Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@15:32:12 GMT

۳ نفر به ماه سفر می‌کنند

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۰۲۴۹

۳ نفر به ماه سفر می‌کنند

​به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، ناسا، سازمان فضایی آمریکا، جزئیات یک برنامه ۲۸ میلیارد دلاری را منتشر کرده است که طراحی شده تا فضانوردان را تا سال ۲۰۲۴ به تنها قمر کره زمین ارسال کند.

این پروژه که آرتمیس نام دارد قرار است شرایط حضور نخستین زن جهان و فضانوردان بعدی مرد را در ماه رقم بزند.

ناسا اعلام کرد در مجموع ۱۶ میلیارد دلار به توسعه ماژول لندر ماه اختصاص می‌یابد؛ به طور کلی از ۲۸ میلیارد بودجه درخواست شده از سوی ناسا برای باز زمانی پنج سال آینده، قرار است ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ میلیارد دلار برای توسعه سیستم موشکی فضاپیما و حدود ۱۶.۲ میلیارد دلار نیز برای «سیستم اولیه فرود انسان»که شامل طرح توسعه، آزمایش و راه‌اندازی فضاپیمای جدید ماه خواهد بود هزینه شود.

ناسا امیدوار است نخستین مأموریت آرتمیس را که بدون سرنشین است در سال ۲۰۲۱ و توسط فضاپیمای SLS انجام دهد؛ مأموریت بعدی در سال ۲۰۲۳ به منظور تمرین لباس خدمه صورت خواهد گرفت و درنهایت آرتمیس III به همراه سرنشین در سال ۲۰۲۴ عملیاتی می‌شود.

ناسا می‌گوید، بیشتر مبلغ بودجه کلان مأموریت آرتمیس صرف ماژول فرود ماه می‌شود که سه نفر از جمله یک زن را به ماه منتقل خواهد کرد.

پروفسور کریستوفر کنسلیس از دانشگاه ناتینگهام به «MailOnline» گفت: تاریخ ۲۰۲۴ از نظر فنی ممکن است امکان پذیر باشد، اما با بودجه فعلی نه دولت آمریکا بعید است.

پربیننده ترین ارزان‌ترین موبایل‌های سامسونگ چند؟ +جدول قیمت روز انواع لپ تاپ‌ ایسر +جدول قیمت روز انواع موبایل نوکیا +جدول تاکسی‌های پرنده به آسمان ایران می‌آیند بیت‌کوین هم اندکی عقب نشست

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ناسا فضانورد سازمان فضایی آمریکا فضا نوردان فضا نورد سفر به فضا فضانورد آمریکایی قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۰۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین حاج علی اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در اولین گردهمایی ملی قرارگاه های راهبری مساجد استان ها، ضمن تأکید بر اینکه در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است گفت: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت امام جماعت جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری، با تصریح بر اینکه جلسه ای با این کیفیت، با شرکت جمع حاضر و با موضوع مسجد، برای اولین بار است که تشکیل می شود، در تشریح سابقه و مسیر طی شده برای برگزاری این گردهمایی گفت: از مدتی قبل با عزیزان و رؤسای نهادها و دستگاه های مرتبط، طی جلسات متعدد و متوالی دور هم نشستیم و همفکری کردیم، ناظر بر ارتقاء وضعیت مساجد در کشور و هم عهد شدیم که حق مسجد، چنانکه شایسته است در نظام مقدس جمهوری اسلامی ادا شود.

این هم عهدی نهادی و دستگاهی، این نقطه امید را بر می انگیزد که تلاش جمعی و جدیدی را برای خدمتگزاری به مساجد آغاز کنیم و اکنون به همگرایی بیشتری در ارتباط با مسائل اصلی و راهبردی مرتبط با مساجد رسیدیم و در نهایت، جمع بندی نهادها و دستگاه های مرتبط برای همکاری و هم افزایی، به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی تقدیم و تذکرات و رهنمودهای معظم له دریافت شد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ادامه داد، نمایندگان ولی فقیه در استان ها مصمم هستند با همراهی ائمه جمعه، نهادها و دستگاه های استانی فصل تازه ای از تمرکز بر حل و فصل نظام مسائل مساجد در استان ها را در ادامه خدمات قبل، آغاز کنند.آنچه که مدنظر است، طراحی سازوکارهای مناسب، معطوف به ظرفیت های موجود، برای پشتیبانی از مساجد است و این مسیر به شکل گیری تشکیلات و ساختار جدید منجر نخواهد شد.

وی گفت: در دولت سیزدهم، اهتمام جدی و قابل تحسینی به امر مسجد وجود دارد و در این زمینه، در جستجوی یافتن راه های جدیدی برای خدمت به مساجد، با مشارکت وزارتخانه ها و ارکان دولت هستیم و تعامل با وزارت راه و شهرسازی و وزارت آموزش و پرورش در حوزه اختیارات و وظایف، در گام اول، در دستور قرارگاه ملی مسجد قرار دارد و این مسیر را ادامه خواهیم داد.

رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تأکید کرد: مأموریت نهادها و دستگاه ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد، تا پشت در مساجد ممدوح و پسندیده است و لیکن داخل مسجد، باید نظام طبیعی و مردمی، با محوریت و مدیریت امام جماعت و همراهی پایگاه های بسیج و کانون های فرهنگی هنری مساجد جاری و ساری باشد و مداخله هیچ نهاد و دستگاهی، درون مسجد قابل قبول نیست.

حاج علی اکبری در پایان گفت: در برابر مسجد، آرم های نهادها و دستگاه ها باید رنگ ببازد و آنچه که باقی می ماند، وحدت و همدلی در جایگاه خادمی مسجد، برای عمران معنوی و مادی مساجد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نهنگ تک‌شاخ، تازه‌ترین عروسک ریزگرانشی ناسا / عکس
  • مأموریت نهاد‌ها و دستگاه‌ها برای حمایت و پشتیبانی از مساجد پسندیده است
  • تمامی دستگاه ها، پای کار امر به معروف و نهی از منکر بیایند
  • فضاپیمای پرسروصدای بوئینگ ناکام شد!
  • صیانت از آزادی‌های مشروع در سند تحول قضایی
  • ناسا با دوربین ۳۶ پیکسلی به اکتشاف فضا می‌رود
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • راه حل سند تحول برای رفع مشکل پراکندگی نظرات در حقوق عامه
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