Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار امیر رحمت الهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص جزییات این کشف، اظهار داشت : یگان حفاظت میراث‌فرهنگی استان کرمانشاه به‌محض درافت اخبار واصله از دوستداران میراث‌فرهنگی مبنی بر خرید و فروش اشیای عتیقه در شهر کرمانشاه، پس از انجام اقدامات و بررسی‌های اولیه و احراز صحت خبر، تیمی زبده از نیروهای حفاظت با هماهنگی مقام قضایی تشکیل شد و به همراه عوامل نیروی انتظامی به محل موردنظر رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: ضمن رعایت موازین شرعی و قانونی در بازرسی از منزل یکی از قاچاقچیان اشیای عتیقه ۲۷۸ قلم شیء تاریخی از جنس طلا شامل گوشواره، آویز، حلقه، گل سینه، مدال، انگشتر، پلاک، سگک کمربند، سینه‌ریز و ... کشف و ضبط شد.

سردار امیر رحمت‌الهی تصریح کرد: کارشناسان میراث‌فرهنگی استان قدمت اشیای مکشوفه را به دوره هخامنشی تخمین زده است.

فرمانده یگان حفاظت میراث‌فرهنگی گفت: در این عملیات هفت متهم دستگیر و به همراه پرونده تشکیل شده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی استان معرفی شدند.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: میراث فرهنگی کشف طلا کرمانشاه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه با اشاره به تهاجم فرهنگی همه جانبه دشمنان خاطر نشان کرد: به منظور اثربخش‌تر و هدفمندتر شدن فعالیت‌های فرهنگی در استان و پرهیز از پراکنده کاری، موازی کاری و دوباره کاری در حوزه فرهنگی نیاز به پیشبرد کار‌ها از طریق قرارگاه فرهنگی است.

وی با اشاره به اینکه مجموعه اقدامات و فعالیت‌ها در خصوص قانون عفاف و حجاب باید با مشارکت دستگاه‌های مختلف به صورت ترکیبی انجام شود، اظهار داشت: دستگاه‌های ذیربط ضمن اینکه مقوله عفاف حجاب را باید در جامعه به گفتمان تبدیل کنند، می‌بابست در اداره متبوع شان نیز قانون عفاف و‌حجاب را رعایت و اجرا کنند که از آن جمله احترام به تقاضا‌های بسیاری از کارکنان خانم اداره‌ها برای مستقل بودن اتاق خانم‌ها از آقایان است.

در ادامه نشست شورای فرهنگ عمومی استان کرمانشاه تسهیل ازدواج جوانان، برپایی نمایشگاه دائمی مد و لباس اسلامی در کرمانشاه و اشباع و اقناع جامعه در خصوص زیست عفیفانه را از جمله برنامه‌ها و مصوبات این شورا اعلام شد.

دیگر خبرها

  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • جنجال در منطقه میانکاله؛ ممانعت محیط بانان از ورود مصالح ساختمانی
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • کشف سکه‌های عتیقه مربوط به دوران اشکانیان از مسافر یک قطار
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • کشف ۷۳ سکه عتیقه در ایستگاه راه آهن اندیمشک
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • کشف فلزیاب از متخلفان در بختگان