Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتاد و ششمین قسمت از برنامه سینمایی هفت با حضور منتقدان بامداد شنبه روی آنتن شبکه سوم سیما رفت

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بامداد امروز(شنبه) هفتاد و ششمین قسمت از برنامه سینمایی هفت با حضور منتفقدان سینما و کارشناسان رسانه روی آنتن شبکه سوم سیما رفت.

در میزگرد این برنامه به موضوع «پول های آلوده در سینما» پرداخته شد که امیر سماواتی در این برنامه گفت: به نظر من پول کثیف کلمه درستی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پول هایی که در حوزه سینما وارد شده باعث شده عده ای خانه های آنچنانی بخرند، هوس جزیره داشتن بکنند، دستمزدهایی طلب کنند که نتوانیم پرداخت کنیم.

وی گفت:  به نظرم من این شرایط هیچ وقت تغییر نمیکند. فرق ندارد در ایران زندگی کنید یا خارج از کشور این پول ها وجود دارد. در برخی مواقع در تهیه کنندگی وارد یک فرآیندی میشویم که شغل خود را میفروشیم.

این تهیه کننده سینما خاطرنشان ساخت: اینکه ما به عنوان تهیه کننده چه قوامی داریم و چه شرایطی، اصل است. تقریبا این خطا را بیشتر کارگردانان ما داشتند که یک بار تهیه کنندگی را تجربه کرده اند. بلاخره یک نفر پیشنهاد میدهد که وسوسه کننده است.

وی افزود: در واقع یک بلبشویی در فضای تهیه کنندگی به وجود آمد ولی دو هفته ای است که منسجم شدند. این اتحاد باید تولید قدرت کند. تهیه کننده باید درس بخواند تجربه کرده باشد. به نظر من اگر یک کارگردان خوب بخواهد ترقی کند میشود یک تهیه کننده خوب. برخی فکر میکنند تهیه کننده یعنی حسابدار ولی این طور نیست. تهیه کننده هر فیلمی را نمیسازد. من امانتدار سرمایه گذار هستم .

سماواتی در پایان گفت: من فیلم دربند را که ساختم دوست داشتم بیلان کاری را انتشار دهم. موضوع مهم تر این است که ما باید به این موضوع توجه کنیم که هر آدمی در فیلمسازی آخرین فیلمش مهم است. ممکن است من آخرین فیلمم خوب نباشد. این قواعد و چهارچوب ها وجود ندارد .  مثلا برای بازیگران شاخص دستمزد در نظر بگیریم. یک تعریفی برای همه چیز در نظر داشته باشیم. اینکه من امروز فکر کنم یک پول آنچنانی در جیب گذاشتم و بقیه مهم نیستن اصلا درست نیست،  در خارج از کشور کمپانی فیلمسازی وجود دارد با قواعد خاص خودش. ولی ما فقط اسم کمپانی را میشنویم. ما یک راه بیشتر نداریم اینکه تمام درآمدها و هزینه را منسجم کنیم. تنها بخش درآمد ساز سینما بخش تبلیغات است. سازوکار فرهنگی باید شرایط ایجاد کند که کار تبلیغاتی پشتوانه تولید فرهنگ شود.

همچنین  منصور لشگری قوچانی، تهیه کننده سینما در ادامه این میز گفت:  من با شما هم عقیده ولی مخالفم هستند. من میگویم پول کثیف . ما در سینما استراتژی نداشتیم ولی صاحبان این پول ها داشتند. پول کثیف به محض ورود به سینما استراتژی داشت. ما در سینما به پول سالم و افراد متخصص نیاز داریم.

وی ادامه داد:  اولین کاری که میکند این است که افراد سالم و پول سالم را فراری میدهد. منافع آنها به شخص میرسد. این پول سینما را فلج کرده است. سینما یک ابزاری است که میتواند تطهیر کند. رابطه هابیل و قابیل را میتوان در سینما عوض کرد. واقعا منافع شخصی است .

وی گفت: این یک استراتژی است برای تطهیر خودشان. وزارت ارشاد به عنوان متولی سینما در برابر پول هایی که وارد سینما میشود هیچ دستور العملی ندارد پس باید به مجلس برود. البته معتقدم که تهیه کنندگان به عنوان یک صنف باید راه حل به مجلس ارایه بدهند  

این تهیه کننده گفت: باید این پول ها مدیریت شود. متاسفانه در شرایطی هستیم که پول سالم هم وارد سینما شود ناسالم میشود. باید دولت و مجلس شفافیت سازی و برنامه ریزی کند. فیلم سینمایی باید مثل شرکت باشد .

قوچانی خاطرناشان کرد: یکی از آسیب های پول کثیف بحث اختلاف طبقاتی بین خود بچه های خانه سینماست. یک تخریب بزرگتر برای خود جامعه است. سینما قرار بود باعث رشد باشد ولی الان حتی دیگر سرگرمی هم نیست.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هفت برنامه هفت محمدحسین لطیفی تهیه کننده پول کثیف پول سالم پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۸۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند

ایسنا/هرمزگان مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین نیازهای روزمره انسان بر امنیت غذایی، غذای سالم، کافی و پایدار است و در آموزه‌های اسلامی حلیت و پاکیزگی غذا از اصول سبک زندگی و از مؤلفه‌های مهم زندگی سالم به حساب می‌آید.

حجت‌الاسلام و المسلمین رضا حمزه‌ای (امروز هشتم اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا افزود: بدون شک تزکیه استحصال فرآورده‌های خام دامی و آبزیان از برجسته‌ترین احکام فقهی دین مبین اسلام است.

وی خاطرنشان‌ کرد: به برکت جمهوری اسلامی در حوزه مایحتاج سفره مردم به‌ویژه صنعت دامپروری، طیور و آبزیان و فرآورده‌های خام دامی توجه خاص به این صنعت شده و پیشرفت‌های مهمی ایجاد شده است و در راستای عمل به فرامین حیات‌بخش و احکام نورانی اسلام و رفع دغدغه‌های مسلمین و متدینین جامعه اسلامی قانون نظارت بر ذبح و صید شرعی در سال ۱۳۸۷ در مجلس شورای اسلامی تصویب و اجرای این امر خطیر در سطح جامعه به حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان دامپزشکی با درایت نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی محول شده است.

حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه‌ای بیان‌کرد: متخصصین حلیت و کارشناسان مذهبی (ناظر شرعی) به استناد ماده چهار قانون نظارت شرعی در کنار مسئولین بهداشتی بر استحصال گوشت حلال، سالم و پاک گام موثری برداشته و این امر را اولویت برنامه‌های خود می‌دانند.

وی اظهار کرد: دفتر نمایندگی ولی‌فقیه دامپزشکی هرمزگان به منظور جلب اعتماد مردم بر غذای حلال و شرعی با حضور ناظران شرعی مجرب و آموزش‌دیده نظارت‌های دقیق و مستمر به طور شبانه‌روزی بر مراکز تولید و عرضه این محصول داشته و نیز نسبت به فرهنگ‌سازی بهینه مصرف شهروندان عزیز در جهت تأمین محصولات استحصالی تحت نظارت کادر شرعی و بهداشتی با هماهنگی مراکز آموزشی و فرهنگی استان (حوزه‌های علمیه، سازمان تبلیغات و آموزش و پرورش) گام‌های موثری برداشته است که بخشی از فعالیت‌های این دفتر در سال ۱۴۰۲ در زمینه تامین غذایی سالم و پاک شامل تهیه محتوای آموزشی از طریق پوستر، بروشور، کلیپ آموزشی و استقرار ۶۰ ناظر شرعی در مراکز مشمول قانون از قبیل کشتارگاه‌ها، مبادی خروجی و ورودی کشور، بازار ماهی‌فروشان، سردخانه‌ها و کارگاه‌های عمل‌آوری و همچنین تعداد ۴۰ نفر ذابح آموزش‌دیده که در کشتارگاه‌های دام و طیور مرکز استان مشغول به امر ذبح شرعی هستند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه اداره کل دامپز شکی هرمزگان خاطرنشان‌کرد: با عنایت به اینکه سفره مردم دارای جایگاه مقدسی برای جذب و محبت خدا در دل‌ها، رشد فضائل اخلاقی، تقویت معنویات، آرامش زندگی، تقرب الهی، رفتارهای صالح و شایسته می‌باشد، خالق هستی در آیه ۲۴ سوره عبس به همه مردم توصیه موکد دارند به آورده‌های سفره خود توجه ویژه کنند.

وی از شهروندان خواست این فرآورده‌ها را از مراکز مجاز در سطح شهر تهیه کنند و به استناد آیه مزبور و تمسک به دستورات دین مبین اسلام از تهیه این محصول از مراکز غیر مجاز جداً اجتناب کنند تا عامل به دستورات دین مبین اسلام و نیز از جامعه‌ای سالم بدون آسیب‌های اجتماعی برخوردار باشیم.

حجت‌الاسلام حمزه‌ای با اشاره به معضل بهداشتی و شرعی کشتار غیرمجاز استان اعلام کرد: رفع معضل کشتار غیر مجاز دام علاوه بر فرهنگ‌سازی، نیازمند عزم و اراده جدی، مطالبه عمومی و همکاری تمامی دستگاه‌های مرتبط حوزه سلامت است و اگر دامپزشکی به تنهایی در میدان عمل باشد و دیگر دستگاه‌ها همکاری نکنند، به نتیجه‌ای در شان نظام جمهوری اسلامی نخواهد رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • هوای پایتخت ناسالم برای گروههای حساس
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد / اردبیل پاک‌ترین هوا را دارد
  • هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • کیفیت هوای کلانشهر اصفهان سالم است
  • کیفیت هوای تهران در ششمین روز از اردیبهشت