Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، سید مرتضی سقاییان‌نژاد با تأکید بر لزوم شناسنامه‌دار شدن مراکز غیرمجاز جمع‌آوری زباله، اظهار داشت: امروز جمع‌آوری غیرمجاز زباله یکی از آسیب‌های شهر قم است.

شهردار قم با اشاره به شناسایی بیش از ۷۰۰ مرکز غیرمجاز جمع‌آوری زباله در شهر قم، افزود: تعداد ۳۰۱ مرکز در هسته مرکزی شهر قرار داشته و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده باید هر چه سریع‌تر به بیرون از شهر انتقال پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقاییان‌نژاد کاهش لایحه تعرفه بهای خدمات سازمان مدیریت پسماند و تعدیل بهای صدور مجوز بهره‌برداری مرکز دریافت پسماند خشک خارج از سرویس سایت البرز را عاملی تشویقی برای ساماندهی این مراکز دانست و تأکید کرد: مهم‌ترین مسئله برای شهرداری شناسنامه‌دار شدن این مراکز است.

وی کاهش ناهنجاری‌ها و فعالیت‌های غیرقانونی را دومین مسئله در ساماندهی این مراکز عنوان کرد و گفت: امروز زباله به‌عنوان طلای کثیف عامل بسیاری از فعالیت‌های غیرقانونی و مجرمانه در شهر شده است.

شهردار قم حضور زباله گردها را در خیابان‌ها و کوچه موردبررسی قرارداد و بیان کرد: هیچ‌کس اجازه حضور در درب منازل را برای جمع‌آوری زباله نداشته و نباید شاهد تردد این افراد در شهر باشیم.

سقاییان‌نژاد در پایان خواستار همکاری تمام دستگاه‌های مرتبط برای ساماندهی این مراکز شده و خاطرنشان کرد: ۳۰۱ مرکز جمع‌آوری زباله شناسایی‌شده در رینگ هسته مرکزی شهر باید از محدوده شهر خارج‌شده و به سایت البرز یا مکانی مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی و اداره محیط‌زیست انتقال پیدا کنند.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: قم ساماندهی زباله سید مرتضی جمع آوری زباله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۲۸۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود

ایسنا/گیلان شهردار رشت، یکی از کارهای مهم در دست اقدام مدیریت شهری را تعیین تکلیف زباله سوز رشت دانست و گفت: چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود.

رحیم شوقی امروز، هشتم اردیبهشت ماه در گفت وگوی اختصاصی با ایسنا در محل لندفیل سراوان رشت،با تاکید بر مطلب فوق گفت: چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود و لذا جلسات متعددی را در سطح ملی و با حضور معاونان رئیس جمهور برگزار کردیم تا این موضوع را به نتیجه برسانیم. مقرر شد از تسهیلات صندوق توسعه برای راه اندازی کارخانه زباله سوز استفاده شود که فرایند سه تا چهار ساله دارد.

وی با بیان اینکه در کنار زباله سوز، پیگیر لندفیل جدید استان هستیم، تصریح کرد: در حال حاضر بنای شهرداری مدیریت وضعیت موجود در سراوان است که با پوشش بخش نهایی در حال انجام است.

شهردار رشت با اشاره به آخرین وضعیت ساماندهی لندفیل سراوان اظهار کرد: سراوان تا دو سال گذشته محل دفن زباله شهر رشت و شهرهای اطراف در پهنه مرکزی استان گیلان بود، اما از آبان ۱۴۰۱ پروژه بهسازی لندفیل سراوان را آغاز کردیم.

وی با بیان اینکه وسعت لندفیل سراوان پس از ۴۰ سال دفن زباله به ۱۸ هکتار رسیده بود، افزود: زباله ها دره ای به عمق ۱۰۰ متر را پُر و تبدیل به تپه کرده بودند، اما امروز ۱۴ هکتار از این لندفیل را پوشش دادیم و دارای فضای سبز قابل قبولی شده است.

شهردار رشت پوشش چهار هکتار باقی مانده از لندفیل سراوان را در دست اقدام توسط پیمانکار دانست و عنوان کرد: یکی دیگر از معضلات لندفیل سراوان، شیرابه است؛ با پیمانکار قبلی تصفیه خانه شیرابه به نقطه مطلوبی نرسیدیم و لذا با دستور استاندار و پیگیری اعضای شورای شهر، اقدام به تعیین تکلیف قضایی این موضوع کردیم و پرونده به جاهای خوبی رسیده است.

شوقی ادامه داد: همزمان با پروژه بهسازی لندفیل، برای اصلاح تصفیه خانه فعلی فراخوان اعلام کردیم که تا پایان اردیبهشت ماه تکلیف پیمانکار جدید نیز مشخص می شود تا بتوانیم شیرابه را مدیریت کنیم.

وی با بیان اینکه پوشش دادن بخش اعظم زباله های دپو شده تاثیر مثبتی بر کاهش تولید بوی نامطبوع داشته است، خاطرنشان کرد: مشکل بو کاملا از بین نرفته و در صورت پوشش چهار هکتار باقی مانده در بازه زمانی مشخص، مشکل بوی بد نیز مرتفع می شود. با انجام سمپاشی های دوره ای درصدد کنترل مگس و حشرات موذی نیز هستیم و امیدواریم بتوانیم مشکلات مردم منطقه را به حداقل برسانیم.

شوقی یکی از مباحث مبتلابه لندفیل‌ها را گاز متصاعد شده از آن دانست و بیان کرد: در لندفیل سراوان، لوله هایی را برای استخراج این گازها تعبیه کردیم و درصدد استحصال و بهره برداری از آن هستیم و در این باره با سرمایه گذاران هم صحبت شده است.

شهردار رشت یکی از دغدغه های کارخانه های زباله سوز را فیلترهای خروجی آنها دانست و یادآور شد: شرکت طرف قرارداد با شهرداری رشت، زباله سوزهای نوشهر و تهران را به بهره برداری رسانده و توانسته‌ استانداردهای محیط زیستی را نیز اخذ کند؛ کارخانه زباله سوز ساری نیز پیشرفت ۹۵ درصدی دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • متصدی واحد جمع‌آوری ضایعات در خواف به حبس محکوم شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • صدور حکم حبس برای متصدی غیرمجاز جمع‌آوری ضایعات