Web Analytics Made Easy - Statcounter

سه نفر از نمایندگان استان کرمانشاه در جلسه‌ای با حضور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، با اشاره به مشکلات فراوان کرمانشاه،خواستار جهش جدی در اعتبارات استان جهت رفع مشکلات و جبران بخشی از عقب ماندگی‌های استان شدند.

علی رضایی نماینده کنگاور، صحنه و هرسین در جلسه شورای برنامه‌ریزی و اقتصاد مقاومتی استان که امروز (3 مهر) برگزار شد، با اشاره به آمار بالای بیکاری کرمانشاه، بر لزوم تخصیص منابع اشتغالزایی به استان تاکید کرد وافزود: همچنین درخواست داریم تا سرمایه گذاری شرکت هایی مانند ایدرو و ایمیدرو در استان جهت افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری استان بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به مشکل تامین آب شرب شهر هرسین اشاره کرد وافزود: رفع این مشکل یکی از مطالبات عمومی و قدیمی این شهرستان است که تاکنون اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

رضایی به تخریب زیرساخت‌ها در حوزه سه شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین در جریان سیل سال گذشته هم اشاره کرد و افزود: برای بازسازی این زیرساخت ها نیازمند تامین اعتبار 50 میلیارد تومانی هستیم که امیدواریم مساعدت لازم صورت گیرد.

نماینده هرسین، کنگاور و صحنه همچنین به مشکل راه های روستایی در حوزه انتخابیه خود اشاره کرد وافزود: در این زمینه اعتبارات استانی جوابگو نیست و نیازمند عنایت ویژه سازمان برنامه و بودجه کشور هستیم.

برنامه و پتانسیل داریم، پول نداریم/ 20 سال "معافیت مالیاتی" برای کرمانشاه می‌خواهیم

به گزارش ایسنا، شهریار حیدری نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی هم در این جلسه با اشاره به مشکلات فراوان استان گفت: ما در استان پتانسیل های فراوانی داریم و برنامه های بسیاری هم برای بهره گیری از این ظرفیت ها داریم، اما مشکل اینجاست که منابع مالی نداریم و در این زمینه نیازمند مساعدت جدی دولت هستیم.

وی به نرخ بالای بیکاری استان اشاره کرد وافزود: بر اساس قانون برای استان هایی که نرخ بیکاری آنها بالاتر از میانگین کشوری است می توان معافیت های مالیاتی مانند مناطق آزاد اعمال کرد و در همین راستا خواستار 20 سال معافیت مالیاتی برای استان هستیم تا بتوانیم بخشی از مشکلات آن را جبران کنیم.

وی افزود: خواسته دیگر ما توزیع عادلانه اعتبارات است، کرمانشاه از آنجایی که سهمی در عرصه قدرت مدیریتی کشور ندارد، آنطور که باید اعتبار دریافت نمی کند که نمونه آن در زمینه توزیع اعتبارات پروژه های ریلی است.

وی افزود: در تقسیم این اعتبارات در حالی پروژه ریلی شمال 450 میلیارد تومان و پروژه ریلی جنوب 200 میلیارد تومان اختصاص می یابد که سهم پروژه استراتژیک راه آهن غرب کشور هیچ است و اعتباری برای این پروژه لحاظ نمی شود که به هیچ وجه عادلانه نیست.

حیدری تصریح کرد: کرمانشاه خسارت های فراوانی در هشت سال جنگ تحمیلی متحمل شده و عملا هشت سال از توسعه عقب مانده و باید اعتبارات بیشتری به استان اختصاص داده شود تا این محرومیت ها کم شود و بتوان بخشی از این عقب ماندگی را جبران کرد.

نماینده قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب در مجلس شورای اسلامی در ادامه به مشکلات حوزه انتخابیه خود اشاره کرد وافزود: راه های سه شهرستان قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب عملا به قتگاه تبدیل شده و این در حالی است که بیشترین حجم ترانزیت کشور از مرز پرویزخان از این محورها می‌گذرد.

وی افزود: در حالی که بازارچه سومار رسمی شده اما هنوز راه رسمی ندارد و محور متصل به این پایانه با مشکلات عدیده ای مواجه است.

حیدری به اجرای سامانه گرمسیری در استان اشاره کرد و افزود: در حالی که زمین های حاصلخیز بسیاری در استان بی آب مانده که آب را به جاهای دوردست و زمین های کمتر حاصلخیز می برند و این فرصت طلایی به راحتی از کرمانشاه گرفته شده است.

وی افزود: سد هواسان که دو سال پیش کلنگ زنی شده و قرار است 4600 هکتار زمین در طرح گرمسیری را پوشش دهد، هنوز هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد که واقعا جای گله مندی دارد.

حیدری همچنین ایجاد منطقه آزاد قصرشیرین را خواسته به حق مردم این منطقه و استان دانست و افزود: امیدواریم این پروژه که در مجمع تشخیص مصلحت نظام است به سرانجام برسد و این منطقه در قصرشیرین راه‌اندازی شود.

وی در پایان خواستار امهال تسهیلات زلزله زدگان استان برای یک سال دیگر شد و گفت: امهال این تسهیلات اعتباری حدود 500 میلیارد تومان می خواهد که رقم چندانی نیست، اما می تواند بارسنگینی را از روی دوش زلزله زدگان استان بردارد.

خواستار جهش در بودجه 1400 استان هستیم/از آبِ اورامانات، قدری به خودمان هم بدهید

آرش زره تن لهونی نماینده منطقه اورامانات هم در این جلسه با اشاره به مشکلات و عقب ماندگی های بسیار در استان گفت: در بودجه 1400 خواستار جهش چشمگیر در اعتبارات و بودجه استان هستیم تا بتوانیم بخشی از عقب ماندگی های استان را جبران کنیم.

لهونی با اشاره به قرارگیری اورامانات در آستانه جهانی شدن گفت: برخی از روستاهایی که دراین منطقه هستند مشکلات فراوانی دارند و از طرفی هنوز راه های دسترسی در این منطقه مشکلات بسیاری دارد و زیرساخت های این مناطق هنوز جوابگوی پذیرش گردشگر نیست که دراین زمینه نیازمند مساعد جدی سازمان برنامه و بودجه هستیم.

این نماینده مجلس به جان باختن سالانه بیش از 70 نفر در محورهای مواصلاتی اورامانات اشاره کرد و افزود: این آمار حقیقتا بالاست و می طلبد فکر جدی برای بهسازی راه های شهرستانهای این منطقه صورت گیرد.

لهونی به سفر پرخیر و برکت مقام معظم رهبری به استان و شهرستان پاوه در سال 1390 اشاره کرد وافزود: رهبری در این سفر بر رفع مشکلات منطقه اورامانات تاکید کردند و مصوبات خوبی داشتند و انتظار ما از دولت اجرای این مصوبات و عمل به فرمایشات ایشان در حوزه رفع مشکلات این منطقه است.

وی افزود: یکی از مشکلات جدی ما بحث بیکاری است و بسیاری جوانان ما آمادگی ورود به بازار کار را دارند اما کاری برای آنها مهیا نیست و انتظار داریم دولت در زمینه راه اندازی طرح های اشتغالزا در این منطقه اهتمام داشته باشد.

وی در ادامه با تاکید بر لزوم اجرای سامانه سردسیری در جهت کاهش بیکاری گفت: آب ملی است و ما هم مخالفتی برای ارسال آب به دیگر نقاط کشور نداریم، اما این انتظار را داریم که حداقل خود مردم این استان از نعمت آب بهره مند شوند.

وی افزود: دو میلیارد مترمکعب رهاورد رودخانه سیروان است که اختصاص 100 میلیون مترمکعب آن مشکل کمبود آب منطقه اورامانات را مرتفع می کند، اما تاکنون تدبیری در این زمینه صورت نگرفته و در حال حاضر بسیاری روستاهای منطقه اورامانات حتی در زمینه تامین آب شرب دچار مشکلند.

