد

بر اساس گزارش‌ها، این کشور همچنین صادرات نفت خام خود را به "ناوگان در سایه" نفت‌کش‌های فرسوده منتقل کرده است که تحریم‌های بین‌المللی بر آن قدرت محدودی دارد.

اگرچه اتحادیه اروپا واردات نفت و فرآورده های نفتی از روسیه را ممنوع کرده اما گاز خط لوله و ال‌ان‌جی این کشور هنوز تحت تأثیر این محدودیت ها قرار نگرفته است.

چندین کشور، از جمله سوئد، فنلاند و کشورهای حوزه بالتیک، برای تحریم کامل گاز LNG روسیه به اتحادیه اروپا فشار وارد کرده‌اند، اما مجارستان به شدت با این اقدام مخالفت کرده است. ممنوعیت کامل این واردات نیاز به به اجماع نظر در میان اعضای این بلوک دارد.

برخی از کشورهای اتحادیه اروپا هنوز به شدت به گاز ال‌ان‌جی روسیه وابسته هستند.  این کشور به جریان صادرات ال‌ان‌جی به قاره اروپا عمدتاً از طریق بنادر اسپانیا، بلژیک و فرانسه ادامه داده است.

رویترز پیش ز این در ماه جاری میلادی با استناد به آمار تجارت این اتحادیه گزارش داد که در سال 2023، اتحادیه اروپا خرید این گاز را از روسیه افزایش داد، علیرغم اینکه متعهد شده بود واردات سوخت از این کشور را تا سال 2027 متوقف کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • اوکراین میدانی برای آزمودن نظم جهانی آینده است
  • فرانسه خواستار تحریم روسیه به اتهام انتشار اخبار جعلی شد
  • لوکاشنکو: پرستیژ بین‌المللی واشنگتن و لندن در حال افول است
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • دست رد سوئیس به استفاده از سود اموال مصادره شده روسیه
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • ایران اسلامی امنیت پاکستان را امنیت خود می‌داند