Web Analytics Made Easy - Statcounter

یوسفی گفت: حجم عقب افتادگی ها و محرومیت ها زیاد است ولی تاکنون تلاش شده تا از ظرفیت ملی و سفر رئیس مجلس در بحث تخصیص اعتبارات در بودجه ۱۴۰۰ و برنامه هفتم توسعه ردیف های دائمی در اعتبارات درنظر بگیریم که مشکلات برطرف شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «مجتبی یوسفی» شامگاه (شنبه 5 مهر)  در آیین بهره‌برداری از فاز دوم پروژه آبرسانی به روستاهای حاشیه رودخانه دز در روستای سید سلمان اظهار کرد: طی سه ماه گذشته تلاش کردیم که صدای مردم، محرومیت و عقب افتادگی خوزستان را خصوصا در موضوعات زیرساختی به مجلس برسانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر نمایندگان استان های دیگر و رئیس مجلس شورای اسلامی به خوزستان افزود: شاید تا قبل از آن کسی باورش نمی شد که خوزستان آب مازادی برای انتقال به استان های دیگر ندارد یا اینکه مشکلات اولیه مثل آب، شبکه فاضلاب یا جاده دسترسی دارد.

 

وی اضافه کرد: سیل برای ما در حین اینکه زحمت بود، نعمت هم شد چراکه با اختصاص اعتبارات مختلف توانستیم بخشی از مشکلات روستایی را حل کنیم و سعی کردیم از فرصت تخصصی حضور در کمیسیون عمران استفاده و ارتباط مؤثر و فعالی را با مجموعه وزارتخانه‌ها برقرار کنیم.

 

یوسفی تصریح کرد: در عین حال که باید مطالبه گر باشیم، می توان با همراهی نمایندگان استان های دیگر، مسئولان و وزارتخانه ها بخشی از مشکلات استان خوزستان را حل کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه فرصت برای گلایه گذاری همیشه وجود دارد ولی برای تعامل فرصت کم است عنوان کرد: تاکنون تلاش کردیم که در حوزه اعتبارات خصوصا در زمینه آب و فاضلاب که مشکلات جدی شهری و روستایی داریم و بعد از آن در بحث راه روستایی این همدلی و تعامل را داشته باشیم.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی به مصوبه قیر رایگان اشاره کرد و گفت: این مورد به سختی در کمیسیون عمران تأیید شد و شورای نگهبان و دستگاه های نظارتی به خاطر اتفاقات رخ داده و یا سوءاستفاده هایی که از این مصوبه شده با آن مخالف بودند ولی به آنها اعلام کردیم که وقتی سوءاستفاده ای می شود نباید صورت مسئله را پاک کنیم بلکه باید سیستم های نظارتی را تقویت کرد نه اینکه مردم را از خدمات محروم کنیم.

 

وی با بیان اینکه در بحث اعتبارات آب و فاضلاب نیز اقدامات خوبی در این مدت انجام شده ادامه داد: حجم عقب افتادگی ها و محرومیت ها زیاد است ولی تاکنون تلاش شده تا از ظرفیت ملی و سفر رئیس مجلس در بحث تخصیص اعتبارات در بودجه ۱۴۰۰ و برنامه هفتم توسعه ردیف های دائمی در اعتبارات درنظر بگیریم که مشکلات برطرف شود.

 

یوسفی یاد آور شد: هرچند برگزاری این مراسم خوب است ولی افتتاحیه یعنی اینکه آب به همه روستاها برسد؛ بعد از این مقرر شده تا از روستاها بازدید و ضمن بررسی لازم مشکلات احتمالی آنها را اصلاح کنیم.

 

پایان پیام/679

منبع: شبستان

کلیدواژه: محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۳۰۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان

حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی به همراه جمعی از قضات و معاونان خود، در دومین برنامه هفتگی دیدار با زندانیان ضمن گفتگو با ۱۵ مددجو آقا و خانم زندان سپیدار اهواز، مسائل و مشکلات مطرح شده را استماع و برای پیگیری و رفع آنها دستورات لازم را صادر کردند.

در این دیدار رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان، یکی از برنامه‌های عملیاتی و راهبردی این معاونت در سال ۱۴۰۳ را حضور در زندان‌های استان عنوان کرد و اظهار داشت: براساس برنامه‌های عملیاتی و سند تحول و تعالی قضایی، پیگیری، رفع مشکلات زندانیان و کاهش جمعیت کیفری با استفاده از ظرفیت شورای حل اختلاف در اولویت دستگاه قضایی استان قرار دارد.

وی افزود: از اقدامات بسیار مهم و مؤثر توسعه حل اختلاف خوزستان در سال گذشته، گسترش شعب تخصصی شورای حل اختلاف ویژه زندانیان و راه اندازی کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و اداره کل زندان‌های استان می‌باشد که در آزادی تعداد زیادی از زندانیان ثمرات و نتایج بسیاری خوبی داشته است.

حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت: اگر ما بتوانیم شرایط بخشش یک نفر را فراهم کنیم در ظاهر یک انسان را نجات و در واقع یک خانواده و در سطح کلان‌تر یک جامعه را نجات داده‌ایم که اثرات بسیار ماندگاری دارد.

 این مقام قضایی در ادامه بهره گیری از ظرفیت‌های قانونی به ویژه فعال سازی شورای‌های حل اختلاف را بر گسترش صلح و سازش بین مردم به منظور استمرار رویکرد حبس زدایی و جلوگیری از ورود افراد به زندان در موارد غیر ضروری را خواستار شد.

احمد رضا آزاده رئیس زندان سپیدار اهواز نیز در این دیدار ضمن تقدیر از رویکرد اثرگذار معاونت توسعه حل اختلاف خوزستان در کاهش جمعیت زندانیان استان و پیگیری مشکلات آنان، بر لزوم گسترش همکاری و تعامل سازنده سازمان زندان‌ها و شورای حل اختلاف در جهت تحقق اهداف قوه قضاییه تاکید کرد.

او گفت: قطعاً بازدید از زندان و دیدار با مددجویان ثمرات بسیاری خواهد داشت و زمینه آزادی تعداد زیادی از زندانیان را فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • اعتبارات شهرستان‌ها کفاف تکمیل پروژه‌ها را نمی‌دهد
  • پیشرفت علم و فناوری در مرکزی نیازمند دانش بنیان کردن تولید است
  • آقایی‌پور: ناخودآگاهانه بلند شدم و به سپاهان گل زدم!
  • اصفهان پرجمعیت‌ترین استان کارگری کشور
  • ضرورت حل مشکلات بیمه ای بیماران تالاسمی
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • رهاسازی چاه‌های نفت آب و خاک خوزستان را آلوده می‌کند
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • فعالسازی ظرفیت‌های دولت در پشتیبانی از یادمان‌های دفاع مقدس