وی تصریح کرد: اجرای سامانه سردسیری در کنار رفع مشکلات آب در منطقه اورامانات می‌تواند با اشتغالزایی ایجاد شده به رفع بخشی از بیکاری مردمان این منطقه کمک کند./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: منطقه اورامانات استان هستیم خواستار جهش عقب ماندگی رفع مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۳۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بیماران خاص در کرمانشاه

جام جم آنلاین؛ مسئول بیماران خاص استان کرمانشاه به موانع، مشکلات و نیازهای مختلف بیماران خاص استان و وعده های داده شده و انجام گرفته مسئولان برای رفع این مشکلات اشاره کرد و از نمایندگان مجلس خواست مصوبه جلوگیری از ورود دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور را اصلاح کنند.

حسین بیگلری با اشاره به افزایش تعداد بیماران خاص استان در سال گذشته افزود: با توجه به حجم بیماری‌های خاص که در استان شناسایی شده است و همچنین بخشنامه جدید دولت، که بیماری‌های خاص را به ۱۰۸ بیماری افزایش داده است می‌توان نتیجه گرفت که بر تعداد بیماران خاص استان افزوده شده است و این تعداد در سال جدید نیز قطعا افزایش پیدا خواهد کرد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر ۴۰ هزار بیمار خاص در استان وجود دارد بنابراین برای اینکه بتوانیم به این بیماران خدمات بهتر ارائه دهیم، برای هر بیماری یک انجمن تشکیل داده‌ایم و اعضای هیات مدیره افرادی با تجربه، متعهد، با سابقه هستند.

وی تاکید کرد: این انجمن‌ها در نقاط مختلف شهر مستقر هستند و دارای دفاتر فعال می‌باشند که بیماران با مراجعه به آن‌ها مشکلات خود را بازگو می‌کنند. اکثر این مشکلات در همان انجمن مرتفع می‌شود و در نهایت مشکلاتی که توسط انجمن‌های مخصوص رفع نشود در شورا مطرح می‌شود تا بتوانیم برای حل آن‌ها برنامه ریزی کنیم.

بیگلری با اشاره به وجود مشکلات متعدد برای بیماران خاص گفت: مهمترین و عمده‌ترین مشکل بیماران خاص استان و کشور به مشکلات دارویی و کمبود برخی داروها باز می‌گردد.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه صندوق حمایت از بیماران خاص در اداره بیمه سلامت استان مستقر شده است، خوشبختانه سال گذشته مشکل آنچنانی در زمینه پرداخت هزینه‌های دارویی نداشتیم و بیماران می‌توانستند با ارائه فاکتور در مدت کوتاهی هزینه پرداخت شده خود را پس بگیرند.

مسئول انجمن بیماران خاص استان تصریح کرد: خوشبختانه در زمینه رفع مشکلات پرداخت هزینه دارویی بیماران خاص، هلال احمر هم توانسته است با بودجه‌های خوبی که با تلاش مدیران این نهاد امدادی دریافت کرده است، بخشی از هزینه‌های بیماران خاص را پرداخت کند و این نشان می‌دهد که دولت در زمینه پرداخت هزینه‌ها تلاش‌های خوبی را انجام داده است.

در بخش تامین دارو مشکل خاصی نداریم، مشکل اصلی معیشت است

مسئول انجمن بیماری‌های خاص استان در ادامه با اشاره به رفع اکثر مشکلات کمبود دارو در کشور افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته، انجمن‌ها در حال حاضر مشکل چندانی در زمینه تامین دارو بیماران خاص ندارند و تنها انجمنی که در استان فعال نیست، انجمن دیابت است که در تلاش هستیم با فعالسازی آن مشکلات مربوط به این بیماری را نیز مرتفع کنیم.

وی گفت: مشکل اصلی بیماران خاص و خانواده‌های آنان بحث معیشت است که با توجه به مشکلات اقتصادی که در کشور وجود دارد متاسفانه این مورد فشار مضاعفی را به بیماران وارد می‌کند.

بیگلری تاکید کرد: بسیاری از خانواده‌های بیماران خاص یا کارگر هستند یا کارمند که حقوق دریافتی آن‌ها کفاف زندگی روزمره‌شان را نمی‌دهد و مخارج بیماری نیز بار مضاعفی بر دوش آن‌ها است.

