Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، منابع رسانه ای عراقی و عربی از جمله روزنامه «الاخبار لبنان»، پایگاه خبری «الخلیج جدید» قطر و پایگاه «ترا» عراق اعلام کردند که آمریکا می کوشد مساله خروج نظامیان خود از عراق را به عادی سازی روابط میان بغداد وتل آویو مرتبط کند.

به گفته این منابع، کاخ سفید حملات راکتی اخیر به منافع آمریکا در عراق از جمله سفارتخانه این کشور و کاروان های حمل تسلیحات و تدارکات نیروهای آمریکایی را بهانه قرار داده تا عراق را برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تحت فشار بگذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گزارش حاکی است که آمریکا در ظاهر می کوشد که با بهانه قرار دادن حملات کاتیوشایی به منافعش، با تهدید به بستن سفارتخانه اش و تحمیل تحریم ها بر عراق همانند ایران، از بغداد امتیاز بگیرد اما در باطن می خواهد که مساله خروج نظامیانش را به معامله تاریخی عادی سازی روابط عراق با رژیم صهیونیستی مرتبط کند.

کانال خبری ترا افزوده است که آمریکا مساله خروج نظامی را می خواهد به این معامله تاریخی مرتبط کند حتی اگر این اعلام به صورت رسمی و آشکار نباشد؛ اما مهم این است که عراق نیز به صف اعراب خواهان عادی سازی با رژیم صهیونیستی بپیوندد.

بیانیه های متعدد جریان های سیاسی در سطوح مختلف در عراق در محکومیت عادی سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی در همین راستا عنوان شده تا به آمریکا نشان دهند که قضیه فلسطین در وجدان و نزد ملت عراق جایگاه ویژه ای دارد.

این گزارش منطقه کردستان عراق را از این قاعده جدا دانسته و نوشته است که کردستان عراق به طور آشکار به روابط خاصی که با تل آویو دارد، اعتراف کرده است.

رسانه های عراقی ادعا کرده اند که «برهم صالح» رییس جمهوری عراق در نشست اخیر سران سه قوه با جریان های سیاسی این کشور، متن نامه وزیر امور خارجه آمریکا که در آن تهدید کرده است در صورت ادامه حملات موشکی به منافع واشنگتن اقدام به بستن سفارتخانه آمریکا در بغداد و انتقام گیری بی رحمانه از گروه های مقاومت اسلامی عراق خواهد کرد، فاش کرده است.

دفتر ریاست جمهوری عراق تاکنون در باره نامه ادعایی «مایک پمپئو» به صالح و رد یا تایید آن موضعی اتخاذ نکرده است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه

رئیس‌جمهور کلمبیا از کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواست تا پیشنهاد مصر برای آتش‌بس در غزه را بپذیرد.

به گزارش مشرق، «گوستاوو پترو» رئیس‌جمهور کلمبیا در صفحه شخصی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: ما امیدواریم ابتکار آتش‌بس پیشنهادی مصر توسط کابینه نتانیاهو جدی گرفته شود. اسرا به طور کامل آزاد و اسرائیل به طور کامل از غزه خارج شود.

رئیس‌جمهور کلمبیا همچنین گفت کشورش آماده ارائه کلیه خدمات مراقبتی به کودکان فلسطینی مجروح در جریان بمباران‌های رژیم صهیونیستی است. پترو همچنین حمایت خود را از دیوان بین‌المللی دادگستری در مورد پرونده نسل‌کشی علیه تل‌آویو ابراز کرد.

به گزارش آناتولی، پترو گفت دیوان بین‌المللی دادگستری با قدرت‌های جهانی مواجه است و «به نظر می‌رسد این یکی از مهم‌ترین درگیری‌های بین بربریت و بشریت باشد.»

پیشتر دولت کلمبیا رسما قطع روابط دیپلماتیک را به رژیم صهیونیستی اطلاع داد و اعلام کرد هماهنگی برای عزیمت دیپلمات‌هایش به کلمبیا را آغاز خواهد کرد.

از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی جنگ ویرانگری را در نوار غزه به راه انداخته است که منجر به تلفات ده‌ها هزار غیرنظامی، که بیشتر آنها کودک و زن هستند، شده است.

به گزارش روزنامه نیویورک‌تایمز، انزوای بین‌المللی رژیم صهیونیستی با آغاز حمله نظامی ویرانگر آن در غزه افزایش یافته است. برخی از کشورها سطح روابط خود را کاهش داده‌اند، در حالی که برخی دیگر روابط را به طور کامل قطع کرده‌اند. شرکای نزدیک مانند ایالات متحده، بریتانیا و آلمان، در حالی که همچنان قویا از تل‌آویو حمایت می‌کنند، آشکارا از رفتار آن و ارسال ناکافی کمک‌های بشردوستانه به غزه انتقاد می‌کنند. ترکیه هم اعلام کرد تا زمانی که «آتش‌بس دائمی» در غزه برقرار نشود، تجارت با رژیم صهیونیستی را از سر نخواهد گرفت.

روز چهارشنبه، پس از بولیوی و بلیز، کلمبیا جدیدترین کشور در آمریکای مرکزی یا جنوبی بود که روابط خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرد. کلمبیا و شیلی و هندوراس سفیران خود را از اراضی اشغالی فراخوانده‌اند. کشورهای عربی مانند اردن و بحرین که تل‌آویو با آنها در زمینه امنیت همکاری نزدیک دارد هم در اوایل جنگ در میان اعتراض عمومی نسبت به افزایش تلفات، سفیران خود را به خانه آوردند.

تغییر لحن در واکنش به جنگ غزه، بازتاب هزینه هنگفتی است که فلسطینیان پرداخت می‌کنند. به گفته مقامات بهداشتی محلی، طی هفت ماه گذشته بیش از ۳۴۰۰۰ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: در مسیر بازگشت روابط عادی دیپلماتیک بین ایران و مصر هستیم
  • همه‌چیز برای یک آتش‌بس پایدار در غزه فراهم است/ قبل از عملیات «وعده صادق» هشدار دادیم اگر آمریکا اقدامی کند پاسخ ما فوری و قطعی خواهد بود/ ایران و مصر خواهان برقراری روابط دیپلماتیک هستند
  • اتحاد مثلث علیه منافع ایران/ بررسی تأثیرات توافق امنیتی میان آمریکا و عربستان بر روابط سعودی‌ها با ایران
  • آیا عادی سازی روابط ریاض و تل آویو قریب الوقوع است؟
  • تشدید حملات رژیم صهیونیستی به رفح
  • حمایت مغربی‌ها از تجمعات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های غربی
  • چرا ترکیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را تعلیق کرد؟
  • تاکید کلمبیا به اسرائیل برای برقراری آتش‌بس در غزه
  • اسرائیل جرأت نکرد تصاویر آثار حمله ایران را به دنیا نشان دهد | این رژیم بمب اتم هم بخواهد...| بلینکن درباره ارتش اسرائیل به نخست وزیر عراق چه گفت؟
  • سرطان اسرائیل در روز‌های پایانی