Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدمهدی تندگویان با اشاره به طرح انتقال پایتخت گفت:به جای اینکه یک شهر دیگر را درگیر پایتخت شدن کنیم باید همان هزینه را صرف ساماندهی دولت در همین تهران که تمام زیرساخت‌ها در آن به وجود آمده است، کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مسئله انتقال پایتخت سیاسی ایران از جمله مسائل پر حاشیه و جنجال برانگیزی است که به‌رغم پیگیری‌های فراوان آن در دولت‌های مختلف، همچنان حل نشده باقی مانده و هیچ یک از دولت‌ها، عملاً نتوانستند آن را اجرا کنند اما این روزها خبر می‌رسد قرارگاه خاتم الانبیاء اعلام کرده بدون دریافت هیچ پولی می‌تواند این کار را انجام دهد تا پایتخت سیاسی و اداری ایران، از تهران خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدمهدی تندگویان، عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا با اشاره به طرح انتقال پایتخت سیاسی کشور از تهران گفت: زمانی که در شورای شهر بودم این طرح به شکل ناقص مطرح شد و بعد از آن من دیگر طرح جدیدی در این خصوص ندیدم اما شنیدم که جدیدا یک طرح جدیدی آمده و قرار است در مورد آن کارشناسی شود و هنوز کلیات آن را نمی‌دانم.

او افزود: نظر من این است؛ ما به جای اینکه بیاییم یک شهر دیگر را دوباره درگیر پایتخت شدن کنیم و تمام زیرساخت‌های موجود در تهران مانند فرودگاه بین المللی، بیمارستان و سایر امکانات که هزینه بسیار هنگفتی دارد را به وجود بیاوریم،دولت را در همین تهران ساماندهی کنیم چرا که با پایتخت کردن یک شهر دیگر تضمینی وجود ندارد بازهم مشکلات کنونی تهران آنجا به وجود نیاید.

تندگویان تصریح کرد: در حال حاضر ابنیه‌های دولت در تمام مناطق تهران پخش شده است به گونه‌ای که اگر یک مراجعه کننده، یک مجوز از یک وزارتخانه بخواهد مجبور می‌شود در روز به چندین آدرس و ساختمان مراجعه کند برای مثال همین وزارت نفت در تهران بیش از 100 ساختمان دارد به همین دلیل عقیده من این است که همان هزینه‎‌های پایتخت کردن شهر دیگر را صرف ساماندهی دولت در تهران کنیم.

نایب رئیس سابق کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه پیشنهاد تجمیع وزارتخانه‌ها گفت: ما می‌توانیم در کنار تهران که تمام زیرساخت‌ها از جمله فرودگاه، مترو، نمایشگاه ها و.. وجود دارد، یک منطقه دولتی ایجاد کنیم که هم دسترسی مردم به آن منطقه راحت باشد و هم بار ترافیکی داخل شهر کاسته شود.

او افزود: ما حتی می‌توانیم بلندمرتبه سازی کنیم یعنی در یک ساختمان 100 طبقه چندین وزارتخانه را مستقر کنیم تا دسترسی برای مردم و دولت به سهولت انجام گیرد.

تندگویان با تاکید بر دولت الکترونیک بیان کرد: تمام موارد فوق در صورتی است که دولت الکترونیک شکل گیرد وگرنه ما هرگونه جابجایی هم که انجام دهیم فایده‌ای ندارد و همین بلاها بر سرمان می‌آید بنابراین ضروری‌ترین اقدام شکل گیری دولت الکترونیک است.

//انتهای پیام:2.4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت الکترونیک شورای اسلامی شهر تهران شورای شهر کارشناسی مشکلات دولت الکترونیک شهر دیگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است

به گزارش خبرآنلاین، «سامح شکری» وزیر خارجه مصر در این باره گفت: ما تمایل به ایجاد یک کشور فلسطینی و از بین بردن خشونت ۷۰ ساله داریم.

طبق گزارش شبکه الجزیره، وی افزود: جامعه بین‌المللی راه‌حل نظامی در «رفح» را رد می‌کنند؛ چراکه این امر باعث ایجاد یک بحران انسانی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، شکری ادامه داد: پیشنهادی برای آتش‌بس در غزه روی میز گذاشته شده است و و ما منتظر تصمیم نهایی هر ۲ طرف (رژیم صهیونیستی و مقاومت فلسطین) هستیم.

وی همچنین تاکید کرد: ما باید شرایطی را که منجر به مشارکت حماس در ایجاد یک کشور فلسطین می‌شود، فراهم کنیم. تا زمانی که اشغالگری وجود داشته باشد، طبق قوانین بین‌المللی توجیهی برای مقاومت وجود خواهد داشت.

در شرایطی که هیات حماس برای مذاکرات امروز (دوشنبه) راهی قاهره می‌شود، وزیر خارجه مصر درباره پیشنهاد جدید آتش‌بس ابراز امیدواری کرد. او که در نشست مجمع جهانی اقتصاد در ریاض سخن می‌گفت، تاکید کرد: ما امیدواریم. این پیشنهاد، مواضع هر ۲ طرف را در نظر گرفته و سعی کرده است تا اعتدال را رعایت کند.

310310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901067

دیگر خبرها

  • تاکید بر ساخت پارکینگ‌های حاشیه در منطقه ۱۶ تهران
  • الاخبار متن پیشنهاد رژیم صهیونیستی به جنبش حماس را منتشر کرد
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • انتخابات دور دوم در کرمانشاه به‌صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • مصر: منتظر تصمیم نهایی درباره پیشنهاد آتش‌بس در غزه هستیم/راه‌حل نظامی در رفح مردود است
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • تقسیم استان تهران به دو استان شرقی و غربی در حال پیگیری است
  • پایتخت تقسیم می شود؟