وی افزود: بیمارانی هم داریم که تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد هستند که حداکثر در ماه یک میلیون تومان به آن‌ها پرداخت می‌شود که با این پول نمی‌توانند حتی یک قلم دارو یا یک وعده غذایی مناسب و مقوی را تهیه کنند، بنابراین اگر بهترین دارو را هم به یک بیمار خاص بدهیم وقتی از لحاظ تامین مواد غذایی و ویتامین‌های مورد نیاز نتوانیم نیاز بدن آن‌ها را رفع کنیم با سوءتغذیه روبرو می‌شوند و آن دارو هم تاثیر چندانی نخواهد داشت.

ما بعنوان مسئول انجمن این بیماران موظف هستیم که به گوش مسئولان برسانیم که، واقعا اکثریت این بیماران و خانواده‌های آن‌ها با مشکلات معیشتی روبرو هستند و باید برای وضعیت اقتصادی این مردم چاره‌ای اندیشیده شود وگرنه نه تنها بیماری آن‌ها درمان نخواهد شد بلکه هرساله بر تعداد بیماران خاص افزوده خواهد شد و مخارج بیشتری را برای دولت بهمراه خواهد داشت.

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به بازدید استاندار از بخش دیالیز بیمارستان امام رضا (ع) گفت: استاندار برای اولین بار از بخش دیالیز این بیمارستان دیدار کرد و در گفتگویی چندساعته پای درد و دل و مشکلات این بیماران نشست که روحیه بسیار زیادی به این بیماران و انگیزه مضاعفی برای پرسنل درمان این بخش ایجاد کرد که امیدواریم این بازدیدها تداوم داشته باشد و مسئولان ارشد استان از بخش‌های دیگر بیماران خاص بازدید کنند تا بتوانند با مشکلات آن‌ها از نزدیک آشنا شوند.

وی افزود: استاندار کرمانشاه وعده داد یک قطعه زمین با کاربری درمانی را در اختیار مرکز دیالیز نوبهار قرار دهند تا بتوانند با توسعه این مرکز به بیماران بیشتری خدمات ارائه دهند.

بیگلری با اشاره به اینکه مرکز دیالیز نوبهار یک مرکز خصوصی است گفت: با هماهنگی‌های بعمل آمده با بیمه سلامت، خوشبختانه هزینه ارائه خدمات به بیماران کلیوی در این مرکز توسط دولت و بیمه سلامت پرداخت می‌شود بنابراین این مرکز نیز بعنوان بازوی توانمند انجمن بیماران کلیوی استان خدمات مناسبی را به بیماران ارائه می‌دهد.

۲۱۰ بیمار دیالیزی در سال گذشته اضافه شد

مسئول انجمن بیماران خاص استان از پیوند کلیه ۴۰ بیمار کرمانشاهی در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه با تلاش‌های صورت گرفته در سال گذشته توانستیم برای ۴۰ نفر از بیماران در نوبت دریافت کلیه استان پیوند انجام دهیم که از این تعداد ۱۸ مورد در خود استان پیوند انجام گرفت و ۲۲ مورد نیز در تهران عمل پیوند کلیه را انجام دادند.

۴۰ بیمار کرمانشاهی پیوند کلیه انجام دادند

وی تصریح کرد: با وجود اینکه ۴۰ پیوند کلیه انجام گرفت اما متاسفانه ۲۱۰ مورد دیالیز به بیماران کلیوی استان اضافه شده که از افزایش ۱۷۰ نفری به بیماران دیالیزی حکایت دارد و این در حالی است که هیچ دستگاه دیالیزی به دستگاه‌های موجود در استان اضافه نشده است و اکثر دستگاه‌های سطح استان فرسوده هستند و کیفیت دیالیز مناسبی ندارند و فرسودگی این دستگاه‌ها عوارض بدی را برای بیماران به همراه دارد.

وی تاکید کرد: امیدواریم مسئولان درمانی و ارشد استان در زمینه تهیه دستگاه‌های جدید دیالیز به استان خصوصا بیمارستان امام رضا (ع) تلاش کنند هرچند وعده‌های خوبی در زمینه تامین اعتبار برای خرید دستگاه‌های جدید از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان داده شده است و امیدواریم این وعده‌ها عملی شود.

مسئول انجمن بیماران خاص استان با اشاره به اینکه برای بخش دیالیز به دستگاه‌های با کیفیت وارداتی نیاز داریم گفت: متاسفانه با مصوبه اشتباه مجلس، واردات دستگاه‌های دیالیز وارداتی به کشور برای بیمارستان‌های دولتی ممنوع شده است و مراکز دولتی مجبور به خرید محصولات داخلی هستند که متاسفانه دستگاه‌های ساخت کشور کیفیت خوبی ندارند و همین امر می‌تواند بر کیفیت درمان بیماران کلیوی مشکل ایجاد کند و بسیاری از این بیماران از این وضعیت راضی نیستند و امیدواریم نمایندگان مجلس در این زمینه نیز تجدید نظر کنند زیرا جان بسیاری از بیماران کلیوی به کیفیت این دستگاه‌ها بستگی دارد.

اهدا عضو در استان فرهنگ‌سازی شود

بیگلری در بخش دیگری از سخنانش به سنت پسندیده اهدا عضو اشاره کرد و گفت: اهدا عضو در واقع اهدا زندگی به افرادی است که به اعضای حیاتی نیاز دارند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی گفت: در حال حاضر اهدا عضو در کشور و به تبع آن در استان کرمانشاه آنچنان که باید جا نیفتاده است و هنوز تعداد بسیار زیادی از مردم با این سنت خداپسندانه و نیکوکارانه آشنایی کافی ندارند که نیاز است که فرهنگ‌سازی شود.

بیگلری تاکید کرد: بعنوان مثال در سال گذشته ۳۴ مرگ مغزی در استان اتفاق افتاد که فقط ۹ مورد اهدا عضو صورت گرفت. و این نشان می‌دهد هنوز تعداد بسیار زیادی از خانواده‌ها با این حقیقت آشنا نشده‌اند که اعضای بدن عزیز فوت شده آن‌ها می‌تواند زندگی را به بیماران نیازمندی که چشم انتظار پیوند عضو هستند و با مرگ دست و پنجه نرم می‌کنند زندگی دوباره ببخشد.

بیگلری تصریح کرد: در جلسه‌ای که با استاندار داشتیم در این زمینه صحبت نمودیم که اگر بزرگان و مسئولان ارشد استان پای کار بیایند می‌توانند اهدا عضو را در استان فرهنگ‌سازی کنند و ایشان وعده دادند که در روز ۱۸ اردیبهشت که مصادف است با رمز بیماران خاص و ۳۰ اردیبهشت که روز اهدا عضو است بهمراه معاونین خود فرم اهدا عضو را تکمیل نمایند و رسماً به خانواده بزرگ و نیکوکار اهداکنندگان عضو بپیوندند که این امر می‌تواند فرهنگسازی بسیار مناسبی در این زمینه باشد.

مسئول انجمن بیماران خاص استان در پایان با اشاره به تامین بودجه و کمک به انجمن بیماران خاص و صعب العلاج از سوی نهادهای دولتی تاکید کرد: در زمان استاندار سابق در دولت قبلی مصوب شد که نهادهای مانند شهرداری و پایانه بودجه ثابتی را برای کمک به انجمن در نظر بگیرند، متاسفانه تا کنون این مصوبه اجرا و محقق نشده است و امیدواریم این مصوبه توسط استاندار کرمانشاه عملی شود زیرا با توجه به مشکلات اقتصادی کشور و تورم کمرشکن، معیشت بسیاری از خانواده‌هایی که بیمار خاص دارند با مشکلات زیادی روبرو شده است و اگر دولت کمک نکند قطعا درمان آن‌ها بی‌نتیجه خواهد بود و حداقل کمک شهرداری و پایانه می‌تواند در اختیار قرار دادن یک یا دو دستگاه اتوبوس بطور دائم و رایگان برای رفت و برگشت بیماران به مراکز دیالیز و مراکز درمانی باشد.

دیگر خبرها

  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • رئیسی خواستار رفع مشکلات جنوب غرب تهران شد
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • با کمتر از ۲ میلیارد تومان کجای تهران خانه بخریم ؟
  • عمان و امارات خواستار خویشتنداری ایران و اسرائیل شدند
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • لایحه بودجه ۱۴۰۳ شهرداری کرمانشاه تعیین تکلیف شود
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد