Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، رئیس مجمع عمومی سازمان نظام پزشکی و عضو شورای‌عالی سازمان نظام پزشکی که هر دو در استان مازندران مشغول به کار هستند در نامه‌ای به معاونت بهداشتی دانشگاه مازندران خواستار اختصاص سهمیه مناسب واکسن آنفلوانزا به کادر درمان و بیماران خاص شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح ذیل است:

معاونت محترم بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران

با سلام و احترام

به استحضار آن معاونت محترم می‌رساند جلسه مشترک حوزه سلامت شهرستان‌های چالوس و نوشهر و کلاردشت در مورخه ۰۳/۰۶/۱۳۹۹ با عنایت به توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت مبنی بر تزریق واکسن آنفلوانزا و همزمانی بیماری آنفلوانزا و کووید ۱۹ و نگرانی و به مخاطره افتادن جان همکاران و کادر درمان و کلیه فعالان جامعه پزشکی اعم از پزشک خانواده شهری، روستایی و شاعل در کلینیک‌ها و پاراکلینیک‌ها و پزشکان و پرسنل مطب و همچنین داروسازان و تکنسین‌های دارویی و آزمایشگاه‌ها و پرسنل آن‌ها وفق بند ۲ مصوبه جلسه فوق که اولویت سلامت کادر درمان و پرسنل و خانواده‌های ایشان باید در سرلوحه کار حوزه سلامت قرار گیرد و همچنین در راستای اجرای بند ((ه)) و ((و)) ماده ۲ از فصل اول قانون سازمان نظام پزشکی در خصوص حفظ و حمایت از حقوق صنفی شاغلان حرف پزشکی و نیز تنظیم روابط شاغلین حرف پزشکی با دستگاه‌های ذی ربط در جهت حسن اجرای موازین و مقررات و قوانین مربوط به امور پزشکی و به استناد بند ((د)) ماده ۲ از فصل اول قانون سازمان نظام پزشکی مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص حفظ و حمایت از حقوق بیماران پیشنهاد می‌شود:

الف) محل توزیع واکسن آنفلوانزا همه داروخانه‌های سراسر کشور باشد و همه داروخانه‌ها باید در توزیع مشارکت داشته باشند تا فاصله اجتماعی هرچه بهتر رعایت شود.

ب) کادر درمان و خانواده ایشان در اولویت باشند، از پزشک خانواده شهری و روستایی تا پزشکان و دندانپزشکان مطب دار و پرسنل شاغل در آن و کلینیک‌ها و پارا کلینیک‌ها داروخانه‌ها و آزمایشگاه‌ها و پرسنل شاغل در آن و همچنین دانشجویان گروه پزشکی و خانواده‌های ایشان

ج) بیماران خاص، بیماران پیوند اعضا، افراد دیابتی و زنان باردار و بیماری‌های مزمن نیز در اولویت قرار گیرند.

با توجه به در پیش رو بردن فصول پاییز و زمستان وشیوع بیشتر آنفلوانزا و همچنین با توجه به نظر کارشناسان احتمال وخیم‌تر شدن بحران کرونا در این فصول از یک سو و نظر به اینکه افتراق علایم بالینی این دو بیماری به راحتی میسر نیست خواهشمند است جهت حفظ سلامت افراد فوق الذکر با حفظ اولویت اقدام لازم جهت تهیه واکسن آنفلوانزا برای کادر درمان (پزشک و پرستار و ...) مورد امعان نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری عفونی واکسن آنفلوانزا سازمان نظام پزشکی واکسن آنفلوانزا کادر درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۴۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • لزوم پرهیز تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • این گروه از کارکنان دولت فوق‌العاده خاص دریافت می‌کنند/ اعلام جزییات
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای کادر درمان در بودجه ۱۴۰۳
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان