Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر امور خارجه آلمان با تاکید بر اینکه اروپا طرح جانسون برای اصلاح توافق برگزیت را نخواهد پذیرفت از انتظار بروکسل برای عقب نشینی لندن از این لایحه قانونی سخن گفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم ، "مایکل رات"، معاون وزیر امور خارجه آلمان در گفتگویی با روزنامه "تاگس اشپیگل"، درباره مذاکرات با پارلمان اروپا درباره بودجه آینده این اتحادیه برای سال های بین 2021 تا 2027 گفت: ما درباره بزرگترین بسته مالی در تاریخچه اتحادیه اروپا مذاکره می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پاسخ ما به بحرانی سخت است که در بین مردم ناامنی زیادی را ایجاد کرده است. ما با پارلمان اروپا در سطوح برابر و با احترام متقابل در این باره مذاکره می کنیم. من به عنوان یک قانونگذار بودجه اروپا، پارلمان را بسیار جدی می گیرم.

این مقام آلمانی در عین حال گفت که برای افزایش سخاوتمندانه بودجه اروپایی هیچ حمایتی از طرف کشورهای اروپایی نمی بیند.

وی در بخش دیگری از این گفتگو تاکید کرد که آلمان تمام قدرت خود را به کار می گیرد تا بتواند تا پایان سپتامبر به توافقی با پارلمان در این باره دست یابد. رات افزود: ما درباره اساس نتایج نشست جولای مذاکره می کنیم.

معاون وزیر امور خارجه آلمان در بخش دیگری از این گفتگو به مسئله مذاکرات پسا برگزیت با انگلیس پرداخته و درباره طرح پیشنهادی بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس موسوم به "لایحه بازار داخلی" برای اصلاح توافق برگزیت گفت: طرح قانونی جانسون با بخش های مهم و اصلی توافق مشترکا مورد مذاکره قرار گرفته برگزیت همخوانی ندارد. ما در اتحادیه اروپا همگی در این باره اتفاق نظر داریم که اتحادیه اروپا این طرح را نخواهد پذیرفت. اما ما همچنان خونسرد هستیم. ما همچنان به مناسبات تنگاتنگ بین اتحادیه اروپا و انگلیس علاقمندیم. بالاخره در اینجا مسئله رفاه و منافع میلیون ها نفر و همچنین مسئله اقتصاد ما مطرح است.

انگلیس: هنوز کارهای زیادی در مذاکرات برگزیت باید انجام شودهشدار ترزا می درباره عواقب طرح جانسون برای اصلاح توافق برگزیتدرخواست آلمان از انگلیس برای تغییر رویکرد در مذاکرات پسا برگزیت

وی افزود: ما به انصاف، احترام و بخصوص اعتماد متقابل نیاز داریم. این کلید یک توافق مشترک خوب با انگلیس است.

رات همچنین گفت که "میشل بارنیر"، مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا آشکارا این مسئله را اعلام کرده که انتظار دارد انگلیس تا پایان سپتامبر این طرح قانونی را از روی میز بردارد. وی گفت: انگلیس باید توافق برگزیت را کاملا اجرا کند. ما به اهداف خود پایبند هستیم. یک توافق خوب برای طرفین همچنان امکان پذیر است. اما زمان در حال اتمام است و اکنون طرفین باید روی موارد ضروری تمرکز کنند. در هر صورت یک راه حل مشترک خوب توسط اتحادیه اروپا شکست نخواهد خورد.

"بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس اخیرا طرحی برای اصلاح توافق برگزیت ارائه داده که خشم مقامات اروپایی را برانگیخته است.

بریتانیا لایحه‌ای را برای بازنویسی بخش‌هایی از توافق خروج از اتحادیه اروپا که در ماه ژانویه آن را امضا کرد، مطرح کرده است. این لایحه به "پروتکل ایرلند شمالی" ــ جزئی از توافق خروج با هدف جلوگیری از ایجاد مجدد یک مرز فیزیکی در ایرلند ــ می‌پردازد.

جانسون تلاش می‌کند منتقدان را به رویکرد خود در قبال برگزیت متقاعد کند. وی خطاب به منتقدان خود گفته است: بگذارید ما اتحادیه اروپا را به برداشتن تهدیدهای خود از روی میز واداریم. بگذارید این قانون را اجرا کنیم و از مذاکره‌کنندگان خود و کشورمان محافظت کنیم.

کمیسیون اروپایی بر این عقیده است که لندن با این لایحه قانونی اعتماد بین اتحادیه اروپا و انگلیس را به‌صورت جدی خراب کرده است.

وضعیت ایرلند شمالی پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در جریان مذاکرات برگزیت یکی از مهمترین موضوعات مورد اختلاف بین لندن و بروکسل بود. در توافق برگزیت پیش بینی شده است که ایرلند شمالی به مدت چهار سال برخی از مقررات اتحادیه اروپا را رعایت کند. این در حالی است که در لایحه دولت بریتانیا پیش بینی شده است که این کشور می تواند به طور یکجانبه برای ایرلند شمالی در زمینه امور تجاری تصمیم گیری کند.

اخیرا نمایندگان پارلمان انگلیس در اولین رای گیری به طرح بحث برانگیز جانسون برای اصلاح توافق برگزیت رای مثبت دادند.

لندن و بروکسل پس از خروج رسمی بریتانیا از اتحادیه اروپا در روز 31 ژانویه سال جاری میلادی (11 بهمن 98) گفتگوهای دوجانبه بر سر آینده روابط خود را آغاز کردند. اما به گفته مقامات هر دو طرف تا به حال چندین دور مذاکرات در این باره برای دستیابی به یک توافق به هیچ نتیجه ای نرسیده است.

دوران انتقالی برگزیت بنا به توافق انجام شده تا پایان سال جاری ادامه خواهد داشت و انگلیس به شدت با تمدید دوران گذار مخالف است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت توافق برگزیت اتحادیه اروپا ایرلند شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۱۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند

آفتاب‌‌نیوز :

جوزپ بورل این اظهارات را در نشست مجمع جهانی اقتصاد که در ریاض برگزار می‌شود مطرح کرد. 

در حال حاضر از میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا تنها هشت کشور، فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت شناخته‌اند. این کشور‌ها عبارتند از: لهستان، بلغارستان، مجارستان، جمهوری چک، اسلواکی، سوئد و قبرس. 

در ماه‌های گذشته کشور‌های ایرلند، اسپانیا، اسلوونی و مالت آمادگی خودشان را برای پیوستن به این ۸ کشور اعلام کرده‌اند. 

با وجود این، اتحادیه اروپا به عنوان یک نهاد کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته است. برخی از مهم‌ترین کشور‌های عضو اتحادیه اروپا از جمله آلمان و فرانسه معتقدند که به رسمیت شناختن فلسطین تنها از رهگذر مذاکرات بر سر راهکار دو دولتی قابل حصول خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • حماس پیشنهاد مصر را پذیرفت؛ بهترین است | توافق قریب‌الوقوع است؟
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی
  • تحقیقات اتحادیه اروپا از متا بر سر کنترل اطلاعات غلط
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره توافق آتش بس در غزه
  • جدول کفش طلای 24-2023؛ همان همیشگی!
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی
  • بورل: رویارویی هسته‌ای به یک احتمال واقعی تبدیل شده است