Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@23:12:39 GMT

نامه خانواده صیادان ایرانی زندانی به ظریف

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۳۳۲۷

نامه خانواده صیادان ایرانی زندانی به ظریف

آفتاب‌‌نیوز :

خانواده‌های این زندانیان در این نامه با اشاره به «شرایط بهداشتی بسیار بد» زندان، نسبت به حفظ سلامتی آنان اظهار نگرانی کردند.

متن نامه به شرح زیر است:

جناب دکتر محمد جواد ظریف - دام اقباله-
وزیر محترم امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
السلام علیکم و رحمةالله و برکاته؛

احتراما؛ ضمن آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برای جنابعالی، به اطلاع می‌رساند عزیزان و بستگان ما که ساکنان شهرستان نیکشهر سیستان‌وبلوچستان هستند، مورخه 5 آذر 1398 برای صیادی به آب‌های آزاد رفته‌اند و مورخه 24 آذر در نزدیکی ساحل جمهوری موزامبیک لنج این صیادان به علت طوفانی‌شدن هوا، دچار حریق می‌شود و از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ناچار این افراد خود را با قایق نجات به ساحل می‌رسانند که توسط نیروهای امنیتی موزامبیک بازداشت می‌شوند.

هم‌اکنون این افراد در شرایط بهداشتی بسیار بدی در زندان شهر پمبا/Pemba به سر می‌برند و فیلم‌ها و تصاویری از زندان آنها که به دست ما رسیده، بیانگر همین نکته است.

لازم به ذکر است خانواده‌های این صیادان همه روستایی و کم‌بضاعت و مستضعف هستند و به علت نبود شغل و کسب‌وکار، بعضا برای صیادی راهی آب‌های آزاد می‌شوند که بازهم با چنین مشکلاتی مواجه می‌شوند.

فهرست صیادان زندانی جهت پیگیری مشکل ذیلا درج می‌شود. امید است به صورت عاجل و جدی مشکل عزیزان ما پیگیری شود و هرچه زودتر به سلامتی به خانه برگردند.

فهرست زندانیان:

1ـ عیسی بلوچی فرزند یعقوب
2ـ مهراب بلوچی فرزند شه‌بخش
3ـ شهرام بلوچی فرزند شه‌بخش
4ـ یاسر بلوچ فرزند بخشی
5ـ حشمت بلوچ‌زهی فرزند خیرمحمد
6ـ غلام‌حسین بلوچ‌زهی فرزند خداداد
7ـ عبدالغفور بلوچ‌زهی فرزند خداداد
8ـ علی‌بخش بلوچ فرزند خدابخش
9ـ منصور چاکرزهی فرزند خدابخش
10ـ عارف بلوچ‌زهی فرزند رسول‌بخش
11ـ خالد بلوچی فرزند عیسی
12ـ محمد بلوچی فرزند عیسی.

از طرف خانواده‌های صیادان زندانی در موزامبیک

27 شهریور 1399

منبع: آفتاب

کلیدواژه: صیاد موزامبیک محمد جواد ظریف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!

سید رضا اکرمی عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

به گزارش رویداد۲۴، بخش‌هایی از گفت وگوی اکرمی را در ادامه می‌خوانید:

همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و… می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دوساعته و سه‌ساعته روزانه برای موارد خاص است.

دیگر خبرها

  • ۵۱ میلیون ایرانی گواهی‌نامه رانندگی دارند
  • اختصاص زمین به خانوار‌های حائز شرایط جوانی جمعیت
  • تخصیص زمین به خانواده ۳ فرزند به بالا در استان همدان
  • نامه خواندنی اینزاگی به هواداران اینتر
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • بازگشت زندانی جرایم غیر عمد به آغوش خانواده
  • عکسی قدیمی از سیدمحمد خاتمی در کنار همسر و فرزند عطاء الله مهاجرانی
  • آزادی زندانی جرائم غیر عمد در چهارمحال و بختیاری