Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی شهریاری با اشاره به عدم تخصیص یک میلیارد دلار به بخش بهداشت و درمان گفت: متاسفانه تاکنون نه رئیس جمهور و نه دیگر مسئولان دولتی پاسخ مشخصی درباره عدم تخصیص درست یک میلیارد دلار به بخش درمانی کشور به مجلس نداده اند. - اخبار سیاسی -

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره دلنوشته اخیر وزیر بهداشت مبنی بر عدم دریافت بخش عمده ای از یک میلیارد دلاری که به دستور رهبر انقلاب برای هزینه کرد در امور کرونا از صندوق توسعه ملی برداشت شد، گفت: بنده در این رابطه نزدیک به یک ماه پیش  نامه ای 10 بندی به رئیس جمهور نوشتم و علت کوتاهی دستگاه های دولتی در کمک به بخش بهداشت و درمان کشور از جمله عدم تخصیص یک میلیارد دلار صندوق توسعه ملی را جویا شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراز نگرانی نمکی از افزایش آمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن

وی با بیان اینکه متاسفانه تاکنون نه رئیس جمهور و نه دیگر مسئولان دولتی پاسخی به نامه بنده به عنوان مسئول کمیسیون بهداشت مجلس ندادند، خاطرنشان کرد: ما در کمیسیون بهداشت در اقدامی از تمامی مسئولان دانشگاه های علوم پزشکی کشور دعوت کردیم تا گزارشی درباره میزان پرداختی به آنها از محل اعتبار یک میلیارد دلاری بدهند که در نهایت مشخص شد تاکنون تنها 27 درصد از یک میلیارد دلار در اختیار بخش بهداشت و درمان کشور قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: بر اساس قانون سازمان برنامه بودجه وظیفه تخصیص اعتبار به تمامی دستگاه ها از جمله بخش بهداشت و درمان را بر عهده دارد و مسئله عدم تخصیص نیز باید از سوی این سازمان پیگیری شود ولی از آنجا که مجلس قانوناً هیچ اختیاری مبنی بر  نظارت بر سازمان های زیر نظر معاونت های ریاست جمهوری ندارد، ما نمی توانیم سوال یا استیضاح و برخوردی با رئیس سازمان برنامه و بودجه داشته باشیم و تنها قادر به تحقیق و تفحص از سازمان برنامه و بودجه هستیم که این مکانیزم علاوه بر اینکه ماه ها طول می کشد، با توجه به تجربه 4 دوره ای که بنده در مجلس داشتم، در نهایت نیز نتیجه مشخصی نخواهد داشت.

شهریاری ادامه داد: در شرایط فعلی تنها مسیر قانونی برای پیگیری این مسئله جلسه سران قوا است که در آن آقای قالیباف به عنوان رئیس مجلس باید پیگیر این مسئله باشد.

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس خاطرنشان کرد: بنده در روزهای گذشته مجددا نامه ای مهم و محرمانه به رئیس جمهور نوشتم و در آن از وضعیت نامطلوب عدم تخصیص به موقع ارز برای تامین دارو و واکسن آنفولانزا و رونوشتی از این نامه را به دفتر رهبری، دبیر شورای عالی امنیت ملی و وزیر اطلاعات ارسال کردم و عواقب و مخاطرات عدم تامین به موقع این اقلام یادآوری کردم.

وی افزود: تنها جوابی که دفتر رئیس جمهور به ما داده این است که "رئیس جمهور به رئیس بانک مرکزی تاکید کرده است که اولویت اختصاص ارز به تامین دارو باشد". ما باید در روزهای آینده منتظر باشیم و ببینیم آیا این دستور رئیس جمهور تاثیری در تامین اقلام دارویی مورد نیاز به ویژه واکسن آنفولانزا داشته است یا خیر.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان حسینعلی شهریاری ویروس کرونا کمیسیون بهداشت و درمان حسینعلی شهریاری کمیسیون بهداشت مجلس رئیس کمیسیون بهداشت بخش بهداشت و درمان یک میلیارد دلار رئیس جمهور عدم تخصیص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۳۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وبگاه قدس الاخباریه، آنروا با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که در جریان تجاوزات ۲۱۰ روزه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، تاکنون ۱۰ هزار زن فلسطینی به شهادت رسیده و ۱۹ هزار نفر دیگر زخمی شدند.

از سوی دیگر، منابع فلسطینی از شهادت ۴۹۲ نفر از کادر پزشکی و درمانی در غزه از آغاز جنگ علیه غزه خبر دادند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد از آغاز جنگ در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۴۹۲ نفر از کادر پزشکی و درمانی به شهادت رسیدند.

کد خبر 6095598 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • بایدن از ابتدای سال ۲۰۲۴ تاکنون ۱۴۸ اشتباه لفظی مرتکب شده است
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد
  • شهادت ۱۰ هزار زن فلسطینی در جنگ غزه
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • ۲۳دلیل برای اثبات دروغ بی‌بی‌سی
  • سندسازی درباره نیکا شاکرمی برای به حاشیه بردن اعتراضات علیه اسرائیل