Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان بیمه سلامت، ارایه خدمات و نوع مراقبت های سلامت به جامعه تحت پوشش درسازمان متبوع خود را تشریح کرد.
به گزارش شمانیوز، محمد هاشمی در گفت وگو با خبرنگار آی هینا گفت: به خدماتی که در مرکز خدمات جامع سلامت به مردم ارائه می‌شود خدمات سطح یک گفته می‌شود، دراین مراکز برای تمامی افراد تحت پوشش پرونده سلامت تشکیل شده، ویزیت و خدمات پزشک خانواده، خدمات دارویی، خدمات مامایی، تزریقات و پانسمان، بعضی از خدمات آزمایشگاهی و آزمایشات غربالگری، تصویربرداری های ساده و خدمات دهان دندان ارائه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ممکن است بعضی از این خدمات از قبیل آزمایش و تصویربرداری در مراکز دیگری غیر از این مراکز ارائه شوند که در این صورت لازم است آدرس و راهنمای لازم توسط پرسنل مرکز ارائه شود.
هاشمی با اشاره به اینکه خدمات و مراقبت‌های سلامت در سه سطح در اختیار افراد و جامعه تحت پوشش گذاشته می‌شود افزود: خدمات سطح اول در مرکز خدمات جامع سلامت انجام می‌پذیرد، لذا نخستین تماس فرد با نظام سلامت از طریق پزشک خانواده رخ می دهد، همچنین خرید خدمات سطح یک روستاییان به صورت سرانه ای در قالب تفاهم نامه خدمات سطح یک از دانشگاه و توسط اداره کل بیمه سلامت انجام می‌شود.
مدیرکل روابط عمومی و اموربین الملل سازمان بیمه سلامت، با بیان اینکه بیمه شدگان روستایی، عشایر و جمعیت شهرهای کمتر از20 هزار نفر برای دریافت خدمات سطح یک تنها می‌توانند از خدمات پزشک خانواده مستقر در مرکز بهداشتی درمانی استفاده کنند تاکید کرد: در صورت مراجعه بیمه شده به سایر مراکز روستایی شهری و یا سایر موسسات سطح شهر امکان دریافت خدمت به صورت بیمه ای وجود ندارد.
هاشمی اظهارداشت: خدمات سطح دوم و سوم شامل خدمات تخصصی و فوق تخصصی توسط واحدهای سرپایی و بستری در نظام سلامت ارائه می شود، این خدمات شامل خدمات تشخیصی، درمانی و توانبخشی ، نوتوانی تخصصی، تدبیر فوریت های تخصصی، اعمال جراحی انتخابی و اورژانس، اقدامات بالینی، خدمات دارویی و آزمایشگاهی و تصویربرداری است؛ ضمن اینکه خدمات سطح دو و سه روستاییان نیز به صورت کارانه ای از مراکز طرف قرار داد و توسط اداره کل بیمه سلامت انجام می شود.
وی گفت: دریافت خدمات از سطوح 2 و 3 ملزم به رعایت نظام ارجاع و دریافت کد ارجاع از سطح یک ارائه خدمات است، لذا در تمامی نسخه ارجاعی به سطوح بالاتر باید فرآیند ارجاع بیمه شده از سطح یک رعایت شود؛ بنابراین در این راستا و در کلیه نسخ دفترچه بیمه شدگان قسمتی تحت عنوان کادر ارجاع تعبیه شده است که در بالای نسخ دفترچه قرار دارد این کادر شامل تشخیص، نوع تخصص، کد ارجاع، تاریخ، امضا و مهر پزشک خانواده است .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پزشک خانواده خدمات سطح یک بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • ارائه ۴۱۰ مورد خدمات رایگان دندانپزشکی در سروآباد
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه