Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت صنایع تولیدی کروز با ظرفیت تولید روزانه بیش از سه هزار ای سی یو در داخل کشور که مراحل طراحی، تولید و کالیبراسیون آن را انجام می دهد و بهترین تأمین کننده شرکت های داخلی است.

مجتبی نظری مدیر ارتباطات گروه قطعه سازی کروز با اشاره به اهمیت و زحمات پرسنل مرکز تحقیقات این شرکت در طراحی و تولید نسل پنجم ای سی یو در کشور گفت: زحمات چندین ساله در داخلی سازی و همکاری با دانشگاه ها یک نتیجه مطلوب داشته و آن توان تولید ای سی یو در سه مرحله اصلی در داخل کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته باید توجه داشت که اجزای الکترونیکی مورد استفاده در ای سی یو که در انحصار سه کشور در دنیا است باید از طریق واردات تأمین گردد ولی بقیه قطعات از جمله سوکت ها، کانکتورها، فریم محافظتی، برد هیت سینگ و پلیت ای سی یو در مجموعه کروز تأمین می شود. در آخر نرم افزاری که در واحد کالیبراسیون و تحقیق و توسعه این شرکت برای هر مدل موتور خودرو به طور مجزا طراحی کرده و مالکیت آن با کروز و در حقیقت دانش اصلی در ای سی یو همین نرم افزار است، در داخل این شرکت انجام می گیرد.

نظری با اشاره به ظرفیت تولید روزانه سه هزار ای سی یو در داخل اظهار کرد: تا به حال به بهترین نحو نیاز خودروسازان داخلی را تامین کرده ایم و هرچند خودروسازان داخلی به خاطر پرهیز از تک سورس شدن با تامین کننده های دیگر از جمله شرکت صنایع قطعات الکترونیک ایران(سخا)، غرب استیل و سازه پویش با سطح داخلی سازی کمتر نیز تامین نیاز می کنند، ولی کروز همیشه به واسطه ی سطح بالای داخلی سازی این قطعه و در اختیار داشتن دانش آن بهترین تامین کننده است.

مدیر ارتباطات کروز با اشاره به اینکه همیشه طرفداران واردات و دشمنان قسم خورده تولید داخلی به دلیل منافع خود به دنبال ناتوان نشان دادن توان قطعه سازی داخلی هستند، گفت: وقتی قطعه سازی داخلی می تواند به زنجیره های بزرگ خودروسازان جهانی قطعه صادر کند یعنی اینکه برای هر مدل خودرو با هر ظرفیت امکان تولید قطعه وجود دارد. در این بین کسانی که اجزاء و قطعات خودرو را یکبار با چشم خود ندیده اند و سعی در تخریب قطعه سازان می کنند، پیشنهاد می کنیم یکبار خطوط طراحی و تولید قطعه سازان را ببینند و سپس اظهار نظر در مورد این صنعت کنند. البته حاضریم کلاس های آموزشی در خصوص کارکردهای قطعات در خودرو بگذاریم تا به این ترتیب تفاوت کاتالیست و ای سی یو را بدانند و زمانی که مشکلاتی در تامین کاتالیست است، به اشتباه از ای سی یو نام نبرند.

نظری در آخر با اشاره به رشادت های رزمندگان در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: برای داخلی سازی الگویی جز تکیه بر توان داخلی همانند هشت سال جنگ تحمیلی نداریم و امروز این فرهنگ باید در تولید رشد یابد تا به برنامه و دستور سال 1399 مبنی بر جهش تولید طبق فرمایش مقام معظم رهبری دست یابیم. لذا کسانی که در رسانه های زرد به نیت اخاذی، خبر بر علیه تولیدات داخلی تهیه می کنند، بدانند که قطعه سازان به آنچه فکر می کنند فقط حفظ اشتغال و کاهش سطح وابستگی است و آن ها هم باید طبق شان رسانه حقیقت ها را با بررسی و مطالعه تحقیقات انعکاس دهند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: الهام چرخنده نادر مختاری مکانیسم ماشه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس قطعه سازی کروز قطعه سازی کروز صنعت خودرو الهام چرخنده نادر مختاری مکانیسم ماشه علیرضا رزم حسینی هفته دفاع مقدس داخلی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۰۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی

باتری‌های سدیم یونی آمریکایی پس از گذشت دو سال از معرفی و عبور از تست‌های فراوان، از مرحله آزمایشگاهی خارج و وارد خط تولید شدند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، دو سال پیش یک شرکت آمریکایی پیشگام در تولید باتری‌های سدیم یونی، مشغول آماده‌سازی باتری‌های سدیمی با فرمول ویژه برای تولید انبوه شد. این شرکت که کمی از برنامه‌ریزی‌های اولیه خود عقب مانده بود، از آغاز رسمی تولید باتری‌های سدیمی با قابلیت شارژ سریع و عمر طولانی به‌عنوان جایگزینی جذاب در بازی ذخیره انرژی خبر داد.

مزایای سدیم نسبت به لیتیوم در باتری‌ها

فراوانی سدیم در سیاره زمین بین ۵۰۰ تا هزار برابر بیشتر از لیتیوم است و تأمین آن نیازی به شیوه‌های استخراج آسیب‌رسان لیتیوم ندارد. از سوی دیگر باتری‌های سدیم یونی به‌طور کامل از موادی شامل آلومینیوم، آهن و منگنز ساخته شده‌اند که به‌وفور در دسترس هستند. مواد شیمیایی این باتری‌ها را می‌توان از طریق یک زنجیره تأمین داخلی قابل اعتماد مستقر در ایالات متحده و عاری از اختلالات ژئوپلیتیکی تهیه کرد، حال آن‌که این موضوع برای مواد رایج در باتری‌های لیتیوم یونی مانند کبالت و نیکل صدق نمی‌کند.

فناوری یون سدیم در سال‌های اخیر به‌عنوان یک وسیله ذخیره‌سازی انرژی قابل اعتمادتر و بالقوه ارزان‌تر مورد توجه قرار گرفته است و هرچند چگالی انرژی آن از یون لیتیوم عقب‌تر است، مزایایی مانند دوچرخه‌سواری سریع‌تر، طول عمر بیشتر و استفاده نهایی ایمن‌تر و غیرقابل اشتعال، آن را به یک جایگزینی جذاب برای باتری‌های لیتیومی به‌ویژه در استفاده‌های ثابت مانند مرکز داده و ذخیره‌سازی پشتیبان شارژر ماشین‌های برقی تبدیل کرده است.

سازنده آمریکایی یکی از اولین عملیات‌های تولید عمده در سطح جهانی را راه‌اندازی کرده و آغاز تولید رسمی خود را در کارخانه تولیدی خود در هلند میشیگان جشن گرفته است که اولین خط تولید باتری‌های سدیم یونی در مقیاس تجاری در ایالات متحده محسوب می‌شود.

برقی شدن اقتصاد به توسعه و تولید راه‌حل‌های ذخیره‌سازی انرژی جدید و ابتکاری وابسته است و باتری‌های سدیم یونی جایگزین منحصربه‌فردی برای یون لیتیوم با قدرت بالاتر، شارژ مجدد سریع‌تر، چرخه عمر طولانی‌تر و شیمی کاملاً ایمن‌تر و پایدارتر ارائه می‌دهند.

این باتری‌ها بدون استفاده از مواد معدنی متضاد یا مواد با اثرات زیست‌محیطی مشکوک ارائه می‌شود و ۱۰ برابر سریع‌تر از باتری‌های لیتیوم یونی شارژ و دشارژ می‌شوند. این امر باتری‌ها را به رقیب اصلی برای فرازونشیب‌های ذخیره‌سازی برق پشتیبان تبدیل می‌کند. چگالی باتری‌های سدیم یونی بیش از دو برابر چگالی انواع لیتیوم یونی هستند که این ویژگی با پاسخ‌گویی بهتر به نیازهای خودروهای الکتریکی همراه است.

محل مصرف باتری‌های سدیم یونی

هوش مصنوعی در دنیای امروز بسیار تشنه انرژی شده است، بنابراین شرکت یادشده مقصد اولیه تولیدات خود را مراکز ذخیره‌سازی داده‌های هوش مصنوعی عنوان کرده است که باتری‌های با چرخش سریع یک ابزار مدیریت انرژی ضروری در آن‌ها محسوب می‌شود.

این شرکت قصد دارد اولین تحویل محصول خود را در ماه ژوئن داشته باشد و در آینده تمرکز خود را به سایر بازارهای برق صنعتی گسترش دهد. شارژ سریع خودروهای برقی و مخابرات از دیگر اهداف این شرکت هستند.

کد خبر 750436

دیگر خبرها

  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تلاش امریکا برای ذخیره انرژی با تولید باتری‌های سدیم‌یونی
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • مافیا از هر اتوبوس داخلی چند هزار یورو به جیب می‌زند!  | «یک فرد خاص مانع ورود اتوبوس برقی به ایران شده ...»
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما