Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان گفت: نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی باید برای بازگرداندن سرمایه‌گذاران بومی به استان تلاش کنند.

آیت‌الله مصطفی محامی در دیدار اسماعیل حسین‌زهی نماینده مردم خاش، میرجاوه، تفتان، نصرت‌آباد و کورین در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به محرومیت تاریخی در سیستان‌وبلوچستان و اضافه شدن مسائلی از جمله ضعف مدیریت و حتی سوءاستفاده‌ها و تاکید بر تدوین طرح جامع برای رفع مشکلات و نیازمندی‌های استان، اظهارکرد: همه باید در اجرای برنامه‌های این طرح به ‌صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت مشارکت داشته و وضعیت استان را از حالت موجود به مطلوب ارتقاء دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه زاهدان با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از بودجه‌ای که وارد استان می‌شود، بهره‌گیری از ظرفیت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را مهم دانست و بیان داشت: متأسفانه برخی از سرمایه‌گذاران بومی به بهانه نبود زیرساخت و فضای مناسب سرمایه خود را در دیگر نقاط کشور و حتی خارج از کشور سرمایه‌گذاری می‌کنند که باید زمینه تسهیل سرمایه‌گذاری را در استان با تأکید بر پروژه‌های اشتغال‌زا، به‌عنوان اولویت دنبال کنیم.

آیت‌الله محامی خاطرنشان کرد: ممکن است کسی که به شغل‌های کاذب مثل سوخت‌بری روی می‌آورد احساس کند چاره‌ای ندارد و برای امرار معاش این کار را دنبال کند ولی نکته‌ای غلط که اتفاق می‌افتد این است که این شغل‌ها پس از مدتی به فرهنگ تبدیل می‌شود و آن فرد با توجه به درآمد بیشترِ کار قاچاق و شغل‌های کاذب به دنبال شغلی مثل کشاورزی و غیره نخواهد رفت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: امام جمعه زاهدان سرمايه گذاري سيستان و بلوچستان استانی سیاسی سرمایه گذاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، رحیم سرهنگی در نشست با هیئتی از سرمایه گذاران، تجار، فعالان اقتصادی و گردشگری ترکیه گفت: کیش با داشتن شرایط آب وهوایی می‌تواند در فصول سرد ترکیه میزبان گردشگران این کشور باشد.

وی، گفت: با توجه به تفاوت آب وهوایی، دوکشور می‌توانند نقش مکمل درگردشگری وتبادل گردشگر ایفا کنند.

رحیم سرهنگی گفت: یکی از ظرفیت‌های کیش موقعیت ارتباطی با ۸ کشور حوزه خلیج فارس و دریای عمان است و این شرایط، کیش را به مرکزی برای تجارت بین المللی تبدیل می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، با استقبال از برقراری روابط اقتصادی، تجاری و گردشگری با ترکیه، گفت: در شرایطی که کشور‌ها درتلاش هستند به قطب‌های تجاری تبدیل شوند ایجاد منافع مشترک می‌تواند کیش وترکیه را به قطب تجاری تبدیل کند.

نمایندگان شرکت‌ها و سرمایه گذاران ترکیه نیز در این نشست با تقدیر از میزبانی کیش، به مزیت‌های اقتصادی کیش اشاره کردند و درخصوص اجرای فعالیت‌های تولیدی، برگزاری رویداد‌ها وجشنواره‌ها و ایجاد نمایشگاهی از نشان‌های کشور ترکیه اعلام آمادگی کردند.

چند تفاهم‌نامه بین سازمان منطقه آزاد کیش و سرمایه‌گذاران ترکیه با هدف توسعه‌ی همکاری‌های اقتصادی، تجاری، سرمایه‌گذاری و گردشگری امضا شد.

دیگر خبرها

  • رفع تنش آب درجنوب سیستان وبلوچستان به مدت چهارسال
  • سیستان‌وبلوچستان، فارس و تهران رکوددار بیشترین تعداد حوادث ترافیکی در کشور
  • احداث ۲۶ پروژه روبنایی در سایت‌های مسکن ملی سیستان وبلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • بازار فروش صنایع‌ دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • همسایگی و قرابت فرهنگی عامل تقویت ارتباطات تجاری کیش و ترکیه
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان وبلوچستان
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