Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-04@23:34:12 GMT

از نگاه مردم

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۱۹۰۱۱

از نگاه مردم

به گزارش همشهری نیلوفر قدیری مدیر مسئول روزنامه همشهری افزود: هر روز که از همنشینی با ویروس کرونا می‌گذرد، یادآوری روزهای عادی زندگی برایمان سخت‌تر می‌شود. گویی از زمانی که هیاهوی کودکان در حیاط مدارس می‌پیچید، دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی به راه بود، چهره همشهریان، دوستان و همکاران را بدون ماسک، و نگاه و لبخندشان را بدون ترس می‌دیدیم، سال‌ها می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آخرین بار که شادی جمعی و آسایش نسبی را تجربه کردیم سخت به یاد می‌آوریم. در این شرایط دشوار اما یادآوری اینکه دوران سخت پایدار نمی‌ماند، عبور از این کابوس را برایمان ممکن می‌کند.

روزنامه همشهری در ابتدای دهه ۷۰وقتی ایران از ۸سال جنگ عبور کرده و به سمت توسعه و سازندگی و دوران جدید خیز برداشته ‌بود، با شعار و ماموریت فرهنگ‌ و زندگی به میدان آمد و خیلی زود جایگاه خود را در «همه جای ایران به‌عنوان همشهری شما» باز کرد.

همشهری با صفحات رنگی، در قواره جدید مطبوعاتی، برخلاف دیگر روزنامه‌ها به جای عصر، اول صبح در دسترس مردم بود تا «روز خود را با همشهری آغاز کنند». در فضای سیاست‌زده آن روزها، همشهری به جای سخنگویی جریان و گروه سیاسی خاصی، به‌دنبال پرداختن به همه جنبه‌های زندگی مردم بود.

بنیانگذاران این روزنامه دیدگاه سیاسی داشتند اما معتقد بودند «روزنامه‌ای که سخنگوی یک جریان یا حزب سیاسی شود شکست می‌خورد یا فراگیری پیدا نمی‌کند». همشهری می‌خواست روزنامه‌ همه مردم باشد.

اکنون که نزدیک به ۳ دهه از عمر این روزنامه می‌گذرد، باز در روزهایی که شرایط زندگی از همیشه سخت‌تر شده، همشهری قصد دارد بر ماموریت اولیه خود تاکید کند. پرداختن به موضوعات فراگیر در زندگی مردم، جست‌وجو برای یافتن پاسخ به ابهامات، تلاش برای تاباندن نور بر عرصه مه‌آلودی که به سر می‌بریم و افزایش توانمندی خوانندگان در تشخیص اخبار سره از ناسره از اهداف ما در این ماموریت است.

راه‌اندازی صفحه جدیدی در روزنامه با عنوان کووید- ۱۹با محتوای اختصاصی درباره ویروسی که زندگی را در سراسر جهان مختل کرده، بخشی از همین تلاش و ماموریت است. این بیماری همه جنبه‌های زندگی مردم در همه نقاط جهان و ایران را تحت‌تأثیر گسترده قرار داده ‌است.

زندگی روزمره ما اکنون به آنچه ۹‌ماه پیش جریان داشت، شباهتی ندارد. هنوز کسی نمی‌داند جریان زندگی چه زمانی به مسیر عادی برمی‌گردد. همشهری در صفحه جدید خود با عنوان کووید- ۱۹که تغییری در ترکیب سنتی صفحات روزنامه‌ها به‌حساب می‌آید، تلاش می‌کند این جنبه جدید و آزاردهنده از زندگی مردم را زیر ذره‌بین قرار دهد.

ما تلاش می‌کنیم سیاست، اقتصاد و فرهنگ را از دریچه منافع مردم دنبال کنیم. ما تلاش می‌کنیم گره‌های زندگی مردم را در صفحات خود با کلامی آرام اما نقادانه، به گوش مسئولان برسانیم. کلام ما نقادانه است، اما نقدی آرام نه هیجان‌زده و تهاجمی. همشهری بنا ندارد به‌دلیل احساس خطر از ناحیه کانال‌های خبری و اطلاع‌رسانی درلحظه و بدون محدودیت، مسیر خود را در رقابت با این فضای جدید رسانه‌ای گم کند.

همشهری می‌کوشد در دام هیجانات لحظه‌ای نیفتد و درعین رعایت اصل حفظ اعتماد مخاطب، مشی متین خود را نیز محفوظ نگه دارد. تلاش می‌کنیم تا دوباره مردم جلوی دکه‌های مطبوعاتی برای دیدن روزنامه قدم سست کنند. می‌خواهیم دنبال‌کنندگان رسانه‌های جدید، هنگام ورق‌زدن پرشتاب و لمس صفحات روی موبایل، نگاه‌شان با درنگی متوقف شود. ما تلاش می‌کنیم

همشهری صادق و همراه شما باشیم.

کد خبر 552186 برچسب‌ها همشهری روزنامه كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: همشهری روزنامه كرونا در ايران تلاش می کنیم زندگی مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۰۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟

همشهری آنلاین – حسن حسن‌زاده: پارک خودرو در حاشیه خیابان اگرچه امروز یک تصویر آشنا برای همه شهروندان است، اما روزگاری در تهران رسم بود که رانندگان خودروهای خود را درست در وسط خیابان پارک کنند. این تصویر جالب از خیابان سعدی تهران به سمت میدان مخبرالدوله که در دهه ۳۰ ثبت شده است، قوانین شهری متفاوت آن روزگار را نشان می‌دهد. همان روزها که اگرچه شمار خودروها بسیار کمتر بود اما رانندگان باید برخلاف قوانین فعلی، خودروهای خود را در وسط خیابان پارک می‌کنند. موضوعی که اگرچه امروز هم در برخی معابر تهران مشاهده می‌شود اما علت آن کمبود جای پارک حاشیه‌ای است.

کد خبر 848303 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس تاریخ عمومی ایران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • چرا در تهران قدیم خودروها وسط خیابان پارک می‌کردند؟
  • کارگران در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند
  • تقدیر هیئت مدیره جایزه پولیتزر از دانشجویانی که اعتراضات را پوشش می‌دهند
  • رونمایی از کتاب هزار و چهارصد و خیلی زود در شیراز
  • خلق یک جام با حذف استقلال و پرسپولیس!
  • معاریو: نتانیاهو واقعی‌ترین خدمتکار بن گویر است
  • دولت سیزدهم نگاه ارزشمندی به مسایل اجتماعی و فرهنگی دارد
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • مهدی نصیری، جزئیات زندگی خصوصی محسن مخملباف و مادرش را منتشر کرد که خلاف اخلاق بود /او به سیدمحمد خاتمی توهین و بی ادبی می کرد