Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره اعمال مجازات برای متخلفان رعایت پروتکلهای بهداشتی در دوران کرونا، گفت: اعمال مجازات بر خلاف میل ماست، ولی با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی مجبور به اعمال مجازات هستیم.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن فرهادی در نشست خبری به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط که به صورت ویدئو کنفرانسی از استودیو سلامت وزارت بهداشت برگزار شد، ضمن تبریک این روز گفت: شعار امسال روز جهانی بهداشت محیط «بهداشت محیط راهبرد کلیدی نظام سلامت در برابر همه گیری ها» انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این یعنی زمانی که درمان قطعی برای یک بیماری وجود نداشته باشد، همگی باید به رعایت پروتکل های بهداشتی روی آوریم؛ به ویژه آنکه پیشگیری از ابتلا به بیماری نکته بسیار مهمی است.

وی افزود: طی دو یا سه هفته اخیر به واسطه بازگشایی مدارس، افزایش سفرها و تجمعات و ... روند ابتلا به بیماری افزایش یافته است. البته این روند افزایشی به معنای عدم رعایت پروتکل ها نیست. بلکه ما می گوییم هر نوع تجمع می تواند منجر به افزایش بار بیماری شود.

وی افزود: در صورتیکه همه افراد در منزل بمانند، بیمار نخواهند شد؛ اما در هیچ کجای دنیا این امر محقق نمی شود و قرنطینه 100 درصدی اتفاق نخواهد افتاد؛ چرا که ویروس نیز در جهان در حال گردش است.

پلمب موقت بیش از 17هزار واحد متخلف در رعایت پروتکلهای کرونا

وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی کارشناسان بهداشت محیط اظهار کرد: همکاران من علاوه بر وظایفی که پیش از شیوع کرونا داشتند، وظایفی نیز پس از آن به آنها محول شد. از ابتدای اسفند سال 1398 حدود دو میلیون و 600 هزار واحد صنعتی، صنفی و کارگاهی توسط همکاران ما مورد بازرسی قرار گرفته است. از این تعداد حدود 49 هزار واحد که پروتکل های بهداشتی را رعایت نمی کردند به دستگاه قضایی معرفی شده و بیش از 17 هزار واحد نیز به طور موقت پلمب شده اند.

ابتلای 1452 تن از بازرسان بهداشت محیط به کرونا

وی با تاکید بر اینکه رعایت پروتکل های بهداشتی اصل بسیار مهمی است، گفت: طی ماه های گذشته یکی از نقاطی که بیشترین فعالیت را با همکاران بهداشت محیط انجام می دادند در برگزاری مراسم تدفین از دست رفتگان کرونا بود. تا کنون 1452 نفر از همکارانم که به کار نظارت مشغول بودند به بیماری کرونا مبتلا شدند که برخی بهبود یافته و برخی هنوز بیمار هستند. همکاران ما به اماکن مختلف سر می زنند، به شهرهای مختلف اعزام می شوند، در مراسم تدفین شرکت می کنند و بطور کلی در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند.

وی افزود: رعایت بهداشت فردی و پروتکل ها، سلامت مردم و سپس سلامت کسانی که به آنها خدمت می دهند را تامین خواهند کرد.

با کاهش رعایت پروتکلها، مجبور به اعمال مجازاتها هستیم

فرهادی در رابطه با اعمال جریمه ها برای متخلفین رعایت پروتکل ها تصریح کرد: قوانین متعددی در این زمینه وجود دارد که همکاران ما نیز می توانند این مجازات ها را اعمال کنند. ستاد ملی مقابله با کرونا نیز قوانین مختلفی گذاشته است که از جمله آن می توان به تعطیلی واحدهای صنفی و یا درج در پرونده کارمندان مشاغل دولتی اشاره کرد. همچنین توبیخ، کسر یک سوم از حقوق، درج در پرونده و سایر مراتب بیشتر می تواند برای فرد متخلف اعمال شود. اعمال مجازات بر خلاف میل ماست ولی با کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی مجبور به اعمال مجازات هستیم.

