Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@22:06:19 GMT

چرا لاغر نمیشوم؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۱۷۶۶

چرا لاغر نمیشوم؟

کاهش وزن برای کسانی که چاق هستند کار ساده ای نیست. در ادامه می خواهیم درباره اصلی ترین دلایل نرسیدن افراد به اهداف کاهش وزن خود و اینکه چگونه می توان از بروز این مشکل جلوگیری کرد صحبت کنیم. ناطقان: کاهش وزن برای کسانی که چاق هستند کار ساده ای نیست. در ادامه می خواهیم درباره اصلی ترین دلایل نرسیدن افراد به اهداف کاهش وزن خود و اینکه چگونه می توان از بروز این مشکل جلوگیری کرد صحبت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

اگر در کاهش وزن شکست خورده اید بخوانید

همه این را می دانیم که علت اضافه وزنتان هر چه که باشد، کاهش وزن کار ساده ای نیست که با خوردن یک قرص یا دمنوش بتوان به آن دست یافت.

 

زمان زیادی طول می کشد

همانطور که جمع شدن این وزن های اضافی به مرور زمان رخ داده است، آب کردنشان نیز مسلما به طول خواهد انجامید. آگاهی از این موضوع می تواند پیگیری برنامه را برایتان ساده تر کند. برای پایین آوردن سالم وزن و نگه داشتن وزن کم شده باید هفته ای نیم تا یک کیلو وزن کم کنید. حالا با یک محاسبه ریاضی ساده می توانید حساب کنید حدودا چقدر طول می کشد تا به وزن هدفتان نزدیک شوید. برای خود هدف گذاری های قابل دسترس قرار دهید و با رسیدن به آنها انگیزه تان برای ادامه برنامه را حفظ کنید.

 

گرسنه ام

کاهش وزن یک حساب ساده است: کالری دریافتی نمی تواند جواب کالری مصرفی را بدهد، بنابراین وزن کم می کنید. اگر غذاهای پرکالری انتخاب کنید، فقط می توانید مقداری از آن را بخورید که در نتیجه معده خالی می ماند و راضی نمی شوید. با انتخاب غذاهای کم کالری تر مانند سبزیجات، غذاهای سرشار از فیبر مانند غلات کامل و غذاهایی که دارای آب فراوان هستند مانند میوه ها هوشمندانه تر غذا بخورید. چنین غذاهایی باعث می شوند احساس سیری کنید و گرسنگی کمتر اذیتتان کند.

 

دلم برای غذاهای مورد علاقه ام تنگ شده است

سیب زمینی سرخ کرده، پیتزا، همبرگر، کیک شکلاتی، بستنی! اینکه هر دقیقه را با فکر غذاهایی که نمی توانید بخورید سپری کنید دشوار است. نتیجه ساده است: برنامه غذایی به جایی نمی رسد. نمی توانید به برنامه غذایی پایبند باشید که بسیار محدود کننده است. مسلما با برنامه غذایی که همه اش شیرینی باشد هم وزن کم نمی کنید، بنابراین بهتر است در بیشتر اوقات سالم غذا بخورید و گاهی نیز از غذاهای مورد علاقه تان لذت ببرید تا احساس نارضایتی پیدا نکنید و یا می توانید راهی سالم تر برای مصرف غذاهایی که هوس کردید به کار ببرید. برای مثال پیتزا را خودتان در خانه درست کنید و از مواد کم کالری تر و سالم برای پختش استفاده کنید.

  

 

از ورزش کردن متنفرم

اگر ورزشتان را دوست ندارید، فعالیتی پیدا کنید که از آن خوشتان می آید. شاید استفاده از تردمیل مناسبتان نیست پس یک کلاس ورزشی دیگر را امتحان کنید. شاید از ورزش کردن به تنهایی خوشتان نمی آید پس می توانید وارد ورزش های گروهی شوید و یا با یک دوست ورزش کنید. اگر از ورزش به صورت کلاسیک خوشتان نمی آید، آن را به شکل کوه نوردی، دوچرخه سواری و یا پیاده روی در طبیعت انجام دهید. علاوه بر اینکه ورزش های مورد علاقه تان را انجام می دهید سعی کنید به آنها تنوع هم اضافه کنید.

 

من همه چیز را امتحان کردم و هیچ کدام جواب نداد

وقتی درست غذا می خورید و ورزش می کنید اما ترازو حرکتی نمی کند، کاملا قابل درک است که نا امیدی حاصل از آن باعث می شود فرد تسلیم شود. اینکه هر کاری می کنید نتیجه نمی دهد دلایل زیادی دارد، مانند انجام ندادن ورزش مناسب، به اندازه کافی ورزش نکردن، استفاده بیش از حد از غذاهای سالمی که کالری بالایی دارند و یا شمارش اشتباه کالری. از یک متخصص تغذیه یا مربی ورزشی کمک بگیرید.

 

منبع : kermany.com

 
برچسب ها: لاغری ، ناطقان ، وزن ، کاهش وزن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: لاغری ناطقان وزن کاهش وزن کاهش وزن وزن کم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حد کم کردن وزن کجاست؟ نگاهی به شیوه‌های مرسوم در کاهش و تثبیت وزن
  • «جهان لاغر» محسن چاوشی منتشر شد+ صوت
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • افتتاح مرکز مشاورزه ازدواج و تحکیم خانواده شهرستان اسکو
  • میوه‌هایی که به فرایند کاهش وزن کمک می‌کند
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • بی‌نمک زندگی کنید!
  • هشدار مرکز پژوهش‌های مجلس درباره سبد غذایی خانوار
  • کالری مصرفی 50 درصد ایرانیان زیر استاندارد