Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)، شینا انصاری در بازدید از این سازمان پس از هم اندیشی و تبادل نظر در موارد مشترک ضمن تقدیر از اقدامات مدیریتی و بهداشتی بهشت زهرا (س) در بحران کرونا با اشاره به دستورالعمل های سازمان جهانی بهداشت افزود: از ویژگی های بیماری کرونا ناشناختگی، غیرقابل پیش بینی و مبهم بودن آینده آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به عملکرد و ماهیت ذاتی بهشت زهرا (س) که سازمانی خدمات رسان به شهروندان است و روحیه بالایی در همدلی و همکاری در موضوعات مختلف از خود بروز می دهد، اظهار داشت: هر دو طرف آمادگی لازم در جهت گسترش فعالیت ها در حوزه استقرار نظام مدیریت محیط زیست، مدیریت منابع انرژی و آب، و تحول به سمت و سوی توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست را دارند.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران خاطرنشان کرد: اداره کل متبوعش آمادگی دارد در محورهای مختلف محیط زیستی با سازمان بهشت زهرا (س) همکاری های دو جانبه خود را گسترش دهد.

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) نیز در این بازدید؛ در خصوص اقدامات زیست محیطی صورت گرفته سال های اخیر در برنامه های مدیریتی سازمان بهشت زهرا (س) به ویژه در بحران کرونا گزارش جامعی ارائه کرد.
سعید خال با اشاره به تمرکز و سرمایه گذاری سازمان بهشت زهرا (س) بر تولید انرژی های پاک و کم هزینه گفت: ما آمادگی داریم تا در خصوص تولید و مصرف انرژی های پاک و تجدید پذیر با هدف توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با اداره کل محیط زیست شهرداری تهران همکاری های گسترده ای داشته باشیم.

انصاری مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران به همراه سعید خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) و شهردار حرم مطهر حضرت امام خمینی(ره) از مرکز مانیتورینگ منابع آب، پژوهشکده و کتابخانه تخصصی، تصفیه خانه فاضلاب مجتمع عروجیان و سالن های تطهیر بازدید کردند.

بهشت زهرا (س) نیز بزرگترین آرامستان ایران است که در جنوب تهران واقع شده است، فعالیت این آرامگاه رسماً در سال ۱۳۴۹ خورشیدی آغاز و این آرامستان ابتدا ۳۱۴ هکتار وسعت داشت که در سال ۱۳۷۶ بخش شمالی به مساحت ۱۱۰ هکتار و در سال ۱۳۸۷ بخش شرقی به مساحت ۱۶۰ هکتار خریداری و به آن اضافه شد.

بهشت زهرا (س) در حال حاضر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر را در خود جای داده است و روزانه به امور ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر از اموات رسیدگی می کند.

برچسب‌ها کرونا بهشت زهرا(س) شهرستان ری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بهشت زهرا س شهرستان ری کرونا بهشت زهرا س شهرستان ری اخبار کنکور سازمان بهشت زهرا توسعه پایدار محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۱۹۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود

نور الله مرادی در کارگاه آموزشی توجیهی صندوق ملی محیط زیست کشور  گفت: ما معتقدیم مدیران سازمان باید قبل از آن که تخصص محیط زیست داشته باشند باید دغدغه فرهنگ داشته باشند، زبان و بیان و ضمیر مسئولان محیط زیست باید جان مایه فرهنگی داشته باشد، تاثیر فرهنگ در حفظ محیط زیست بسیار پررنگ است، گاه یک اثر سینمایی در حوزه محیط زیست بسیار اثر گذار‌تر از ساعت‌ها سخنرانی است، از این رو ما معتقدیم باید نهاد‌های خلاق فرهنگی با سازمان محیط زیست مرتبط باشند و به تقویت فرهنگ بپردازند.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه تلاش دولت سیزدهم بر این است سازمان محیط زیست را به جایگاه واقعی خود برسانداضافه کرد: ارتباط سازمان محیط زیست با صنعت و دانشگاه‌ها محدود بوده است، مراکز محیط زیست باید محل تولید اندیشه، دانش و جریان سازی در سطح ملی و بین المللی با دانشگاه‌ها باشد.

وی با بیان اینکه در گذشته به مقوله محیط زیست توجهی نشده یا به عنوان اولویت ثانویه به آن نگریسته می‌شد، اضافه کرد: همچنین به این موضوع در نظام آموزشی به ویژه آموزش و پرورش توجه چندانی نمی‌شد. 

مرادی با بیان اینکه نهادینه سازی فرهنگ محیط زیست باید در دوران پیش دبستانی شکل بگیرد، افزود: متاسفانه کتابی که اکنون در آموزش و پرورش تالیف شده بیشتر رفع تکلیفی بوده هم اکنون مقوله محیط زیست بسیار شکننده شده است و در شرایط مناسبی قرار ندارد، هرچند اقداماتی نظیر دانشگاه‌ها و مدارس سبز با تاخیر انجام شد، اما باید آن را غنیمت بدانیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • تبدیل منطقه حفاظت شده به گردشگری/ واگذاری بهشت گمشده در فارس
  • بازدید وزیر کشور از پروژه‌های سازمان نوسازی شهر تهران
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • حذف کیسه‌های پلاستیکی در ایران | آب دریای خزر باز هم عقب‌نشینی کرد
  • توضیحات سلاجقه درباره موضوع حذف کیسه‌های پلاستیکی
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • چرا پروژه بارورسازی ابر‌ها در ایران به بن‌بست خورد؟
  • افتتاح دو خانه محیط زیست جدید در تهران
  • استفاده از پهپاد برای پایش‌تالاب‌ها
  • شورای فرهنگی محیط زیست در همه استان‌ها فعال می‌شود