Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@16:08:56 GMT

مفسدان اقتصادی راه فرار ندارند

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۱۹۳۷

مفسدان اقتصادی راه فرار ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سیدابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه در برنامه زنده تلویزیونی سیمای مرکز اردبیل و شبکه سراسری خبر با اشاره به فساد اقتصادی و پولشویی در کشور اظهار کرد: ذائقه نظام اسلامی فساد را برنمی‌تابد و ما باید تمام منافذ فساد را شناسایی و آسیب‌شناسی کرده و اجازه ندهیم برخی از افراد به بیت‌المال دست درازی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسئله فساد اقتصادی در همه حوزه‌ها از جمله اجرایی و پولی و بانکی وجود دارد که مبین این ادعا تعداد پرونده‌های قضائی تشکیل یافته است که مشخص می‌کند ما از یک سوراخ چندین بار گزیده شده‌ایم.

رئیس قوه قضائیه پیگیری اصلاح ساختارهای فسادزا و بسترهایی که قابلیت ایجاد فساد دارند را از مهم‌ترین وظایف دولت و مجلس دانست و افزود: برخورد با مفسدان اقتصادی از مهمترین وظایف دستگاه قضائی است چرا که وضعیت معیشت کنونی مردم به این مفاسد ربط دارد و باید افراد خاطی پیگیری و به مجازات قانونی برسد.

آیت الله رئیسی به اهمیت حوزه تولید و اشتغال اشاره کرد و گفت: تاکید مقام معظم رهبری بر تسهیل شرایط تولید و رفع موانع کارآفرینی و اشتغال برای دست‌یابی به اهداف جهش تولید دستگاه قضائی به جد پیگیر بخش اعظمی از مشکلات حوزه تولید بوده چرا که در این راستا معتقد هستیم که صدای کارفرما، کارآفرین و کارگران باید شنیده شود.

وی ادامه داد: دستگاه قضائی در سال گذشته با ورود به حوزه حل مشکلات تولید و اشتغال یک هزار و ۲۰۰ کارگاه و کارخانه را از وضعیت رکود خارج کنند.

رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: امروز وظیفه تمام مسئولان رونق‌بخشی و جهت‌دهی به تولید است که این هدف هرگز با سخن گفتن عملی نمی‌شود و باید تمام گفته‌های مسئولان به عمل تبدیل شود.

روا نیست ۹۰ درصد ظرفیت کارخانه‌ای ۹ سال راکد بماند

رئیس قوه قضائیه به بازدید خود از کارخانه سبلان پارچه اشاره کرد و گفت: برای ما عجیب بود که بیش از ۹۰ درصد از ظرفیت این کارخانه عظیم به مدت سال‌ها راکد و بلااستفاده بوده است.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال نیاز اساسی استان اردبیل است، اظهار کرد: وقتی زمینه به خوبی فراهم و آماده است و کارخانه‌ای همچون کارخانه سبلان پارچه ظرفیت اشتغال و بکارگیری هزاران نفر از بیکاران این استان را دارد روا نیست که ۹ سال دست روی دست گذاشته و به علت یک مشکل اداری کار را معطل کنیم.

وی تصریح کرد: در گام نخست کارخانه سبلان پارچه ۶ هزار کارگر قابل جذب است که مشکل این واحد تولیدی با پیگیری جدی قابل حل است.

هیئت داوری مسئول تعیین تکلیف کشت و صنعت مغان

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه قبل از سفر به این استان ۱۷ تیم قضائی با حضور در شهرهای مختلف نسبت به شناسایی و بررسی مشکلات مرد و منطقه پرداختند که یکی از مشکلات بزرگ منطقه وضعیت نامعلوم و نامطلوب کشت و صنعت مغان است.

آیت الله رئیسی با بیان اینکه کشت و صنعت مغان به دغدغه‌ای کلی در استان تبدیل شده است، افزود: با ورود هیئت مستشاری دیوان محاسبات کشور برخی موضوعات در رابطه با کشت و صنعت مغان در دست بررسی است که در رابطه با این منطقه مشکلاتی از قبیل نحوه واگذاری، کارشناسی، طریقه مزایده، اقدامات قبل و بعد از واگذاری و برخی ایرادات خرد وارد است.

وی از تشکیل فوری هیئت داوری منصف در رابطه با تعیین نهایی تکلیف کشت و صنعت مغان خبر داد و عنوان کرد: ما دستور لازم را دادیم تا هیئت داوران با جمع آوری گزارشات بخشهای مختلف محلی و ملی و با نگاه به تمام مدارک و اسناد و به دور از هرگونه فشاری و با تاکید بر محور عدالت هرچه زودتر نسبت به تعیین تکلیف این منطقه اقدام کنند.