دستورالعملهای بهداشتی برای مراسم اربعین

وی در پاسخ به سوالی درباره نحوه اجرای پروتکلها در برگزاری مراسم عزاداری اربعین بیان کرد: دستورالعمل ها همان هایی است که برای تاسوعا و عاشورا به تصویب ستاد ملی کرونا و شخص رئیس جمهور رسید و همه آن دستورالعمل ها برای اربعین نیز کماکان پابرجاست. برپا کردن ایستگاه صلواتی، دسته روی، پیاده روی، عزاداری در اماکن سربسته و ... ممنوع است. همچنین کماکان عبور از مرزها نیز با ممنوعیت مواجه است و حتی برای اتباع خارجی نیز دستورالعملی ارسال کرده ایم که حتی اتباع خارجی اجازه خروج را نداشته باشند. البته اینکه فقط بگوییم ممنوع است نمی تواند مشکلی را حل کند. رعایت کردن نکات بهداشتی توسط عزادارن شرط اساسی خواهد بود. همانطور که در طول مراسم تاسوعا و عاشورا شاهد رعایت پروتکل های بهداشتی بودیم امیدواریم در مراسم اربعین هم این نکات رعایت شود.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس من ماسک میزنم رعایت پروتکل های بهداشتی کاهش رعایت پروتکل رعایت پروتکل ها بهداشت محیط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند

ایتنا - طبق قوانین DMA، درگاه‌بانان از ترجیح دادن خدمات‌شان به رقبا و حبس کردن کاربران در اکوسیستم منع شده‌اند. طبق گزارش بلومبرگ، آیپد اپل به فهرست محصولات فناوری که باید قوانین DMA اتحادیه اروپا را رعایت کنند اضافه شده است. کمیسیون اروپا رسما iPadOS را به عنوان یک درگاه‌بان تحت DMA در کنار مرورگر وب سافاری، سیستم عامل iOS و اپ استور تعیین کرده است.
 
به گزارش ایتنا، در این بیانیه آمده است که کاربران اساساً در اکوسیستم iPadOS اپل «محبوس» هستند که این باعث منصرف کردن کاربرانش از رو آوردن به محصولات رقبای آن می‌شود. این شرکت شش ماه فرصت دارد تا از تمهیدات متنوع پیشگیرانه این اتحادیه پیروی کند.
 
این تصمیم به دنبال تحقیقاتی چند ماهه بر روی iPadOS برای تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا به عنوان نرم‌افزار درگاه‌بان واجد شرایط است یا خیر اتخاذ می‌شود. مارگرت وستیگر، معاون اجرایی مسئول خط‌مشی رقابت در کمیسیون اروپا، نوشت: «iPadOS درگاه مهمی است که بسیاری از شرکت‌ها برای دسترسی به مشتریان خود به آن متکی هستند. تصمیم امروز تضمین خواهد کرد که انصاف و رقابت‌پذیری نیز در این پلت‌فرم حفظ شود».

 
اپل برای کسب اطمینان از تطابق‌پذیری iPadOS چه کاری باید انجام دهد؟ طبق قوانین DMA، درگاه‌بانان از ترجیح دادن خدمات‌شان به رقبا و حبس کردن کاربران در اکوسیستم منع شده‌اند. همچنین نرم‌افزار باید به طرف‌های ثالث اجازه دهد تا با سرویس‌های داخلی همکاری متقابل داشته باشند، که به همین دلیل است که فروشگاه‌های طرف ثالث در حال اهمیت پیدا کردن برای آیفون‌ها در اروپا هستند.
 
به گزارش ایتنا، در بیانیه‌ای که توسط فوربس منتشر شد، اپل گفت که «به تعامل سازنده با کمیسیون اروپا ادامه خواهد داد» تا اطمینان حاصل شود که خدمات تعیین‌شده‌اش با DMA از جمله iPadOS مطابقت دارد. با این حال، این شرکت دقیقاً راضی نیست و این قانون را به ایجاد «خطرات جدید حریم خصوصی و امنیت داده‌ها» متهم کرده است. به همین منظور، اپل یک شکوائیه حقوقی به دادگاه عمومی اتحادیه اروپا که قرار است در اواخر سال جاری در لوکزامبورگ برگزار شود صادر کرده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • انصاف را در اظهار نظر رعایت کنیم/ رونق تولید و نمایش فیلم‌ها موجب کاهش بیکاری سینماگران شده است
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • اقدام عجیب وزارت بهداشت؛ تعیین سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس حجاب!
  • واقعا آب چاه بخوریم بهتر از آب‌معدنی است؟ | روغن‌های زیرو ترانس تاییده بهداشت دارند
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • اهداف فولاد مبارکه در زمینه کاهش حوادث بسیار متعالی است
  • اتحادیه اروپا اپل را مجبور می‌کند که iPadOS را باز کند
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!