Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که مرگ‌ومیر ناشی از بیماری کووید –۱۹ در جهان ممکن است به ۲ میلیون نفر برسد پیش از آنکه واکسیناسیون موفقیت‌آمیزی برای آن انجام شود.

به گزارش روز شنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری رویترز، این سازمان در عین حال اعلام کرد حتی احتمال دارد بدون اقدام متمرکز برای مهار این بیماری، موارد مرگ و میر ناشی از این بیماری از این رقم نیز فراتر رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«مایک رایان» رئیس بخش برنامه های اضطراری سازمان جهانی بهداشت گفت: مگر آنکه کاری صورت گیرد، در غیر اینصورت نه تنها ۲ میلیون فوتی قابل تصور است، بلکه متاسفانه بسیار محتمل است.

شمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا از حدود ۹ ماه پیش زمانی که اولین بار این ویروس در چین شایع شد، به نزدیک به یک میلیون نفر رسیده است.

رایان با اعلام اینکه در هیچ کجا از جمله در آفریقا از خطر رها نیستیم، گفت که جوان ها نباید مسئول افزایش اخیر موارد ابتلا برشمرده شوند، حتی با وجود نگرانی هایی مبنی بر اینکه آنها عامل گسترش شیوع این ویروس پس از کاهش قرنطینه و محدودیت های کرونایی در سراسر جهان هستند.

وی تاکید کرد که تجمعات مردم از هر رده سنی در محیط های سربسته، عامل افزایش شیوع این بیماری است.

براساس این گزارش، سازمان جهانی بهداشت در حال ادامه مذاکرات با چین در مورد مشارکت این کشور در برنامه ای تحت عنوان «کواکس» است که با هدف تضمین دسترسی سریع و برابر به واکسن کووید – ۱۹ در سطح جهانی طراحی شده است.

«بروس آیلوارد» مشاور ارشد سازمان جهانی بهداشت گفت: درحال گفت و گو و رایزنی با چین درمورد موسوولیت پذیری در این برنامه هستیم.

وی یادآور شد که تایوان به این طرح ملحق شده حتی با وجودی که عضو سازمان جهانی بهداشت نیست و بدین ترتیب رقم کلی شرکت کنندگان در این طرح به ۱۵۹ رسیده است. حدود ۳۴ کشور هنوز در مرحله تصمیم گیری برای پیوستن به این برنامه هستند.

«ماریانجلا سیموآ» دستیار مدیرکل سازمان جهانی بهداشت گفت که این نهاد وابسته به سازمان ملل پیش نویس معیارهای ارزیابی استفاده ضروری از واکسن کووید –۱۹ را برای کمک به راهنمایی تولیدکنندگان دارو در شرایطی که آزمایش های واکسن به مراحل پیشرفته برسد، منتشر کرده است.

وی افزود که این اسناد تا ۸ اکتبر (۱۷ مهر) برای اعلام نظر عمومی ارائه می شود.

هدف از برنامه کواکس این است که دو میلیارد دُز واکسن ایمن و موثر کرونا تا پایان سال ۲۰۲۱ مهیا شود.

تاکنون ۳۲ میلیون و ۷۶۵ هزار و ۲۷۴ نفر به کووید – ۱۹ مبتلا شده اند. از این تعداد، ۹۹۳ هزار و ۴۶۴ نفر فوت کرده و ۲۴ میلیون و ۱۷۸ هزار و ۴۲۱ نفر بهبود یافته اند.

ویروس کرونا موسوم اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه ۲۱ اسفند ماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همه‌گیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد، اما ارزیابی‌های این سازمان ویروس کرونا را «همه‌گیر جهانی» شناسایی و اعلام می‌کند.

بیشتر بخوانید: کرونا جان ۱۷۲ نفر دیگر را در ایران گرفت/ ۲۴ استان در وضعیت قرمز لینک کوتاه: asriran.com/0038iy

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کرونا سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۵۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • کودکان و نوجوانان کدام کشور رکورددار سوء مصرف الکل هستند؟
  • انگلیس رکورددار سوء مصرف الکل در کودکان و نوجوانان
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • هشدار برنامه جهانی غذا درباره بحران گرسنگی در غزه
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم