Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی با معرفی و انتصاب سردار محمد قنبری به‌عنوان رئیس پلیس آگاهی ناجا، بر لزوم مسئول سازی همه دستگاه‌های ذی‌ربط در راستای کاهش سرقت در کشور تاکید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار "حسین اشتری" در حاشیه مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس آگاهی ناجا پیشرفت روزافزون نیروی انتظامی را مرهون هدایت‌های داهیانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خون شهدا و تلاش همه سبز پوشان دانست و اظهار داشت: نیروی انتظامی در راستای تامین و توسعه نظم و امنیت در کشور بیش از ۱۳ هزار شهید و ۲۰ هزار جانباز تقدیم نظام و انقلاب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پیشرفت روزافزون پلیس آگاهی بیان کرد: یکی از مجموعه‌هایی که در شاکله نیروی انتظامی پیشرفت چشمگیر و قابل توجهی داشته، پلیس آگاهی است، این پلیس با توسل بر ظرفیت‌های موجود، نیروهای متخصص، کارآمد و البته به‌کارگیری تجهیزات نوین توانسته فرآیند کشف علمی جرم را با دقت و سرعت دنبال کند و ان شاء الله شاهد پیشرفت های روزافزون این پلیس تخصصی خواهیم بود.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به عزم نیروی انتظامی برای تحقق هوشمندسازی تا پایان سال ۱۴۰۰، اضافه کرد: هوشمندسازی پلیس یکی از برنامه‌های اولویت‌دار ما است و در این میان معتقدیم که پلیس آگاهی باید پیشتاز و پیش گام باشد و ان شاء الله این مهم را به جد دنبال خواهیم کرد.

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور بر ضرورت تدوین برنامه‌های پیشرفت و ارتقای پلیس آگاهی حول سه محور اساسی و ضروری تاکید کرد و افزود: نیروی انسانی آموزش دیده و متخصص، تزریق تجهیزات روزآمد و نوین و استفاده از ظرفیت‌های درون و برون سازمانی برای تکمیل و تجمیع بانک‌های اطلاعاتی، بایستی  از محورهای اساسی این برنامه ها باشد.

سردار اشتری تاکید کرد: معتقدم نیروی متخصص و کارآمد در کنار به کارگیری تجهیزات تخصصی می‌تواند به فرآیند پیشگیری از جرم و کشف علمی جرایم کمک شایانی کند.

 وی در بخش دیگری از سخنان مطرح کرد: با وجودی که نیروی انتظامی مسئول تامین و حفظ امنیت اجتماعی در کشور بوده اما  ارتقای امنیت در گرو همکاری همه نهادها و ارگان‎ها با این نیرو است.

فرمانده ناجا با اشاره کارکردهای پلیس آگاهی، مبارزه با سرقت را یکی از اولویت های کاری این پلیس دانست و گفت :  راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت در راستای تشدید مقابله با سرقت است ؛ از  طرفی نباید از فرآیند  "مسئول سازی" در کاهش وقوع  غافل شویم؛ وقتی سرقتی اتفاق می‌افتد باید مشخص شود که دیگر سازمان‌ها چه نقشی در پیشگیری از  وقوع سرقت داشته و کدام بخش مربوط به ناجاست.

سردار اشتری با تاکید بر اینکه نیروی انتظامی مسئول امنیت و ارتقاء آن در سطح جامعه است و برای رسیدن به نقطه مطلوب در انجام ماموریت‌ها بایستی از ظرفیت‌های موجود بهره لازم را ببریم، گفت: تاکنون اقدامات ما در ماموریت‌ها موثر و مطلوب بوده است که جا دارد از همکارانمان تشکر و قدردانی کنیم.

در این مراسم ضمن تجلیل از زحمات و تلاش های  سردار " محسن حسن خانی"، سردار "محمد قنبری" به  عنوان رئیس پلیس آگاهی ناجا معرفی شد.

گفتنی است؛ سردار قنبری پیش از این  فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان بود.

انتهای پیام/4127

منبع: آنا

کلیدواژه: سردار اشتری فرمانده ناجا پلیس آگاهی نیروی انتظامی پلیس آگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۷۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم

سید مهدی قویدل در نشست تخصصی پیشگیری از تصادفات که با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پلیس راه جنوب وشمال وراهور و سایر مسئولان مربوطه برگزار شد، گفت: این جلسه درراستای اجرای مصوبه شماره ۲ جلسه کارگروه پیشگیری از تصادفات برای ایجاد هماهنگی و هم افزایی بیشتر بین دستگاه‌ها برگزار شده است و مصمم هستیم موضوعات مهم کلیدی را در زمینه پیشگیری از تصادفات پیگیری کنیم.

وی با اشاره به اینکه پارسال اقدامات خوبی با همکاری همه دستگاه‌ها و پیگیری‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم انجام شد، افزود: اوایل امسال ۳۵ نقطه حادثه خیز و پرتصادف مصوب کشوری درشمال و جنوب استان کرمان شناسایی شد که تاکنون ۱۴ نقطه آن رفع شده است و این کاهش ۴۰ درصدی نقاط حادثه خیز را در پی داشت.

