Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

منوچهر منطقی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درباره جزئیات طرح تاکسی‌های هوایی در کشور اظهار کرد: اقدامات زیادی در مورد راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور انجام شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، وی افزود: راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور چند رکن اصلی دارد؛ نخست اینکه برای نقاط کم‌تردد معمولاً از ظرفیتهای پایین استفاده می‌شود؛ ما در حال حاضر 75 فرودگار در کشور داریم که از این تعداد تنها 15 فرودگاه فعالیت زیادی دارند و مابقی فعالیت چندانی ندارند، پس اگر یکسری وسایل هوایی به این فرودگاه‌های غیرفعال وارد شود و این فرودگاه‌های غیر‌فعال را به سایر استانهای کشور متصل کند، از نظر اقتصادی بسیار مفید خواهد بود و باعث رشد اقتصادی آنها می‌شود؛ پس رکن اول راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در کشور فرودگاه‌ها هستند که آنها را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقی ادامه داد: رکن دوم این است که یکسری هواپیماهای کوچک در این فرودگاه ها مورد استفاده قرار گیرند و هواپیماهایی که اغلب ظرفیتهای 4 تا 19 نفره دارند و سازندگان مختلفی در کشور هستند که بر روی ساخت این هواپیماها فعالیت می‌کنند؛ پس این پتانسیل هم در کشور وجود دارد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته بیان کرد: رکن سوم هم این است که باید یک مرکزیتی برای راهبری این تاکسیهای هوایی وجود داشته باشد چرا که بخشهای هوایی بخشهای بسیار قانونمندی هستند و برای همین موضوع با سازمان فرودگاه‌ها صحبت کردیم و معلوم شد این سازمان یک زیرمجموعه دارد که مختص همین موضوع است؛ این بخش الان در کشور فعال شده و فکر می‌کنم در همین ماه فعالیت خود را آغاز می‌کند؛ هر هواپیمایی که قصد فعالیت در حوزه تاکسی‌های هوایی را داشته باشد می‌تواند زیرنظر این نهاد فعالیت کند.

 

وی افزود: البته برای فعال کردن این تاکسیهای هوایی لازم است هزینه‌های فعالان این بخش را تا میزان زیادی کاهش داد چرا که الان هزینه‌های بالایی دارند به عنوان مثال این هواپیماهای کوچک از سوختهای خاصی استفاده می‌کنند که اگر چه قابلیت تولیدش در کشور هست اما به دلیل مصرف کمشان از خارج کشور وارد می‌شود بنابراین باید تولید سوخت این هواپیماها در کشور انجام شود، به عنوان مثال پالایشگاه اراک می‌تواند به حوزه تولید این سوخت در کشور ورود پیدا کند.

منطقی خاطر‌نشان کرد: همچنین موضوع دیگر نشست و برخاست این هواپیماهاست که برای کاهش هزینه‌های نشست و برخاست این هواپیماها طرحی به دولت ارائه شده است.

وی ادامه داد: این هواپیماها نیاز به دسترسیهای فرودگاهی دارند که برای رفع این نیاز هم با سازمان فرودگاه‌ها مراوداتی داشته‌ایم؛ باید مسیرهایی برای تردد تاکسی‌های هوایی ایجاد شود که تشریفات حمل و نقل مانند هواپیماهای بزرگ را نداشته باشد تا سرعت عمل آنها بیشتر شود.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته گفت: به دنبال این هستیم که پتانسیل مذکور را به فرودگاه‌های کم‌تردد معرفی کنیم تا خودشان در این حوزه اقدام به بازاریابی کنند به عنوان مثال اگر یک فرودگاه کم‌تردد در کنار یک شهرک صنعتی قرار دارد به کارکنان آن شهرک اعلام کنند ما امکان حمل و نقل کارمندان آن شهرک را با استفاده از تاکسی‌های هوایی داریم.

به گفته منطقی فاز اول اجرایی شدن این طرح تا پایان ماه جاری (مهر ماه) انجام می‌شود و تا پایان سال طرح تاکسی‌های هوایی کامل شده و در کشور قابلیت اجرایی پیدا می‌کند!

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: تاکسی های هوایی تاکسی های هوایی در کشور فرودگاه ها حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: رویکرد این جایزه نسبت به سال گذشته متفاوت است و علاوه بر معرفی دستگاه‌های اجرایی برتر به ستاد ملی جمعیت، مرحله استانی این رویداد با هدف حل بحران جمعیت و هوشیارسازی جامعه برگزار خواهد شد.
مفتح زاده افزود: سال گذشته استان مرکزی در زمره ۱۰ استان برتر در حوزه جمعیت و جوانی کشور قرار گرفت و امید است با همکاری دستگاه‌های اجرایی این رتبه امسال هم محقق شود.
او ادامه داد: این رویداد در هفت محور خانواده برتر، رسانه برتر، دستگاه اجرایی برتر، مدیر برتر، مؤسسات غیر دولتی برتر، نهاد مردمی برتر و نخبگان و متفکران برتر در حوزه جمعیت برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • تاکسی هوایی امارات تا پایان 2025 به راه می افتد
  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • ایمنی هوانوردی در ایران در حد استاندارهای جهانی است
  • نیروگاه‌های برق به استقبال روزهای اوج مصرف تابستان می روند | وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • برگزاری دومین رویداد جمعیت در پایان اردیبهشت
  • تعهد پاکستان برای اجرایی کردن خط لوله صلح/ پارادایم جدید از قدرت اقتصادی ایران در آسیا
  • تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد