Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی آقازاده روز شنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا استان مرکزی افزود: شهرداری‌های شهرهای استان که از شبکه اتوبوسرانی و تاکسیرانی برخوردار هستند نیز وظیفه دارند نسبت به استفاده رانندگان تاکسی و اتوبوس از ماسک تاکید ویژه داشته‌باشد و با متخلفان برخورد قانونی کنند.

وی ادامه داد: فروشندگان اصناف مختلف نیز وظیفه دارند برای حفظ سلامتی خود و مردم از ماسک استفاده کنند و ستاد شهرستانی مقابله با کرونا وظیفه نظارت بر این مهم را بر عهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار مرکزی اظهار داشت: از یکم تیرماه تا ۳۱ شهریور ماه امسال تنها ۱۰ واحد صنفی متخلف به دلیل رعایت نکردن رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مهروموم شدند، در صورتی که میزان بی تفاوتی اصناف بیشتر به چشم می‌خورد و باید سختگیری‌ها بیشتر و با مهروموم کردن واحدهای صنفی متخلف، این قشر را مکلف به رعایت مسائل بهداشتی کرد.

آقازاده بیان کرد: استانداری نمی‌تواند مدارس را تعطیل کند و به همین دلیل از تمامی والدین خواسته می‌شود که فرزندان خود را به مدرسه نفرستند و با وجود مشکلات شبکه شاد از کلاس مجازی برای تحصیل فرزندان خود استفاده کنند.
وی اضافه کرد: ستاد مقابله به کرونا استان مرکزی عملکرد ارزشمندی در هفت ماه گذشته داشته و مصوبات بسیاری نیز به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده اما اجرای مصوبات در استان به کندی صورت می‌گیرد که این مهم باید با نظارت هر بیشتر اصلاح شود.

استاندار مرکزی تاکید کرد: فرمانداران شهرستان‌های مختلف این استان باید نسبت به اجرای مصوبات ستاد مقابله با کرونا استان و کشور برنانه‌ریزی داشته باشند و با همکاری همه جانبه با شهرداری ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی استان در عبور از این شرایط نقش‌آفرینی کنند.
مکان‌هایی که بیشترین نقش را در شیوع ویروس کرونا دارند
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز گفت: معابر عمومی، فروشگاه‌ها و بازار تاریخی اراک بیشترین نقش در شیوع موج سوم کرونا در این استان و اراک را دارند که باید در این خصوص چاره اندیشی کرد.
اکرمی افزود: بر اساس گزارش‌های دانشگاه پزشکی اراک، زنان خانه‌دار بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در استان مرکزی بوده‌اند که عامل اصلی این مهم تردد این قشر در معابر عمومی و فروشگاه‌ ها بوده است.
وی اظهار داشت: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در نهادهای دولتی و خصوصی بیشتر از اقشار دیگر است و به همین دلیل تیم بازرسی باید در معابر عمومی و به خصوص بازار و مراکز خرید مستقر و به کسانی که دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند، تذکر دهند.
۷۵۵ نفر از مردم استان مرکزی در یک هفته گذشته به ویروس کرونا مبتلا شدند
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز گفت: ۷۵۵ نفر از مردم استان مرکزی در یک هفته گذشته به ویروس کرونا مبتلا شدند که گروه سنی ۳۰ تا ۳۹ سال با ۱۸۹ مبتلا بیشترین تعداد در گروه‌های سنی را به خود اختصاص داده‌اند.

دکتر محمد جمالیان افزود: ۳۲ مبتلا به ویروس کرونا استان مرکزی در یک هفته گذشته جان خود را از دست دادند که اراک با ۲۱ مورد بیشترین فوتی‌ها در این زمینه را داشته است.
وی بیان کرد: گروه سنی ۷۰ تا ۷۹ سال با ۱۸ فوتی بیشترین فوتی‌ها در گروه‌های سنی مبتلا به ویروس کرونا در استان مرکزی را به خود اختصاص داده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک موج سوم شیوع ویروس کرونا در استان مرکزی را ناشی از سفرهای شهریور ماه دانست و گفت: رسیدن به شرایط مطلوب نیازمند همکاری آحاد مردم و جلوگیری از تشکیل هر گونه اجتماع است.
دکتر جمالیان بیان کرد: کادر درمان بیمارستان‌های مختلف استان مرکزی تاب و توان روزهای اول شیوع کرونا را ندارند و انتظار می‌رود آحاد مردم و دستگاه‌های مختلف اجرایی به خصوص پلیس همکاری بیشتری با کادر درمان داشته باشند.
وی اظهار داشت: ۲۲ نفر از کادر درمان استان مرکزی در یک هفته گذشته به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۹ مبتلا مربوط به شهرستان کمیجان است این که این امر کادر پزشکی و پرستاری را در رسیدگی به بیماران دچار مشکل می‌کند.

بر اساس اعلام سیما سادات‌لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۴۳۹ هزار و ۸۸۲ نفر تا چهارم مهر ۹۹ در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۲۰۷ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۲۵ هزار و ۲۲۲ نفر رسیده است.

استان مرکزی ۱۲ شهرستان و یک میلیون و ۴۴۰ هزارنفر جمعیت دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک استان مرکزی سیدعلی آقازاده فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک استان مرکزی فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت ویروس کرونا ماسک استان مرکزی فاصله گذاری اجتماعی بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس کرونا مبتلا کرونا استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • با رانندگان پر خطر و ماجراجو برخورد شود/ کنارگذرها به شهر دوم تبدیل شده است
  • یک فروشگاه زنجیره‌ای در آبادان پلمب شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد