Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@18:46:29 GMT

پروپوزال‌ها به پروژه‌های صنعتی تبدیل می‌شوند

تاریخ انتشار: ۵ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۲۳۹۵۱

پروپوزال‌ها به پروژه‌های صنعتی تبدیل می‌شوند

پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس دومین جشنواره ملی استارپوزال را با هدف تبدیل پروپوزال‌ها به پروژه‌های صنعتی برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، دومین جشنواره ملی کارآفرین دانشگاهی به نام "استارپوزال(استارتاپ + پروپوزال) به همت پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس با هدف تبدیل پروپوزال‌ها و تحقیقات دانشجویی انجام شده در دانشگاه‌های سطح کشور به پروژه‌های دارای قابلیت تجاری سازی و اتصال مجدد حلقه جدا ماده صنعت به دانشگاه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تعریف و هدایت پروپوزال‌های کارشناسی ارشد و رساله دکتری دانشجویان سراسر کشور با رویکرد رفع نیازهای داخل، تجاری سازی و شکل گیری کسب و کارهای دانش بنیان هدف این رویداد فناورانه و مخاطبان آن مدیران و راهبران شرکت‌ها و سازمان‌ها، دانشجویان کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، علاقه‌مندان به حوزه کارآفرینی، صاحبان ایده، سرمایه گذاران در حوزه کارآفرینی و اساتید دانشگاه‌ها و صنعتگران است.

رویداد استارپوزال شامل ۸ مرحله است که از اعلام فراخوان و ثبت نام و شرکت در همایش‌های انگیزشی-کارآفرینی جشنواره آغاز می‌شود و تا "ارسال آثار و پروپوزال"، "برگزاری رویداد کافه نوآوری"، "استارتاک-استارت نما"، "داوری اولیه طرح‌های ارسال شده"، "داوری مرحله دوم به صورت حضوری" و "اختتامیه؛ داوری مرحله سوم" ادامه می‌یابد.

رویداد کافه نوآوری دورهمی صمیمانه کارآفرینان، مدیران استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان است که با هدف شبکه سازی، انتقال تجربه، جذب حمایت مالی و معنوی برای تجاری سازی طرح‌ها است.

مرحله استارتاک نیز شامل سخنرانی کوتاه ۳۰ دقیقه‌ای در فضای باز دانشگاه با حضور مخاطبان به همراه پرسش و پاسخ است که طی آن ارتباط دو طرفه میان کارآفرینان و صاحبان ایده برقرار می‌شود.

در اختتامیه این رویداد نیز داوری مرحله سوم صورت خواهد گرفت. این داوری با تمرکز بر جذب سرمایه و شناخت بازار به صورت ارائه‌های ۷ دقیقه‌ای و ارائه تیم‌های برگزیده و در حضور تمامی مخاطبان جشنواره انجام و طرح‌های برتر انتخاب خواهد شد.

توضیح شفاف طرح و مدل کسب و کار، پیامد اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی طرح، نحوه سنجش میزان اثرگذاری، میزان خلاقیت و نوآوری طرح، گشایش بازار جدید، نزدیک بودن به بازار و سودآوری و دانش فنی از جمله شاخص‌های مورد ارزیابی در رویداد استارپوزال است.

بر اساس برنامه زمان بندی شده بررسی اولیه آثار تا ۲۵ مهر ماه سال جاری، رویداد استارت تاک آبان ماه و اختتامیه آن در آذرماه سال جاری تعیین شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پروپوزال استارت آپ ها پارك علم و فناوري دانشگاه تربيت مدرس پروپوزال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۳۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، مسئول برگزاری رویداد خشتانه گفت: نخستین جشنواره معماری در دانشکده هنر و معماری واحد یزد درحال برگزاری است که یکی از این برنامه‌ها، برگزاری رویداد خشتانه بود.   دکتر فهیمه السادات میرجلیلی اظهار داشت: این رویدادعلمی دانشجویی همزمان با هفته بزرگ داشت معماری به همت انجمن علمی معماری (مهرازان) دانشکده هنر و معماری دانشگاه برگزار شد.   دکتر میرجلیلی در ادامه تصریح کرد: رویداد خشتانه می‌تواند علاوه بر تجربه ساخت عناصر معماری در قالب کوچک؛ دانشجویان علاقه‌مند با انجام کار‌های تیمی که یکی ازنیاز‌های رشته‌ی معماری می‌باشد آشنا شوند.    وی هدف این رویداد را انجام کار تیمی دانشجویی با مواد و مصالح جذاب (خشت‌های کوچک و ملات) عنوان کرد که با حضور ۱۵ نفر؛ در قالب سه گروه تیمی به رقابت پرداختند.    گفتنی است: نخستین دوره جشنواره معماری دانشگاه آزاد یزد همراه با اجرای برنامه‌های متنوعی همچون برگزاری سمینار‌های علمی با حضور اساتید صاحب نظر؛ بازدید از بافت تاریخی یزد و برگزاری ورکشاپ‌های تخصصی متناسب با رشته مهندسی معماری است.

دیگر خبرها

  • طرح تو طرح در رویداد طرحی نو، مسابقات معماری در ایران را به بوته‌ی نقد گذاشت
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • برگزاری رویداد «خشتانه» در واحد یزد
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه
  • ۴ ویژگی منحصربه‌فرد در کتاب‌های تاریخ شفاهی
  • کارشناسان داوری علیه تصمیم جنجالی در انزلی
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • ۲۵۷ حلقه چاه غیرمجاز در لرستان پُر شد