دادستان کل کشور مسئول پیگیری زمین خواری در اردبیل

رئیس قوه قضائیه از اختصاص یکصد و ۱۰ میلیارد ریال در رابطه با مشکلات و کمبودهای استان اردبیل با هدف رفع مشکلات ضروری استان خبر داد و اظهار کرد: ما در جلساتی که با همکاران داشتیم کمبودها و مشکلات استان مطرح شد که در این رابطه برخی تصمیمات باید دنبال شود.

رئیسی بیان کرد: زمین‌خواری‌هایی که در برخی نقطه‌های استان اتفاق افتاده است از اصلی‌ترین دغدغه عده‌ای از مردم شریف اردبیل بوده که دستور دادیم به دادستان کل کشور که پیگیر این موضوع بوده و مسئله زمین‌خواری در اسالم و حوزه گیلان را به جد پیگیری کنند.

وی افزود: برخی مشکلات و مسائلی که مربوط به حوزه بازرسی می‌شد به سازمان بازرسی استان سپرده شد تا به طور مثال اقدام آن دسته از افرادی که نسبت به اخذ تسهیلات اقدام کرده اما به تعهدات عمل نکرده‌اند باید به طور جدی مورد بررسی و پیگیری قرار داده شود.

کد خبر 5032264

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری آیت الله سید ابراهیم رئیسی قوه قضاییه کشت و صنعت مغان اردبیل دستگاه قضایی دستگاه قضا ویروس کرونا چهل سالگی دفاع مقدس هفته دفاع مقدس شیراز شهرکرد بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا کرمانشاه دفاع مقدس جنگ تحمیلی دفاع مقدس گرگان اردبیل اراک رئیس قوه قضائیه کشت و صنعت مغان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۱۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی‌ داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

عبدالوحید فیاضی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات رهبری انقلاب درباره حل مشکلات کارگران از سوی مسئولان، اظهار کرد: باتوجه به اینکه شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم است، حمایت از کارگران که یکی از پایه‌های اساسی تولید محسوب می‌شوند، اهمیتی دوچندان پیدا می‌کند. جایگاه کارگران همواره در فرهنگ ما گرامی حفظ شده است اما باید متوجه شرایط اقتصادی فعلی باشیم و مشکلات معیشتی کسانی که نقش اصلی در فرایند تولید را برعهده دارند، رفع کنیم.

وی افزود: ناراضیتی‌های در حوزه کارگری که بیشتر ناشی از نظام حقوق و دستمزدها و وضعیت بیمه آنان است و اگر در این بخش تصمیم‌گیری‌هایی برای بهترشدن وضعیت پرداخت‌ها انجام شود، طبیعتاً به رونق جریان تولید و سرمایه‌گذاری که به رشد اقتصادی منجر خواهد شد، کمک کرده‌ایم. مجلس دوازدهم باید نگاهی ویژه به قانون کار و نیز نظام پرداخت دستمزد کارگران داشته باشد و کمیسیون اجتماعی در این زمینه می‌تواند نقشی مفید داشته باشد.

منتخب نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم ادامه داد: کمیسیون اجتماعی مجلس آینده می‌تواند با هماهنگی اصناف و اتحادیه‌های کارگری و نهادهای دیگر هم قانون کار را بازبینی کند و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهد و هم برای نظام پرداخت حقوق و دستمزدهای کارگری برنامه‌ریزی داشته باشد که در نهایت به نفع این قشر نجیب و قانع تمام شود و مشکلات آنان در این شرایط اقتصادی تا حد امکان کاهش یابد.

فیاضی با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای حل مشکل بیمه کارگران، یادآور شد: در این حوزه بدهی دولت به سازمان تامین اجتماعی در طول بیش از ۱۲ سال گذشته شرایطی ایجاد کرده که کارگران ساختمانی یا رانندگان تاکسی با مشکلاتی در زمینه تامین بیمه مواجه شوند و بیمه آنان کم شود یا به حداقل برسد. اگر یک کارگر از بیمه حداقلی هم برخوردار نباشد چطور می‌توانیم از حمایت از اقشار فرودست صحبت یا خود را حامی آنان معرفی کنیم؟ در این زمینه هم نیازمند اقداماتی عاجل و اثرگذار هستیم تا باتوجه به زوایای گوناگون بیمه تامین اجتماعی، وضعیتی بهتر از امروز برای آینده کارگران و دیگر اقشار مستضعف جامعه فراهم شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • جهش تولید به نهضت مردم نیاز دارد
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • ضرورت تسهیل و رفع موانع تولید در تحقق شعار سال
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • رییس صداوسیما از پیگیری وضعیت اقتصادی توسط ساترا خبر داد
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!