Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

جمعی از رانندگان زن اتوبوس از عدم وجود استراحتگاه رانندگان در پایانه‌های مسافری که مشکلات عدیده‌ای برای رانندگان زن به وجود آورده است، انتقاد کردند.

به گزارش تین ینوز، در پیامی که خطاب به روسای ‌پایانه‌های مسافربری کشور، انجمن‌های صنفی کارفرمایی حمل و نقل مسافر کشور و انجمن‌های صنفی شرکت‌ها و موسسات حمل ونقل مسافر کشور در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده، آمده است: «عریضه ذیل درد و دل کوچکی از جانب اقلیتی است که همواره نماد مظلومیت بوده‌اند و در این حرفه (رانندگی اتوبوس) نیز با محدودیت‌ها و نابرابری‌های متعددی رو به رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق قانون مصوب مجلس شورای اسلامی، زنان از هیچ ممنوعیتی برای حضور در فعالیت‌های اجتماعی و کسب و کار های رایج در جامعه برخوردار نیستند. کسب رزق حلال باعث شده که ما زنان با وجود تمامی مشکلاتی که بهتر از ما بر آن واقفید، جان بر کف گرفته و به رانندگی روی بیاوریم.  ارگان‌های ذیربط که با درک شرایط و تمکین به قانون مصوب مجلس مجوز این فعالیت را به ما زنان داده‌اند، ای کاش حداقل‌های رفاهی و لازمه‌های اجتماعی و اولویت‌های حفظ شأن زنان را در بخش‌های مختلف این حرفه را نیز  فراهم کنند.

این که یک راننده زن برای استراحت روزانه خود مأمنی جز نمازخانه ترمینال نداشته باشد و آن نیز با هزار منت و غرولند و پس از ساعت‌ها انتظار به روی وی باز شود، کمترین مشخصه‌های عدالت و توجه به حقوق زنان را در خود ندارد. بازبینی کلی شرایط رفاهی رانندگان  زن در پایانه‌های مسافربری، خواسته ماست و بر این خواسته مُصِر هستیم»

یک راننده دیگر نیز در این زمینه پیامی در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرد که در بخشی از آن آمده است: «بنده یکی از بانوان راهبر اتوبوس هستم که مدت‌هاست در این حرفه پرزحمت مشغول انجام وظیفه‌ام.

بارها از طریق همین اجتماعات مجازی همکاران و مسئولان خدمت همه شما بزرگواران عرض کردم که برای ما در اغلب شهرهای کشور هیچ استراحتگاه امنی وجود ندارد. آیا ما خانم‌ها عضو این مجموعه 113000 نفری نیستیم؟ آیا جان ما و مسافرانی که با ما همسفر می‌شوند این‌قدر بی‌ارزش و بی‌مقدار است که کسی توجهی به مشکلات ما نمی‌کند؟ بنده الان در پایانه شهر ... هستم و اینجا هیچ امکان استراحتی ندارم.

اگر به دلیل بی‌خوابی برای من که باید شب را تا صبح برای رساندن مسافران به مقصدشان رانندگی کنم، اتفاقی بیفتد، چه کسی پاسخگوی من، مسافران و خانواده‌های ما است؟ ...از دیشب ساعت 11 تا 5 صبح امروز رانندگی کرده‌ام و الان هیچ جای استراحتی برایم وجود ندارد. از شما که خود را مسئول ما می‌دانید تقاضا می‌کنم فکری عاجل برای این موضوع بکنید.  معتمدی»

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ترمینال پایانه مسافری راننده زن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دیوان عالی کشور در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود. چنانچه قضات محترم در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

گفتنی است در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • کشف بقایای مهمانخانه ۳۵۰۰ساله
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • افزایش ۲۵۳ درصدی تناژ ترانزیت ورودی به پایانه مرزی پرویزخان
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق وصل می شود
  • خط ۲ مترو تهران به پایانه جدید شرق متصل می شود