Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید سعید شاهرخی روز شنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا اظهار داشت: سپاه همدان، دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت، معدن و تجارت همکاری لازم را برای تشدید نظارت ها داشته باشند.

وی اضافه کرد: تیم های بازرسی ابتدا اقدام به راهنمایی و ارشاد واحدهایی که نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی بی اعتنا هستند کرده و در صورت لجاجت و اصرار فرد به تخلف بهداشتی، علاوه بر تعطیلی واحد فرد متخلف به مرجع قضایی معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار همدان با بیان اینکه روند نظارت بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید در شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونایی تشدید شود اظهار داشت: در برخی از محله‌های شهر همدان اثری از استفاده ماسک و رعایت فاصله فیزیکی و شیوه نامه های بهداشتی نیست در حالیکه باید فرمانداری همه دستگاه‌های مسوول را پای کار آورد و اجازه رشد یکباره آمار متوفیان در شهرستان را ندهند.

شاهرخی اضافه کرد: در این راستا می‌توان از حرکت‌های نمادین از جمله استفاده گشت زنی با خودروهای دارای بلندگو و ترغیب و تشویق مردم به رعایت اصول بهداشتی در کنار بیان هشدارهای لازم، استفاده کرد.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی برای پیشگیری از شیوع کرونا در خواست ایجاد محدودیت هایی را دارد که باید این درخواست ها در جلسه فوق العاده کمیته امنیتی و اجتماعی مطرح و به دنبال تایید وزارت کشور در همدان اعمال شود.

استاندار همدان تاکید کرد: سعی کمیته امنیتی و اجتماعی و علوم پزشکی بر مطابق بودن تصمیمات با مصوبات و سیاست های ستاد ملی کرونا باشد چرا که هنر ما توجه به معیشت در کنار سلامت است در غیر اینصورت، تعطیل کردن و نشستن افراد در خانه را می توان شکست دادن ما توسط کرونا دانست.

شاهرخی از مدیران دستگاه اجرایی استان همدان خواست در این شرایط کرونایی رعایت حال کارمندان دارای علایم بیماری به ویژه زنان باردار و زنان دارای فرزند زیر ۶ سال را بکنند. 

وی درباره درخواست های ارائه شده برای تزریق واکسن آنفلوآنزا نیز اظهار داشت: علوم پزشکی واکسن را بر اساس ضوابط ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تزریق کند و به درخواست غیر متعارف در هر مقام و جایگاهی و خارج از روال قانونی پاسخی ندهد.

استاندار همدان گفت: کادر بهداشت و درمان هفت ماه کار طاقت فرسا را متحمل شدند بنابراین به زودی در آیینی از تلاش و خدمات این عزیزان قدردانی صورت می گیرد.

شاهرخی همچنین از مدیران آموزش و پرورش به واسطه تلاشهای صورت گرفته برای بازگشایی مدارس قدردانی کرد و گفت: خواستار تداوم بازگشایی مدارس بوده البته می توان در صورت قرار گرفتن در شرایط خاص کرونایی از ظرفیت آموزش مجازی و صدا و سیما نیز برای تدریس استفاده کرد.

وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی با هدایت امام جمعه برنامه های محرم را با مدیریت همراه با عقلانیت، رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ شعائر اسلامی برگزار کرد و در ادامه نیز انتظار می رود برای مراسم اربعین همین گونه عمل کند.

استاندار همدان تاکید کرد: راهپیمایی اربعین امسال ممنوع بوده همچنین اسکان زائر، راه اندازی ایستگاه صلواتی و تجمع نیز برای اربعین حسینی در این استان صورت نمی‌گیرد.

شاهرخی با بیان اینکه محدودیت ها در شرایط قرمز کرونایی به منظور حفظ سلامت مردم تشدید می شود تاکید کرد: احتمال می رود مراسم متمرکز در شهرهایی که وضعیت قرمز کرونایی دارند با رعایت پروتکل ها پیش بینی شود که این موضوع نیاز به بررسی است.

وی با تبریک هفته دفاع مقدس گفت: امروز سالگرد تحقق فرمایش حضرت امام راحل (ره) در شکسته شدن حصر آبادان است دستوری که در معادلات نظامی و شرایط آن روز محقق شدن آن امکان پذیر نبود ولی این دستور در قالب عملیات ثامن الائمه به نتیجه رسید و به یادگار در تاریخ جنگ ثبت شد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز جمعه گفت: تاکنون / چهارم مهر/ ۴۳۹ هزار و ۸۸۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۵ هزار و ۲۲۲ نفر رسیده است.

برچسب‌ها ویروس کرونا همدان استانداری همدان سید سعید شاهرخی اربعین پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا همدان استانداری همدان اربعین ویروس کرونا همدان استانداری همدان اربعین اخبار کنکور رعایت پروتکل ها استاندار همدان علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود

معاون اجرایی مرکز بهداشت خوزستان، گفت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی عملیاتی می‌شود. - اخبار استانها -

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از 50 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش این دانشگاه از اولویت‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز است.

وی افزود: به همین منظور در ماه‌های اخیر گام‌های بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستان‌ها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.

معاون اجرایی بهداشت خوزستان، گفت:  در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماه‌های گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاه‌های آب‌شناسی از قبیل اتوکلاو، فور، کدورت‌سنج و بن ماری برای 23 شهرستان‌ تحت پوشش این دانشگاه اقدام شد.

وی بیان کرد: در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاه‌های پرتابل سنجش کیفی آب آشامیدنی شامل کیت‌های پرتابل کلرسنجی و قرص های سنجش کلر باقیمانده آب (DPD)، پودر و قرص‌های پرکلرین، حلال‌ها و محیط‌های کشت میکروبی مورد نیاز آزمایشگاه آب‌شناسی و همچنین دستگاه‌های پرتابل سنجش قطبیت روغن و دماسنج و اندیکاتورهای سنجش بارمیکروبی سطوح در کارگاه‌های تولید و فراوری مواد غذایی اقدام شد.

شریفی افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش و‌ تقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه‌خانه‌های آب، شبکه‌های توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه است.

وی تاکید کرد: با این اقدامات صورت گرفته امیدواریم مخاطرات در این حوزه‌‌ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نشود.

معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه چمران در این زمینه افزود: 380 مهندس بهداشت محیط در 23 شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبت‌های صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت 8 صبح تا 20 عصر در قالب تیم‌های بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه است.

شریفی همچنین گفت: عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت می‌باشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نمی‌شود.

وی بیان کرد: بر اساس قانون ماده 13 مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب مجلس شورای اسلامی از طریق مراجع قضایی پیگیری‌های لازم برای برخورد با متخلفان بهداشتی شده و در صورت عدم توجه به اخطار بهداشتی مراکز و اماکن نامبرده پلمب خواهند شد.

انتهای پیام/341/

دیگر خبرها

  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • تشدید نظارت برفعالیت مشاوران معاملات املاک در مشهد
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می طلبد
  • نظارت‌های صنفی در چهارمحال و بختیاری تشدید می‌شود
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود
  • مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشده است
  • مصوبات مهم سفر رئیس جمهور به لرستان عملیاتی نشد
  • فعال کردن ۳۵۰ هزار میلیارد ریال صنایع راکد لرستان نگاه ویژه دولت را می‌طلبد