Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر مینو محرز عضو کمیته علمی ستاد ملی مقابله با کرونا با اشاره به وضعیت موج سوم کرونا در کشور گفت: متاسفانه میزان بیمار بسیار زیاده شده است و بیمارستان‌ها پر شده‌اند. اوضاع بیماری حتی از اسفند و فروردین هم بدتر شده است. در عین حال قدرت سرایت ویروس کرونا خیلی بیشتر شده است و به همین دلیل تعداد بیماران هم افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تجمعات و عدم رعایت‌ها باعث شده که تعداد بسیار زیادی بیمار مراجعه کنند که تعداد زیادی از آنها هم نیازمند بستری هستند.

وی افزود: با این شرایط اگر مردم پروتکل‌های بهداشتی، فاصله‌گذاری فیزیکی و استفاده از ماسک را رعایت کنند، از ابتلا به سایر ویروس‌های تنفسی شایع در فصل سرما مانند آنفلوآنزا نیز پیشگیری می‌شود، اما اگر وضع به همین منوال پیش رود، ویروس‌های فصلی دیگر هم به بیماری کوویدـ۱۹ اضافه می‌شوند.

محرز با بیان اینکه تاکنون مورد ثابت شده‌ای از آنفلوآنزا نداشته‌ایم، اما معمولا از مهر به بعد شاهد بروز موارد تک‌گیر آن هستیم، توضیح داد: به جز آنفلوآنزا ویروس‌های تنفسی دیگری هم هستند. انواع آنفلوآنزا، آدِنوویروس‌ها (ویروس‌های شایعی هستند که دامنه‌ای از بیماری‌ها ایجاد می‌کنند) و... هستند که می‌توانند خفیف باشند یا اینکه حتی ضایعات تنفسی ایجاد کنند. وقتی هوا سرد می‌شود با ویروس‌های زیادی مواجهیم.

وی گفت: مردم باید رعایت کنند. می‌بینیم که استفاده از ماسک کاهش یافته است. استفاده از ماسک، شستن دست و فاصله‌گذاری فیزیکی سه راهی هستند که بهترین راه پیشگیری برای بیماری‌های تنفسی است. در نیمکره جنوبی که زمستان را پشت سر گذاشته‌اند به دلیل رعایت مسائل بهداشتی آنفلوآنزا بسیار کم شده بود. اگر رعایت نکنیم ممکن است همزمانی این ویروس‌ها را داشته باشیم که می‌توانند بر روی یکدیگر تاثیر گذاشته و شدت بیماری‌زایی‌شان بیشتر شود. کرونا و آنفلوآنزا می‌توانند بر روی یکدیگر اثر تشدیدکننده داشته باشند.

محرز با بیان اینکه از زمان جهش ویروس کرونا و افزایش قدرت سرایت آن شاهد افزایش ابتلاهای خانوادگی بودیم، افزود: به همین دلیل هم میزان ابتلای افراد مسن و مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای به کرونا بیشتر شد که اگر این افراد بستری شوند، میزان مرگ‌ومیر هم بالا می‌رود.

به گفته وی، در حال حاضر کوویدـ۱۹ در کشور به اوج خود رسیده و تقریبا همه جای کشور قرمز است و به اوج موج سوم بیماری در کشور رسیده‌ایم. در کنترل بیماری رفتار اجتماعی مردم به میزان زیادی موثر است، زیرا نه واکسن داریم و نه دارو و درمان اختصاصی بنابراین مردم باید رعایت کنند.

کد خبر 552342 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا بیماری - آنفلوآنزا كرونا در ايران مینو محرز فاصله‌گذاری اجتماعی ماسک - سلامت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا بیماری آنفلوآنزا كرونا در ايران مینو محرز فاصله گذاری اجتماعی ماسک سلامت ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۴۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • اوضاع نگران کننده بیمارستان کمال عدوان غزه
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • علی ربیعی خطاب به مسئولان: فعلاً تصمیمی نگیرید تا اوضاع بدتر نشود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • بورل اوضاع غزه بدتر از ویرانه‌های آلمان در جنگ جهانی