Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24 - مجمع جهانی فولاد در تازه‌ترین گزارش ماهانه خود می‌گوید تولید فولاد خام ایران در هشت ماه ابتدایی سال ۲۰۲۰ بیش از ۱۱ درصد رشد داشته و به ۱۸.۶ میلیون تن رسیده است.

این در حالی است که آمریکا اردیبهشت پارسال بخش فلزات، از جمله فولاد ایران را که صادرات آن میلیاردها دلار برای جمهوری اسلامی درآمد دارد، تحریم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سازمان توسعه و تجارت ایران، میزان صادرات آهن و آلیاژهای آن (چدن و فولاد) طی سال ۱۳۹۷ به حدود ۳.۹ میلیارد دلار و صادرات مس و محصولات مسی به حدود ۷۰۰ میلیون دلار بالغ شد. ایران همچنین بیش از ۸۴۰ میلیون دلار صادرات سنگ آهن داشته است. جمهوری اسلامی از ابتدای پارسال جزئیات صادرات خود را منتشر نمی‌کند و دقیقا معلوم نیست وضعیت صادرات فلزات ایران به چه صورتی است.

وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران نیز روز پنج‌شنبه گزارش ماهانه منتشر کرد که نشان می‌دهد تولید فولاد خام کشور در پنج ماه ابتدایی سال جاری خورشیدی ۸ درصد نسبت به دور مشابه پارسال افزایش یافته و به ۱۱.۴ میلیون تن رسیده است.تولید محصولات فولادی هم با افزایشی نزدیک ۷ درصدی به حدود ۹.۵ میلیون تن رسیده است.مجمع جهانی فولاد می‌نویسد تولید جهانی این محصول در هشت ماه ابتدایی سال جاری میلادی به خاطر شیوع کرونا ۴.۲ درصد کاهش یافت و به نزدیک ۱.۲ میلیارد تن رسید، اما تولید ماه اوت، مقداری نسبت به اوت پارسال افزایش داشته است.علت این امر، افزایش تولید فولاد چین در پی کاهش محدودیت‌های قرنطینه در ماه گذشته میلادی است.چین به تنهایی بیش از نیمی از تولید فولاد خام جهان را انجام می‌دهد و در ماه اوت تولیدش نسبت به اوت پارسال ۸.۴ درصد افزایش یافت.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: تولید فولاد خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی

یک کارشناس بازار سرمایه رشد صادرات نفت و پتروشیمی و همچنین رشد تولید خودرو در سال جاری را زمینه‌ای را برای بهبود شرایط نماد صنایع پتروشیمی و خودرویی و در نهایت بازار سهام عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «علی فراقی» کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تاثیر افزایش صادرات نفت و محصولات پتروشیمی بر وضعیت بازار سهام اظهار کرد: رشد صادرات این نوع کالا‌ها صرفاً بر کرک اسپرد صنایع پتروشیمی حاضر در بورس اثر‌گذار خواهد بود. به هر اندازه کرک اسپرد آن‌ها رشد پیدا کند به همان اندازه وضعیت نماد صنایع این شرکت‌ها بورس هم ارتقاء می‌یابد.


این کارشناس بازار سرمایه همچنین درباره افزایش تولید خودرو و تاثیر این موضوع بر بازار بورس هم گفت: با توجه به جایگاه نماد‌های خودرویی در بازار، تغییر مثبت در این بخش هم می‌تواند یک اتفاق مثبت برای بورس باشد، اما افزایش تولید خودرو زمانی بر بازار سهام موثر واقع می‌شود که قیمت کارخانه‌ای محصولات ایران خودرو و سایپا هم دست‌خوش تغییر پیدا کند.


وی تصریح کرد: تقارن افزایش تولید با رشد قیمت خودرو و نزدیک شدن آن به نرخ بازار ابتدا برای این دو خودرو ساز و سپس سهامداران آن یک اتفاق مثبت خواهد بود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بورس ، تولید خودرو ، صادرات پتروشیمی ، قیمت کارخانه‌ای خودرو ، بازار سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9T

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۷ درصدی صادرات و ترانزیت گمرک سرخس در فروردین
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • افزایش تولید فولاد خام ایران
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • افزایش 22 درصدی ارزش صادرات صنایع دستی از آذربایجان‌غربی