این مقام قضایی تصریح کرد: طبق گزارش ادارات کل راهداری و حمل نقل جاده‌ای شمال و جنوب استان کرمان در حال حاضر ۱۴۹ دستگاه دوربین کنترل سرعت و ۲۸ دستگاه دوربین نظارتی در جاده‌های استان وجود دارد که طی امسال ۴۴ دستگاه از این دوربین‌ها بروز رسانی ویا تعمیر شده اند.  

قویدل در ادامه سخنانش در خصوص موضوع ایجاد پد بالگرد گفت: در اجرای مصوبات کار گروه پیشگیری از تصادفات برای انتقال مصدومین به مراکز درمانی پد بالگرد در ۳ نقطه احداث و در ۲۶ نقطه دیگر نیز برای مصوبات باید ایجاد وآماده شود؛ البته باید ۲۰ نقطه هم در جنوب استان شناسایی و اجرایی شود که با توجه به اهمیت آن باید به صورت ویژه پیگیری شود.

معاون قضایی اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به کاهش ۱۶ درصدی میزان پرونده‌های مرتبط با تصادفات طی پارسال عنوان کرد: میزان ورودی پرونده‌ها به محاکم قضایی با اتهام ایراد صدمه بدنی غیر عمدی ناشی از تصادف سال ۱۴۰۲ در حوزه‌های قضایی هدف به ترتیب، کرمان، جیرفت، بم، زرند، بردسیرکه بیشترین ورودی پرونده‌های تصادفات را داشتند و در مجموع در کل استان ۳ درصد در زمینه ورودی پرونده‌های مرتبط با تصادفات کاهش داشتیم.  

وی همچنین از تشکیل بانک اطلاعاتی رانندگان پرخطر و ارسال پیامک به آنها خبر داد و بیان داشت: طرح توقیف خودر‌های با سرعت بالای ۱۴۰ کیلومتر در ایام نوروز با همکاری داستان‌های سراسر استان اجرا شد.

قویدل با تاکید بر اینکه امسال باید مصوبات وموضوعات مطرح شده در این جلسات پیگیری و به مرحله اجرا برسد، افزود:طی امسال همه دستگاه‌ها باید با برنامه ریزی صحیح و استفاده از همه امکانات و ظرفیت‌های خود بر اساس وظایف قانونی خود پیگیری و اجرایی کنند و به صورت مستمر هر دو ماه یک مرتبه گزارش آن را به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ارسال کنند کما اینکه درصورت مشاهده هر گونه کوتاهی و یا ترک فعل با دستگاه‌های متولی برخورد قانونی می‌شود. 

معاون قضایی دادگستری استان کرمان در این جلسه بر اجرایی شدن مصوبات تاکید کرد و افزود: به جهت اجرای دقیق مصوبات و همچنین بررسی مشکلات و چالش‌ها به صورت میدانی تیم تخصصی متشکل از کارشناسان دستگاه‌های عضو کار گروه تشکیل، به صورت میدانی وضعیت نقاط حادثه خیز و دوربین‌ها و سامانه‌های ثبت تخلفات و سایر موضوعات کلیدی بررسی و گزارش آن در جلسات کار گروه مطرح و اجرایی شود.

وی افزود: با توجه به گزارش پلیس راه مبنی بر اینکه ۶۱ درصد از فوتی‌ها ناشی از واژگونی خودرو‌ها در جاده‌های استان است، ادارات کل راهداری شمال و جنوب و پلیس راه شمال و جنوب استان کرمان کلیه مسیر‌هایی که نیاز به ایجاد شانه خاکی استاندارد دارند شناسایی و راهداری شمال و جنوب نسبت به رفع این نقاط و ایجاد شانه خاکی استاندارد اقدام کند.
قویدل تصریح کرد: با توجه به پیشنهاد پلیس راهور استان مبنی بر برگزاری جشنواره رسانه و ترافیک در استان کرمان در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک و حساسیت زایی موضوع پیشگیری از تصادفات در جامعه و مطالبه گری از مسئولان دستگاه‌های متولی مقرر شد؛   اداره فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمان طرح پیشنهادی خود را  ارائه تا ضمن بررسی آن اقدامات بعدی آن در دستور کار قرار گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • نیروی انتظامی در اجرای طرح حجاب و عفاف کوتاهی نمی کند
  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • انهدام باند سارقان در خرم‌آباد
  • انهدام باند سارقان احشام در بیله سوار
  • ۵۶ دستگاه خودرو سرقتی در گیلان کشف شد
  • کشف ۵۶ دستگاه خودرو سرقتی در گیلان
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • ۷۴ تبهکار خطرناک تهران بازداشت شدند | معضل جدی دسترسی مجرمان به سلاح گرم
  • دستگیری ۷۴ زورگیر عنف در قالب ۲۱ باند
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران